perjantai 26. helmikuuta 2010

Paikka mailoille

Ei pysty katsomaan tuota peliä. Isompi mies lähti katsomaan peliä kavereiden kanssa baariin. Toivottavasti ei tule ihan heti kotiin, mikään ei ole kamalampaa kuin katsoa ison miehen itkua. Pienempi meni tippa silmässä nukkumaan tilanteen ollessa 5-0. Omasta tahdostaan. "Äiti, mä en pysty katsomaan tätä". En ihmettele, en mäkään.

Aasinsiltana, meilläkin on lätkämailoja. Ja sählymailoja. Niille pitäisi saada oma paikka. Ajattelin tarkoitukseen sateenvarjotelinetta. Teräksen väristä tai mustaa. Sen pitäisi olla umpinainen ja sinne pitäisi mahtua myös kolmoskoon palloja. Sellaisia on, tiedän, mutta nyt en löydä mistään.

Tämä Blomuksen on kiva, mutta se ei ole umpinainen.
Nämä Schönbuchit ovat kivoja, mutta eivät sitä mitä etsin. Ja kolme hunttia tuollaisesta on ... aika kallista.

Olisiko kukaan sattumalta nähnyt toiveeni täyttävää? Roskakorikokoja löytyy paljonkin, mutta ne ovat liian matalia.

kuvat: ambientedirect.com

4 kommenttia:

 1. Joo, meilläkin jäi lätkästudio heti alkuunsa ja nieleskeltiin juustot ja viinit sitten ihan vaan leffaa tuijotellessa.

  Tykkään tuosta ekasta korista, ei liian huomiota herättävä kun en ainakaan itse erityisesti haluaisi niitä mailoja siellä nurkassa korostaa.

  VastaaPoista
 2. Meillä tarvittais kanssa joku mailasäilytyssysteemi, ei lapsille vaan miehelle. Oikeasti haluaisin kaikki kaappiin piiloon ja sen kamalan treenilaukkurohjonkin jonnekin. Lisäsiipi kenties...

  Mitään en osaa vinkata, olisko Ikea keksinyt tähän(kin) jotakin :)

  VastaaPoista
 3. Mä en katsonut kun alun, menin nukkumaan tilanteen ollessa 4-0.
  En osaa auttaa, meillä on sateenvarjoille mun papan vanha maitotonkka:) ei ihan teidän tyyliä.

  VastaaPoista
 4. Mullekin tuli lähinnä oma roskakori mieleen, mutta on toki liian pieni. Hienommista design/sistusliikkeistä luulisi löytyvän.

  VastaaPoista