torstai 25. helmikuuta 2010

Tänään

tullessani kotiin vähän ennen kuutta oli vielä valoisaa. Ehkä hieman hämärtyvää, mutta kuitenkin enemmän valoisaa kuin pimeää. Ehkä se kevät tulee kuitenkin, lumen määrästä huolimatta.

Ja kädet syyhyää, pitäisi hommata kaikkea keväistä kotiin. Ja vaatekaappeihin. Jotain on jo hankittu mutta kaappeihin tungettu odottamaan sitä kevättä.


Tykkään kashmirista ja neuleista ja kaikesta muusta pehmeästä, mutta liika on liikaa niissäkin. Syksyllä taivastelin hieman yliampuvaa kashmirneuleiden ja -mekkojen määrää vaatekaapissani, nyt tuntuu, että olen kulkenut kaksi kuukautta aina vaan niissä lukuisissa neuleissa. Ei mulla kylmä ole ollut, en sitä väitä.Näitä en enää jaksa.


Tulisit pian. Kevät.

6 kommenttia:

 1. Ihan mahtavaa! Eilen työreissulta ajaessa ihmettelin vielä 17.30 aikaan, että eikös pitäisi jo olla pimeää!? Se siis tulee sittenkin - kevät!!!
  (ja inohorealistina pakko ajatella myös sitä julmetun pitkää, märkää ja kuraista vaihetta, yök)

  Mitäs keväistä olet ajatellut hankkia?

  VastaaPoista
 2. Samaan valoisuuten aamulla töihin ajellessa havahduin, ihanaa! Vielä kun toi aurinko rupeaa lämmittämään :)

  VastaaPoista
 3. Jassu, ymmärsin kyllä. Kotiin tulee yksi keväinen tehosteväri, siitä myöhemmin;)

  Valkoiset silkkiverhot vaihtuvat valkoisiin pellavaverhoihin, sekin keventää tunnelmaa. Ja nukkamatto lähtee, niin pehmeä kuin onkin niin kovin tunkkainen kesällä.

  Onhan tässä hyvin suunniteltu, toteutusta vaille...

  Anni, auton sisällä on hyvinkin keväinen fiilis, eikö? Joutuu lämmitintäkin säätelemään;)

  VastaaPoista
 4. Kyllä se kevät sieltä tulee, tänään olin himassa lomapäivää viettämässä ja kauhee kun aurinko valaisee ja kaikki pöly ja @aska näkyy... Ikkunoista onneksi vielä näkyy läpi:)

  VastaaPoista
 5. Lisääntynyt valoa on mahtava juttu! ja se aurinko tänään! Ihan ihmeellisen voimaks.

  VastaaPoista