perjantai 11. joulukuuta 2009

White Christmas…

…on Pörssin joulubuffet. Joka vuotinen perinne, joka ei pettänyt tälläkään kertaa. Ruoka oli hyvää eikä Luksu hajottanut mitään. Nimim. ”Savoyhin en kehtaa enää mennä”. Korkattiin siis joulubuffakierros, hölmöä vaan aloittaa siitä parhaasta… Suosittelen Pörssiä erittäin lämpimästi. Myös pöytävarausta.… on myös meidän joulu. Siis koristeiden osalta. Niiden, jotka ovat vielä kellarissa tai ostoskasseissa. Meillä ei ole varsinaisia joulukoristeita, sanoisin enemminkin talvikoristeita. Eli sori F, en osaa auttaa punavihreän osalta. Yritin punaisia tulppaaneja mutta nekin on kivempia valkoisina.Tää on niin tätä, joka vuosi. Aina se yllättää vaikka on joka vuosi samalla kohtaa. Ihmeellistä.Kynttilä kuuluu parvekkeelle mutten ole joutanut sitä sinne nostamaan.Huomenna menen kaivelemaan aarteita klitsusta. Jos ehdin.

13 kommenttia:

 1. Valkoinen joulu meilläkin! Siis sitten kun sen joskus ehtii laittamaan... Nooh, onhan tässä vielä ruhtinaallisesti aikaa :/!

  Ja valkoisen Amarylliksen haluan kanssa kotiini "kärsimään". Ei vaan, viime jouluna yksi lahjaksi saatu intoutui ihan tekemään uusia varsia ja kaikkea. Eikä sitä tarvinnu edes montaa kertaa muistaa kastella :)!

  Tämä ei nyt liity aiheeseen mitenkään mutta olen ymmärtänyt, että sinun esikoinen käy lähestyvää murkkuikää... Millaisia alusasuja hän käyttää? Vai meneekö liian henk. koht. :)? Ja siis lähinnä millaisia yläosia ennen ihan kunnon liivejä?

  T:T

  VastaaPoista
 2. Meillä on punaista ja paljon. En tiedä onko jo liian paljon, taisi mopo vähän karata:)

  Upea tuo parvekkeelle tarkoitettu lyhty.

  VastaaPoista
 3. T, Amaryllis on helppo, pysyy hengissä vähän tumpelommallakin.

  Inka käyttää toppeja, varsinaisia liivejä ei vielä tarvitse. Topit tulivat kuvioon viime vuonna, kun kavereillakin on;)

  Merkkinä on ollut HM, Esprit ja Schiesser. Näistä pisimmän korren vetää Esprit, materiaali napakoin ja laatu paras. Saa monella eri kuosilla. Yksi (hämärä) kuva löytyy marraskuun "teinille jotain" postauksesta.

  Katri, eihän se voi jouluna karata käsistä.

  Suoritan arvonnan illemmalla (en ole unohtanut).

  VastaaPoista
 4. Niinpä, niin... Mistä johtuu, että valkoisena kaikki näyttää hyvältä???

  Ja vaikka valkoisia koristeita (okei, metallihohtoa lisänä, vähän ruskeaa), kynttilöitä ja kukkia on ollut runsaanpuoleisesti, niin mitään ähkyoloa ei ole tullut, mutta nyt kun ajattelin olla oikein kunnon hemmamamma (kun sitä vielä vuoden verran olen ;), niin perhana ei onnistu ei. Pari punaista joulusukkaa ja mulle tulee fiilis, että jaa, tämä riittääkin sitten tähän. Poikien yk:ssa on kyllä Mailegin tonttuja ja possuja runsaalla kädellä, mutta se onkin lasten valtakuntaa. Mun leikkisyys ei kertakaikkiaan riitä aikuisten tiloihin.
  Ja sanokaa, etten ole ainoa?? ;)

  -F

  VastaaPoista
 5. Niin ja Amaryllis on tosiaan helppo, ei kannata liikaa kastella!

  Ajattelin ostaa kyllä leikkona...
  F

  VastaaPoista
 6. Mä en voisi kuvitellakaan ottavani 5-vuotiasta tuollaisiin paikkoihin mukaan.

  Olitko LV:lla?;)

  Miia

  VastaaPoista
 7. Herrrkullisen näköinen kattaus. Pitää tsekata. Ja hei, hiukan pitää rakenteita ravistella joulupöydissä eli eikun sinne kattojen tasolle takaisin. Koko komppania käy ihastuttamassa( ja vihastuttamassa) pk-seudun ruokaravintoloita. Ja leikkinurkkia ei näissä paikoissa ole ;)

  VastaaPoista
 8. F, sama juttu, meinasin myös leikkoa, se ruukkuversio kestää turhankin pitkään;)

  M, mun lapset on take-away-mallia, kulkee mukana joka paikkaan. Paitsi aikuisten juhliin. Ja joo, olin.

  V, just näin;)

  VastaaPoista
 9. Mietin tässä juuri, että minulla saattaa mennä joulu tänä vuonna niin, etten syö yhtään kertaa jouluruokaa, jos joululeivonnaisia ei lasketa! Ja täytyy sanoa, että vaikka monesta osasta tykkäänkin, niin ei kyllä haittaakaan yhtään, että välillä käy näin.
  Kaunis tuo Pörssin valko-vihreä kattaus! Mies syö siellä sen joka vuotisen perinteisen joululounaansa loppuviikosta...
  Itse käväisin LV:lla kahdessa erilaisessa tilaisuudessa viikon sisällä (yksi ilta- ja yksi päivätilaisuus) ja kumpikaan ei ollut kovin kummoinen - okei, samppanjalla ryyditettyä shoppailua, mutta that's about it...vähän hohhoijaa.
  Toivotan, Nina, varmuuden vuoksi jo nyt hyvää joulua!

  VastaaPoista
 10. Finette: en taida mäkään osata auttaa perinteisten koristeiden kanssa. Meillä on koristelut aika minimissä pienen täystuhon takia. Ei ole vuodessa järkiintynyt edes joulukuusen verran.
  Laitoin kuvia, käy kurkkaamassa.

  VastaaPoista
 11. Nina, nimenomaan, sama syy, että päästään eroonkin ennen maaliskuuta! ;)

  Gloria, mulla puffat menee ihan hukkaan, kun en syö mitään. Jouluna, joo. Lasi shampanjaa ja starterit ja sitten voisikin jo ottaa tuplaespresson ja sen kanssa konvehdin. En ymmärrä ähkysyömistä ja kaikki on tammikuussa kuntoilemassa hiki päässä. Tosin laardi olis tarpeen, jos nää pakkaset vielä jatkuu! :D

  Laura, kiva nähdä, KIITOS! Meillä on ollut "perinteinen" joulu kai viimeksi silloin, kun esikoinen oli 1v eli 2003 ja nyt hyvä yritys... :)

  F

  VastaaPoista
 12. Finette: ei tarvitse olla tiptap-joka paikassa. Meilläkin väreinä valkoinen, hopea&kulta. Ei punaista kuin punaiset jouluomenat :)

  Lapset saavat levitellä omat tonttukoristeet omiin huoneisiinsa, mutta "julkisiin tiloihin" ei niitä tuoda. Lapsellista menoa niin paljon arkena, että jouluna koti on MUN! Joulun lapsellisuudet ovat lapset itse...

  VastaaPoista
 13. V Ihan hyvä meidän koristelusta tuli! :)

  -F

  VastaaPoista