sunnuntai 28. helmikuuta 2010

Savon de Marseille

Savon de Marseille -saippuat löytyy varmaan aika monen kylpyhuoneesta, kauniit pullot ja tiedätte-kyllä-minkä kuluneen kuun kantistarjouksena.

Kuukauden testin jälkeen mun tuomio on: Saippuat on tosi hyviä, suihkusaippuasta en tykkää yhtään. On jotenkin liian "kovaa ja kuivaa". Suihkusaippuan kuuluu olla joko maitomaista tai vaahtoavaa. Tämä ei ole kumpaakaan. Mutta saippua toimii!Plussaa matkapakkauksista:Mitenköhän olen taas onnistunut kuvaamaan noin hienosti? Kuvat on otettu samaan aikaan samassa paikassa.

7 kommenttia:

 1. Mulla on nyt kyllä aukko sivistyksessä kun en ole noista aiemmin kuullutkaan, no joka tapauksessa kivan näköset pullot =)

  VastaaPoista
 2. Kuvasta tuli heti mieleen, että onkos teillä kylppärissä tuplakupla? Mäkin kun sain tänään hyllyä kylppäriin, niin voisin siirtää sen sinne ja tilalle sitten se yks himotus mille ei oo ollut paikkaa.

  VastaaPoista
 3. Juu, löytyy! Oma suosikki tuo Verveine käsisaippua ja lotion. Suihkusaippuaksi en itsekään valitsisi, sen verran korppuiho kun on. (suihkusaippuaksi suosittelen ihan Eucerinin suihkuöljyä).

  VastaaPoista
 4. Hele, ne oli Stockan kantistarjouksena;)

  Anni, kuva on eteisen lattialta. Tuplakupla seilaa ympäri kämppää, alun perin Inkan huoneessa. Sopii kylppäriinkin, yhdellä tutullanikin on.

  Jassu, suihkuöljyt on näin talvisin tosi hyviä. Mä olen koukussa Biothermin maitomaiseen puhdistajaan.

  VastaaPoista
 5. Hei!
  Sen jälkeen, kun olen käyttänyt tätä käsisaippuaa (n. parisen vuotta) en ole käsirasvoja tarvinnut. Suihkusaippuaa katselin kantiksena, mutta jotenkin tuoksuvalikoima ei miellyttänyt ja taisi olla hyvä niin.
  Heli

  VastaaPoista
 6. Löytyy, löytyy. Mokosta olen viimeksi ostanut. Tosin tykkään myös Lushista, jota tuli ystävänpäivälahjaksi kori.

  Finette

  VastaaPoista
 7. Heli, ihan hyvä että jätit kauppaan sen suihkusaippuan, sillä voisi heittää vesilintuja. Tai kanadanhanhia;)

  F, mä olen mielestäni tehnyt loppukesästä Lush-postauksen. Ei löydy, on jäänyt taas aikomuksen asteelle;)

  VastaaPoista