keskiviikko 7. huhtikuuta 2010

Positiivista ajattelua?

Vai ainoastaan tyhmänrohkeaa?

Pakkailen meidän talvikamoja pois.

Osa saappaista laitetaan jo säilöön odottamaan ensi syksyä.Untuvat ja topat pestään ja pakataan tyhjiösäilytyspusseihin. Niihin joista imetään ilmat pois. Toimii.

Illan päätteeksi. Dagens viime viikolta. Ihanat huulet jääneet hytin peiliin:)Lopetan lopetan, ei naurata enää edes mua.

12 kommenttia:

 1. Mites noi nyt toimii sit käytännössä? Valaise vähän. Kestääkö pitkääkin käyttöä? Tyhjiöpakkaukset.

  VastaaPoista
 2. Repesin, taas.
  Muakin aavistuksen kiinnostais noi tyhjiöpakkausjutut enemmän, joskus nähnyt tv-shopissa, mutta luulen että et oo tilannut sieltä :)

  VastaaPoista
 3. Mäkin olen pakannut talvea pois. Oli positiiista ajattelua tai sulaa hulluutta, mulle riittää nyt. Hajoitan lumikasoja pihalta samalla vauhdilla... Tyhjiöpaskkaukset toimii. Ja meillä ainakin vuoden kestäneet.

  VastaaPoista
 4. Minustakin talvi joutaa jo kaappiin.

  Minäkin haluan kuulla lisää niistä tyhjöpusseista. Meillä oli jotakin mallia joskus vuosia sitten ja ne ei oikein toimineet.

  VastaaPoista
 5. Häävalokuvaaja- hyvä ruotsalainen leffa :)

  Tyhjiöpakkaukset toimii! Minäkin suosittelen. Sekä rullattavia että imaistavia. Yllättäen Stockalta hankittuja ;)

  VastaaPoista
 6. Harmi kun ei ole kesähäitä :D
  Minäkin aloitin talvivarusteiden poiston. Pesukone laulaa ihan mukavasti.

  VastaaPoista
 7. Ne on siis tavallisen näköisiä pukupusseja joista lähtee ilmat pois kun ne sulkee (ei mitään imuri-hässäkkää). Yhteen pussiin olen laittanut kolme takkia/haalaria, en tiedä mikä on suositus. Menee todella pieneen tilaan ja on kestäneet ainakin sen kauden kun ovat olleet säilytyksessä. Ovat siitäkin hyviä, että kun ilmaa ei pääse niin ei myöskään mitään ylimääräisiä hajuja kellarista/ullakolta.

  Ihan Stockalta olen ostanut, saa varmasti kaikista marketeistakin.

  Alkuun himmailin, kun pelkäsin, että litistää untuvan lopullisesti, mutta näin ei ole käynyt.

  VastaaPoista
 8. Eikös Sini-tuotteella ole ainakin hyviä tyhjiöpusseja?
  Itse pakkailen Lainalaatikoihin tavaroita (alakerran osittainen remontti alkaa ensi viikolla) ja samalla talvikamoja pois, viimeinen hiihtotakki kohta koneesta ulos, huh.

  Taidan myös suunnata Kodin Ykkösiin ostamaan näitä pusseja tänään, tämä postaus oli hyvä muistutus niiden olemassaolosta!

  VastaaPoista
 9. Nina Nina, oot taas myöhässä. Mä oon tehny tota jo pari viikkoa, hieman kestää kun pesen ja sit pesen uudelleen kun onkin pojalle laitettu toppaa taas aamulla päälle.
  Meillä on kans tyhjiöpussit käytössä, hain Tarjoustalosta viimevuonna niitä joista vedetään imurilla ilmat pois. Tosi kätsyjä ;)

  VastaaPoista
 10. A, mähän olen tunnetusti aina myöhässä;)

  VastaaPoista
 11. Meillä on ollut myös noita pusseja käytössä, ostin vuosi sitten. Silloin olin myöhässä ja sain kiertää kaikki marketit läpi, että löysin tarpeeksi. Cittarissa oli tarjous ja kaikki koot loppu. Tarjoustalossa oli ja normaalihinta oli pienempi kuin Cittarin tarjous. Vähän kauhistutti laittaa sinne untuvat, mutta eivät menneet miksikään. Samoin pakkasin muuton takia niihin myös villakangastakkini, ja kaikki pysyivät erinomaisesti kuoseissaan. Erittäin hyviä. Muistelen, että Katri käyttää pieniä pusseja matkoilla. Mahtuu laukkuihin sitten enemmän tavaraa. En ole varma, kokeilenko matkoilla, sillä epäilen, että sisävaatteet rypistyy. Onkohan näin?

  VastaaPoista