tiistai 1. joulukuuta 2009

Joutsen Triplus

Ostin reilu kuukausi sitten Suomen Joutsenen Triplus sarjan tyynyt. Aivan mahtavat, suosittelen. Meillä on aikaisemmatkin tyynyt olleet Suomen Joutsenen mutta tämä Triplus sarja on ihan eri luokkaa.

Korkealaatuisesta puuvillasta sekä maailman puhtaimmista untuva- ja höyhenlaaduista valmistetuissa Joutsen Triplus® -untuvatyynyissä yhdistyvät eri materiaalien parhaat puolet.
Kerroksittain rakennetuissa Triplus -tyynyissä on korostettu tyynyjen tukevuutta. Tyynyjen ydinlokerossa on täytteenä untuvaista höyhentä ja uloimmat kerrokset koostuvat pehmeästä untuvasta.
Suomen Joutsenelta on tullut uutuutena myös untuvapetauspatjat.Ylellisen pehmeä, hyvän olon Joutsen untuvapetauspatja myötäilee käyttäjän vartalon liikkeitä. Vastapainona patjan tukevuudelle, se viimeistelee vuoteen ihanan pehmeyden. Aito untuvapetauspatja on valmistettu luonnonmateriaaleista, jotka varmistavat ainutlaatuisen hyvän kosteudensiirron ja hengittävyyden.

Untuvapetauspatjat voidaan yhdistää vetoketjulla toisiinsa, jolloin ne soveltuvat erinomaisesti myös parivuoteeseen. Kahdesta patjasta saa tehtyä kätevän varavuoteen ja niistä voi muotoilla vaikkapa pehmusteen ja selkänojan sohvalle.

Joutsen untuvapetauspatja on ainoa luonnonmateriaaleista valmistettu petauspatja, jolle on myönnetty Allergia- ja Astmaliiton Allergiatunnus. Tuotteet valmistetaan eettisiä ja ekologisia periaatteita kunnioittaen.

Untuvapetauspatjalle suositellaan 60 asteen vesipesua, joka takaa tuotteiden puhtauden ja hygieenisyyden.


Kuvat ja lainaukset Suomen Joutsenen kotisivuilta.

Muoks. Meillä siis Tendret eli pehmeä ja korkea, Luksulla Petit eli napakka ja matala. Saatavana myös Ferme eli napakka ja korkea.

9 kommenttia:

 1. Jestas sä olet hyvä. Ajoitus loistava!

  Joululahjaksi kotiin näitä. Tykkään nukkua alle 18 asteessa( ja säästä energiaa)... Laiska ei jaksa vertailla. Kotimaista Joutsenta meinasin. Vaihtoehtoja vaan oli liikaa. Mutta eipä ole ole enää :) Taisi olla Stockan kantiksenakin. Säästin taas sitä arvokkainta. Aikaa!

  VastaaPoista
 2. Ole hyvä vaan, joulua ajatellen tämä mainos onkin. Meidän poppoo ei vaan osaa arvostaa mun tyynyostoksia niin en säästellyt meidän kohdalla jouluun asti. Ajattelin testata ja sitten antaa tuomion.

  Joo, ovat kantistarjouksena, mä vaan halusin ostaa normihinnalla;)

  VastaaPoista
 3. Mä niin tykkäisin untuvatyynyistä, mutta en uskalla ostaa. Aikaisemmin olen saanut järkkyjä allergiareaktioita. Naama turvoksissa ja silmät punaiset aamulla... Osaako kukaan sanoa, onko nämä tyynyt allergiavapaita? Mulla jo välillä Joutsenen untuvatakki pistää aivastamaan.

  VastaaPoista
 4. Mä en tiedä noista allergiavapaista, kovinhan ne tuolla sivullaan sellaisiksi mainostavat.

  Mulla oli nuoruusvuosina "suuri rakkaus" joka oli tosi allerginen mun untuvatyynyille. Ei tarvii varmaan sanoa kumpi lähti, rakkaus vai vuodevaatteet;)

  VastaaPoista
 5. Untuvaa on meilläkin! Tai miehen tyynyt eivät ole, ei tykkää muka. Minä taas en vaihtaisi. Peitot on oltava lämpimät koska yritetään pärjäillä makkarissa pelkällä uunilämmityksellä. 15 astetta on joskus aika viileetä...

  VastaaPoista
 6. Ääni noille Triplus tyynyille täältäkin. Hyvin on maistunut uni niiden kanssa jo pitkään. Meillä on vain ne pienemmät ja haluaisin isommat. Stockan kantistarjousta katsoin jo sillä silmällä. Nuo pienemmät voisi siirtää lapsille.

  Untuvapeittoakaan en kyllä vaihtaisi enää pois.

  VastaaPoista
 7. Itse olen erittäin kylmäverinen, mutta tykkään myös nukkua viileässä: lämmin peitto. Ostin Ikeasta untuvan, lämpökertoimella 6, ja se on ... kuuma... ! Mun heikkous ei ole niinkään tyynyt, vaan tyynyliinat. Ei näköjään tule kiintiö täyteen.

  Sen sijaan ongelma tyynyjen kanssa on, että mitä tehdä vanhoille tyynyille? Niille, jotka on ihan muodottomia pesun jälkeen. Itse en raski (pihi!) heittää pois, ne odottaa jotain jatkokäsittelyä esim. jättilattiatyynynä. Toistaiseksi tuloksella, että epämääräisiä tyynyjä joka nurkassa...

  VastaaPoista
 8. Oih, mullakin on uudet tyynyt haussa, mutta en kyllä uskalla untuvatyynyä allergioiden takia ostaa.

  Löytyiskö suosituksia tavallisista kunnollisista muotonsa pitävistä tyynyistä?

  VastaaPoista
 9. Katja, kävit mielessäni kun tutkailin 800 grammaista peittoa. Myyjä sanoi, että se olisi liian kuuma suomalaisiin koteihin;)

  Sanna, meillä on ne Megat, kaikki tyynyt on sitä isompaa kokoa, peruja lapsuudenkodista. Meillä on aika paljon ylimääräsiä normikoon tyynyliinoja.

  Miia, mä laitan ihan kylmästi roskiin. Äitini on säilyttänyt mun ensimmäisen untuvapeiton (80x80 cm), nykyään se on lapsilla vieratyynynä mummilassa. Melkein 40 vuotta vanha mutta toimii edelleen. Kyllä ennen vanhaan osattiin;)

  Perla, en valitettavasti osaa auttaa, mulla on ollut aina untuvatyyny.

  VastaaPoista