keskiviikko 15. elokuuta 2012

Nilkkureita

Kaupat ovat tällä hetkellä täynnä ihania nilkkureita. Korkeita ja matalia korkoja, pyöreitä ja vähemmän pyöreitä kärkiä. Mustia ja eri ruskean sävyjä.


Mitään tarvetta ei ollut, mutta kun... Laitan jalkaan heti kun aurinko menee pilveen. En toki toivo sitä. Voi kun tulisi pitkä ja lämmin syksy. Vähän korvaukseksi ei niin pitkästä ja lämpimästä kesästä.

Kengät Global, hinta 84,90. Erinomainen hinta-laatusuhde.

6 kommenttia:

 1. Mullakin on yhdet Globalin nudet korkkarit ja ihan huippuhyvät jalassa! Täytyisikin tutkailla noita omiakin syyskenkiä, olikohan mulla kunnon nilkkureita ollenkaan?? Miten tuntuu, että kesän aikana ehtii täysin unohtaa mitä kenkiä kaapissa on.

  Hankala vaihe tämä lämmin alkusyksy, kaikki mun työvaatteet ovat liian tummia näille keleille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on muutamat. Mun ongelma vaan on se, että 39 on liian pieni ja 40 tippuu jalasta eli avokkaita en oikein voi merkiltä ostaa.

   Poista
 2. Lämmintä syksyä toivotaan täälläkin, ja kuivaa. Saisi kulkea mahdollisimman pitkään ilman sukkia ja tennareissa tai kangastossuissa. Ei nilkkureitä minulle tänä syksynä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, nimenomaan kuivaa. Joskus voi yöllä sataa jos siltä tuntuu mutta muuten poutaa, kiitos:)

   Poista
 3. Tuo on kyllä nilkkureille juuri paras malli. Klassinen; käy kaiken kanssa. Korkoa on, mutta ei liikaa, joten kävely onnistuu vielä. Hienot siis ovat, mutta toivon minäkin, että käyttöön eivät pääse vielä pitkään aikaan ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, niin on. Korko on juuri optimikokoinen koko päivän seisoskeluun/kävelyynkin. Lesti on mulle ehkä aaistuksen leveä, muttei liian kuitenkaan.

   Billi Bi:llä oli vastaavalla korolla tosi kauniit, mutta hintakin oli reilun satasen enemmän.

   Poista