perjantai 26. helmikuuta 2010

Kevättakki POPilta

Luksu sai uuden takin. Halusin hänelle POP:n takin mutta en vihreää. Tämän kevään vihreä on tosi kaunis, mutta meillä on ollut sekä viime että toissa vuoden vihreä, joten nyt jotain muuta.

Tämä lähti mukaan, en ole ihan varma tykkäänkö, mutta poika tykkää, se on pääasia. Fleece on se turvallinen vihreä.Samaa kuosia olisi ollut housutkin, mutta epäilen niiden kestävyyttä. Siksi mustat, ne kestää. Tämän vuoden housut ovat aavistuksen kapeampaa mallia kuin aikaisemmin, mikä on hyvä, koska aikaisemmin ovat olleet turhankin leveitä.

9 kommenttia:

 1. Samaista takkia katselin minäkin, mutta jäi vielä kauppaan, kun viime kesänä ostettu takki mahtuu vielä. Mustat housut lähtivät mukaan, ne kestää.

  VastaaPoista
 2. Mustat housut kestää ja kestää. Tosin viime syksyn jäljiltä on edellisten housujen lahkeessa pari pistojälkeä. Ei mitään tietoa mistä ovat tulleet.

  Minusta ne housut on edelleen melkoisen leveät.

  VastaaPoista
 3. olen samaa mieltä, popin housut kestää, meillä ollut sinistä ja mustaa. takeistakaan ei mitään moitetta, kestää veljeltä toiselle kuin uutena.

  VastaaPoista
 4. Täytyy allekirjoittaa kaikki laadun puolesta. Kiva kuulla, että housumalli on kaventunut, oikein kiva asia kuopuksen puolesta. Pyöreämmällä esikolla tuo vanhakin malli on ollut oikein passeli.

  VastaaPoista
 5. Kuulemma ruutuhousujen pitäisi kestää ihan yhtä hyvin kuin niiden legendaaristen teräshousujenkin.

  Makee rotsi!

  VastaaPoista
 6. Housut eivät ole kaventuneet mitenkään huomattavasti, mutta parempi vähän kuin ei ollenkaan.

  Laura, niinhän ne sanoo, mutta... en vaan usko;)

  VastaaPoista
 7. Meillä on isosiskon vanhat denimkuosiset Po.Pin välikausihousut, ja ne on tosiaan erittäin leveät. Hyvä tietää, että uudet on edes vähän kapeampia. Ajattelin meidän pikkuneidille ihan samaa takkia, mutta ajattelin ensin viedä kauppaan ottamaan käyttäjän hyväksyntä. SItten kävikin niin, että löysin upeat talvitakit molemmille (käytössä jo, mutta ensi talvea ajatellen), ja tavoistani poiketen ajattelin kerrankin säästää ja ostin Lindexistä Po.P-kopiot. Tavoista poikkeamista siis sekä kopioiden ostaminen että oikeasti säästäminen.

  VastaaPoista
 8. Po.pin housut on olleet aina liian leveitä, joten hyvä, jos ovat kaventaneet. Todella ainoat, jotka kestävät!!!!!!

  Ja kiva takkikin on. Itse en ole uhrannut ajatusta lasten vaatetukselle. Menen elokuussa duuniin ja työvaategarderobin kasvatus on vain mielessä.

  Oletko Nina tai joku muu käyttänyt personal shopperia??? Mulla ei ole enää yhtään aikaa juosta kaupoissa. Netistä olen ostanut paljon ja ihan helmiä, mutta myös huteja, joten muut vaihtoehdot harkinnassa... Varsinkin kun työvaatetus ei voi olla omaa tyyliä, siis pitää olla konservatiivisempaa kuin mitä itse ostaisin ja toisaalta ei liian tylsääkään saa olla.

  Finette

  VastaaPoista
 9. V, hienosti säästetty:)

  F, en ole käyttänyt personal shoppereita. Menen luottokauppoihin ja aina löytyy mitä tarvitsee.

  VastaaPoista