tiistai 8. joulukuuta 2009

Joululahjoja

Meillä otettiin varaslähtö jouluun eilen eli Pyhä Nikolaus kävi tuomassa muutaman lahjan. Mäkin sain lahjoja, olenhan ollut tosi kiltti.Sain hajuveden (M:n vapaasti valitseman), uuden poskipunan (ostin itse samanlaisen, mutta väärän sävyn) sekä meikkivoidetta. M. taitaa olla sitä mieltä, että rouva alkaa olla siinä iässä, että ihan luonnon suomilla ei enää pärjää.

Ai mitä mä tein? Makasin krapulassa, kuten kunnon suomalaisen juhlapyhien aikaan kuuluukin.

Oikeasti, mä tein poronkäristystä. Ihan oikeasti, i-t-s-e. Hauduttelin sitä kolmisen tuntia (torkahdin vähän siinä ruuanlaiton lomassa kun oli niin rankkaa). Oli niin mureaa, että sitä olisi voinut syödä hampaatonkin. M. totesi ylpeänä, että kyllä musta vielä hyvä vaimo hänelle tulee. Inka M:lle lakonisesti, että "tuota hyvää ootkin saanut odottaa";)

7 kommenttia:

 1. Miten teillä jo nyt jaettiin lahjoja? Mä taidan saada saman tuoksun lahjaksi. Olen jo aika kauan aikaa sitten antanut miehelle muistilapuksi lompakkoon käyntikortin kokoisen mainoksen. Ajattelin kokeilla, toimiiko vihjaus;)

  Oletpa sä ollut ahkera, laitoit ruokaakin:) Onko mitään jäljellä? Voitais tulla teille syömään. Poronkäristys kuuluu meillä niihin ruokiin, joita vain mies tekee.

  Violette

  VastaaPoista
 2. Mulla on uusi tuoksu ollut pitkää etsinnässä. Olen aiemmin suosinut Nina Ricciä, sitten kyllästyin niihin totaalisesti. Mies osti DKNY Be Delicious, just sopivasti alkuraskauden aikaan, ja en ole koskaan päässyt siihen oikein sinuiksi, em. syystä johtuen. Mutta pihinä en ole heittänyt sitä pois, vaan käyttänyt, tietenkin. Nyt olen etsinyt sitten uutta. Toivotonta. Moni testerissä hyvälle tuoksunut on iholla ollut ihan toivoton (Armani Code viimeisimpänä). Etsintä jatkuu. Tuota Chloea en muista, pitääpä kokeilla.

  En kommentoi tuohon sukkalootaan, kun en osallistu arvontaan. Kaunis sukka. Mutta jostain ihme syystä tänä vuonna haluan kontrastia ihan kunnolla. Meillä on korkeat vaaleat seinät ja korkeat ikkunat ja korkeat vaaleat verhot. Ja just nyt olen täynnä korkeutta ja vaaleutta ja haluan tummanpunaiset koristeelliset sukat. Voi tosin jäädäkin haluamisen asteelle, kun sellaisia ei ole vielä näkynyt :)

  VastaaPoista
 3. Voin kuvitella olon :)
  Itsetehtyä poronkäristystä en olekaan koskaan syönyt :), jäikö yhtään? No tietysti oli kantarelleja seurana :D

  VastaaPoista
 4. Mullekin Nikolaus oli jättänyt kosmetiikkaa saappaaseen. Harmi, että Joas on vielä niin pieni että sitä ei voi Nikolauksen varjolla saada kiilloittamaan kenkiä :)

  VastaaPoista
 5. Violette, me ollaan niin monikulttuurisia, että pukkejakin on neljällä formaatilla;) Ettei vaan jäädä ilman lahjoja.

  Tuo sukka, ostin sen joku aika sitten Köpiksestä. Sitä saattaisi saada Gantin liikkeestä tai sitten ehkä jostain muualta Gantin jälleenmyyjältä.

  Miia, tuo Chloe ei olisi ollut mun ensimmäinen valinta, mutta tykkään kyllä.

  Katja, ens kerralla;)

  Saara, ensi vuonna?;)

  VastaaPoista
 6. Mulla leikkasi vasta jälkikäteen, että taitaa olla saksalainen traditio? Me ei olla ollenkaan noin monikulttuurisia, meillä on vain kolmen maan formaatit. Just tässä ihmettelen, miksi Norjan pukilla ja tontuilla ei ole hiippalakkia muuna aikana lainkaan (näyttävät lähinnä metsän peikoilta), mutta punalakki ilmestyy joulukuussa päähän... Nykyään meillä sujuu joulu ihan mallikkaasti, mutta ekana yhteisenä jouluna, kun pyysin miestä tuomaan kaupasta perunalaatikkoa (valmista, hyi minä), hän toi monta rasiaa perunasalaattia :=O

  Onko sun Chloéssa valkoinen vai musta rusetti pullon kaulassa? Musta on se uudempi versio, mutta mä haluan sen valkoisen, sen tyttömäisen;)

  Violette, enkä taaskaan muistanut kirjautua

  VastaaPoista
 7. Kivoja lahjoja, joulua on ihana odottaa ja juhlia pikkujouluilla ja muilla glögihetkillä!

  Mä tykkään myös Chloesta, käytin sitä keväällä (siis vaalea rusetti). Ja poroa meillä mies laittoi su itsenäisyyspäivän kunniaksi ja Mies tottakai laittoi - me karattiin esikoisen kanssa leffaan ja tultiin sit valmiiseen pöytään. Kuten tavallista. :)

  Finette

  VastaaPoista