sunnuntai 13. joulukuuta 2009

Karhuntassu arpoo ja aika monta kirosanaa

Tämän blogin ensimmäinen arvonta on suoritettu. Onnettarena meidän isotassuinen kaveri.Sukkaa pääsee täyttämään

Otatko Heini yhteyttä osoitteeseen ninapistehimassaatgmailpistecom

Niin, arvonta oli hauskaa, erityisesti 5-vuotiaan mielestä, eikä se aiheuttanut kiroilua. Muutama luvaton sana pääsi kun Luksu veti eilen talvihaalarin päälleensä. Pieni. No, onneksi oli toinenkin. Sekin pieni. P-i-e-n-i. Ei mahdu.

Siinä Molossa on oltava väärät laput tai jotain, kyllä 128 cm:n pitäisi mahtua. Jossain pitäisi olla Ticketin 128 cm jemmassa mutta nyt ..tuttaa siihen malliin, etten jaksa edes ajatella.

Kuvitelkaa tuon pienen 5-vuotiaan ilmettä pyytäessään "äiti, mä haluaisin haalarin enkä takkia, jooko äiti?" Kyllä äiti jotain keksii, ihan varmasti.

8 kommenttia:

 1. Voi surku pientä haalarintarvitsijaa. Tai ei se kai niin kovin pieni ole.

  VastaaPoista
 2. Siis mikä näitä lapsia vaivaa! Sama vika. 110cm ja 128cm haalarin tarvitsijat olivat päättäneet hypätä yhden koon yli! Ja tunnetusti joulukuussa ovat valikoimat parhaimmillaan :( Toiselle oli pakko ottaa se ainoa 134 mikä löytyi. 116- senttiselle löytyi jopa valinnan varaa hiekanruskean ja tsinisen välillä! Tonttu pähkii nyt kenelle lahjaksi u p e a t uudet haalarit... Pitäisi saada koko ja sukupuoli täsmäämään.

  Päivän pelasti luminen Lucia, joka vei ...tutuksen mennessään. Valoa!

  VastaaPoista
 3. Kurjaa. Niissä kyllä ihan oikeasti kai voi olla virheitä. Syksyllä ostin Popista paitaa ja onneksi mallasin toisiinsa viereisiä kokoja. Kokolapultaan 98cm paita oli suurempi kuin 104cm paita. Suuremman ostin kokolapusta huolimatta.
  Valikoimat tosiaan alkaa olla vähissä. Huomasin kun etsin kummitytölle uusia toppahousuja. Eipä niitä ollut.

  VastaaPoista
 4. Voi mikä piristävä ylläri täällä odottikaan mua!
  Laitoin sulle Nina s-postia!

  -Heini

  VastaaPoista
 5. Vinks vinks: jos et löydä haalaria, niin täällä on ainakin vielä jäljellä kokoa 128 Othello-mallissa, taitaa kylläkin ainoastaan olla Camo-kuosissa:
  http://www.smartsmall.dk/

  VastaaPoista
 6. Jos äiti ei löydä niin Katri kyllä löytää;) Kiitos! Laitoin tilauksen vetämään, tässä ei nyt ole varaa kuoseja mallailla. Eikä tuo paha ole, varmasti Luksun mieleen. Olen menossa tällä viikolla Köpikseen, tiedän mitä teen lounastauoilla...

  Nina

  VastaaPoista
 7. Hei Nina, tuohon aikaisempaan viestiin viitaten, miten saat vilkkaan pojan käyttäytmään niin että voitte mennä hienompaan ravintolaan syömään? Kiinnostaisi kovasti, kasvatuksellisesta näkökulmasta?

  VastaaPoista
 8. Lapsissa on vikaa ja haalareissa. Meillä tänään tanskalainen haalari kokoa 98 päällä, menee nippanappa, ehkä viikon. Lapsi on 2,5-vuotias. Mikä siinä on ettei noille nykysin mikään riitä ;)

  Lohduttaudu sillä että kuitenkin jotain toppaa on, muuten voisi ola aika vilu viikolla :)

  VastaaPoista