keskiviikko 8. elokuuta 2012

Kanuuna

Hei viisaat, onko teillä kokemusta Kaivarin Kanuunasta ? Myyjänä, tai edes ostajana. Kannattaako sinne viedä "omia tarpeettomia tavaroitaan"? Yritin kysellä omasta kaveripiiristä, mutta ne mistään mitään tiedä, eivät ole kovin kirpparihenkisiä.

Just nyt, tai hetkenä minä hyvänsä, saan jonkun sortin halvauksen kaapissa pyörivien kamojen kanssa.

Olisin kovin kiitollinen kokemuksista.

16 kommenttia:

 1. Tosi outo mesta. Mutta sellanen hintataso että pakko siellä on tavaran liikkua... mutta tämä on ihan mutuilua ja muistelua vooden takaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munkin mielestä outo mesta. Ei vaan ollut kompetenssia sanoa sitä ääneen, kun ei kovin paljon ole vertailukohtaa;)

   Akselissa on pari kertaa ollut pöytä ja siitä jäi varsin positiiviset kokemukset. On vaan meidän kannalta huono sijainti...

   Poista
 2. Olen surkein mahdollinen kirppari-ihminen, mutta anoppi asuu tuon Kanuunan naapurissa. Onneksi, sillä hän on löytänyt meidän pikkutytöille sieltä monta Escadan mekkoa sekä luistelupukuja (!). Ilmeisesti hyvä tavara sopuhinnoilla pitää asiakaskunnan aktiivisena.

  Et ottaisi meiltä yhtä peräkärryllistä tavaraa mukaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en tiedä ketään kuka tuolla kävisi (ottaen huomioon ystäväpiirini, ei kovin ihme) mutta kai siellä kuitenkin ainakin paikalliset käy?

   Juu, toki otan:)

   Poista
 3. Ja mä luulin jo kateellisena että olet aloittanut Flow:n ja sulla on kanuuna. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) En ole vielä ehtinyt.

   Myönnän, etsin tuota mestaa ensin nimellä Kaivarin Kankkunen (kuulosti omaankin korvaan hassulta, mutta minkäs sitä ihminen luonnolleen voi).

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Moikka! Kirjoitinkin jo äsken kommentin, mutta ilmaisin itseni vähän huonosti niin otetaanpas uusiksi: Eli itselläni oli vähän negatiivinen kokemus kanuunasta. Yritimme vuokrata sieltä pöytää puhelimitse, mutta kukaan ei lukuisiin puheluihimme vastannut. Päätimme sitten mennä henk.koht pöytää varaamaan, ja jonottelin kiltisti tiskille. Asiakkaita oli aika hyvin, joten jonokin oli aika pitkä. Kun tuli vuoroni, myyjä ilmoitti tylysti, että hän palvelee maksavat asiakkaat ensin, ja käski minut pois tiskiltä. Jonoon tietenkin tuli kokoajan lisää ihmisiä, ja minä tyhmänä seisoskelin siinä sivussa yli vartin. Kyllästyin tietenkin, ja lähdimme pois. päätin viedä kaverin suosituksesta romumme Mellukirppis nimiselle itsepalvelukirppikselle Mellunmäkeen, ja meidän tavarat meni tosi hyvin siellä kaupaksi.Vaikka sinne olikin vähän matkaa, mielestäni oli oikein toimiva paikka. Pitkä selitys, pahoitteluni! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kaikenlaiset kokemukset ovat tervetulleita. Höh, olipa kokemus.

   Tuo kanuuna vaan olisi mulle kaikista helpoimman matkan päässä. Mellukirppis kuulostaa hyvälle, epäilen vaan, etten ehdi siellä kuitenkaan viikon aikana käymään ja parhaassa tapauksessa maksan vielä jotain sanktiotakin (näinkin on käynyt):(

   Täytyy nyt miettiä, mikä olisi fiksuinta.

   Poista
  2. Ilman minkäänlaisia ennakko-odotuksia minulla ja kaverillani on ainakin kaikki toiminut kyseisellä kirpputorilla moitteettomasti: palvelu on ollut ystävällistä ja jo ensimmäisen myyntiviikon puolessa välissä olemme tienanneet reippaasti yli kahden viikon pöytävuokran. Ensikertalainen suosittelee. :)

   Niin ja Kaivarin Kanuunan nettisivuilla lukee selkeästi "Helpoin ja toimivin tapa tiedustella vapaata myyntipaikkaa meiltä on lähettää sähköpostia osoitteeseen: info@kaivarinkanuuna.fi ja laittaa siihen puhelinnumero, niin soitamme takaisin".

   Poista
  3. Kiitos suosituksesta:)

   Ehdin jo pöydän sinne varata. Tein kuten nettisivuilla ohjattiin ja tähän mennessä kaikki mennyt kuten pitänytkin;) Ja sitten pitäisi vielä jaksaa hinnoitella...

   Poista
 6. Kuulostaa ihan lähiöpubilta ;)

  VastaaPoista
 7. Minullakaan ei kokemuksia paikasta, mutta tavaraa voisin minäkin tarjota. Yksi työhuoneellinen ylimääräistä olisi tarjolla. Legot meni jo autotalliin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No jopas, mitä ne legot siellä autotallissa tekee?

   Poista
  2. Autotalliin rakennettiin legojen legojenrakentelupiste. Mies luulee järjestelyä väliaikaiseksi, mutta veikkaan että tämä on pysyvä ratkaisu ;)

   Poista
  3. Kyllä sä olet fiksu, tuohan on nerokas ratkaisu:)

   Poista