keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Äidin tyttö

En kuulu niihin äiteihin jotka puuduttavat kaikki kummin kaimatkin korostamalla oman jälkikasvunsa erinomaisuutta. Tottakai ne on kaikista mahtavampia muksuja, ei sitä tarvitse ympäriinsä kuulutella, päivänselvää asiaa.

Mutta nyt on ihan pakko. Katsokaa mitä mun tyttäreni on tehnyt teknisten tunneilla:
Skobe/vahvistin viritelmän. Siihen Ipod tai puhelin kiinni, ja avot!

Mä olen niin ylpeä! Jos yhtään seuraatte mun sielunelämää niin ymmärrätte, että tukehdun ylpeyteen ihan minä hetkenä hyvänsä.

Samainen kapistus (siis Inka) osaa myös leipoa ja tehdä ruokaa. Toivottavasti se ei ikinä muuta pois kotoa.

12 kommenttia:

 1. Upea! Sekä pömpeli että tyttö!

  VastaaPoista
 2. Siis ilmiselvästi tytär on perinyt lahjakkuuden äidiltään, samanlainen tekniikan ihmelapsi!

  VastaaPoista
 3. No mikäli olen oikein ymmärtänyt, niin on tosiaan äidin tyttö ainakin noissa teknisissä taidoissa. Leipomisesta en tiedä. :-)
  Taitava tyttö, tännekin voi lähettää leipomaan!

  VastaaPoista
 4. Tottakai tytär osaa mitä vain, sillä hänellähän on äitinsä geenit! Kyllä säkin osaisit leipoa, jos haluaisit. Todella upea vehje. Me muistellaan tätä sitten, kun tytärtä juhlitaan maailmankuuluna muotoilijana. Päästä se tyttö sitten edes työmatkoille maailmalle, vaikka muuten asuukin kotona.

  VastaaPoista
 5. Hieno! Ja kylläpäs tekevät aika monimutkaista töitä seiskalla, en mä vaan osais!

  VastaaPoista
 6. Wou!!!! Kylläpä on moni mopopoika nyt kateellinen.

  VastaaPoista
 7. Kiitos!

  Inkan kiinnostus teknisiin tuli mulle vähän puun takaa. Inka tuli vähän ennen joulua koulusta kotiin itse tehty saha kädessä. Minä fiksuna kyselemään, että vaihtuuko joulun jälkeen tekstiilityöhön? "Äiti, mä olen valinnut teknisen, ei mulla vaihdu tekstiilityöhön." Niin tietenkin, olen mä varmaan jonkun lapunkin allekirjoittanut.

  No joo, Inka on huomattavasti taiteellisempi kuin minä, tykkää askartelusta, piirtämisestä jne. Ja ruuanlaitosta ja leipomisesta, jälkimmäinen on mulle ihan hepreaa...

  Nina

  VastaaPoista
 8. Herranjesta mitä avaruusaluksia ne nykyään teknisen tunneilla väsää, me tehtiin sentään vaan linnunpönttöjä ja korurasioita :D Hiano on!

  VastaaPoista