maanantai 1. helmikuuta 2010

Hamsterit

Siinä missä mä yritän parhaani mukaan olla keräämättä yhtään mitään, niin lapset ne jaksaa. Meilläkin keräillään näitä


ja näitä:Ja tämähän on vasta alkua...

8 kommenttia:

 1. Hih, meillä ei onneksi vielä ole muita kuin ne bakuganit, mutta on sitä niissäkin. 2v sai omansa viikonloppuna ja voi miten niitä on hoivattu.

  VastaaPoista
 2. Kyllähän noita romuja alkaa meilläkin tosiaan pursuta joka lävestä, mutta ketäs sitä oikein syyttäisi kun ikää lapsella vasta vajaa 3v....
  Eli perässä tullaan kovaa vauhtia!

  VastaaPoista
 3. Meillä taitaa keräilyvimma hypätä yhden sukupolven yli, nimittäin noiden lasten. Tai sitten se alkaa vasta aikuisena :D

  VastaaPoista
 4. Meidän esikoisella on ihan selvät hamsterin geenit jo nyt;-) nyt meillä keräillään niitä Pixin-pikku kirjoja; ja kaveri tietää tasan tarkalleen, mitkä osat mistäkin sarjasta puuttuu. Ja muistaa ulkoa, ne kirjat mitä kotona jo on. Ja niitä on kotona jo iso pino, varmasti lähemmäs 50 kirjaa..

  Mä keräilin itsekin lapsena, kiiltokuvista fanikuviin, joten ymmärrystä löytyy tälle taipumukselle;-).
  Sitäpaitsi,nuo lätkäkortit ovat oikeasti kuin rahaa pankkiin laittaisi- tiedät varmaan, mitä niistä keräilyharvinaisuuksista maksetaan..;-) eli osta vaan suosiolla,kunnon kansiot ja säilytystilat!

  VastaaPoista
 5. Meillä kerätään Aku Ankan taskareita. Niitä on joka laatikko ja kaappi täynnä. Vähän ehdin jo huokaista, että näyttäisi menevän ohi. Mutta eikö mitä, keräily siirtyi tex willereihin. Meillä kirjat kovaa kyytiä syrjäyttää vaatteet, kun kilpaillaan kaappitilasta. Siis kuka nyt vaatteita tartteekaan. Pari t-paitaa ja hupparia riittää! :D

  VastaaPoista
 6. Mä en viitsi edes luetellä, mitä kaikkea meillä hamstrataan... Ollaan ihan toivotonta sakkia.

  Meillä ei pojat ole päässeet vielä lätkäkortteihin. Meillä kerätään Pokémon ja Gormitti kortteja. Ja mistäänhän ei pääse eroon, kun jäljellä olevat kortit periytyvä isolta pienemmälle. Noh, jos kohta pääsisi vauvaleluista sentään eroon :)

  VastaaPoista
 7. Sanna, niin ei vielä;)

  Jassu, odota kun tyttö pääsee tarrojen ja geelikynien keräilyn makuun. Voi sitä tiimarisälän määrää;)

  Katja, meilläkin tuntuu olevan joka toisella sukupolvella. Olen antanut äidilleni palautetta.

  Aamunkukka ja Miia, mä en pidä kirjojen keräilyä paheena, päinvastoin, ostan aika hövelisti lapsille kirjoja. Tai vaikka akkareita, kunhan saavat lukea. Inkalla on oma sivukirjasto huoneessaan. Ja Aamunkukka, mä en ihan niele tuota lätkäkorttien keräilyarvoa;)

  Marita, Luksu skippasi Pokemon-kortit ja siirtyi suoraan lätkäkortteihin. Harmi, koska Inkan jäljiltä olisi aika pino Pokemon-kortteja.

  Nina

  VastaaPoista
 8. Tuttua, meillä Niklas ei vielä keräile kuin auto elokuvan autoja.
  Mutta isommat keräsivät aikaisemmin Manga-sarjakuvia ja nyt ovat molemmat hurahtaneet muumimukeihin, varsinkin meidän Henkka. Odotan innolla sitä päivää kun nuo muuttavat kotoa pois ja vievät nuo mukit mennessään. Kaappi on jo ihan täynnä ja eivät ole mun suosikkeja...

  VastaaPoista