keskiviikko 9. joulukuuta 2009

Joulumekko

16 kommenttia:

 1. Siis ihana. Tää kelpais meille isossa ja pienessä koossa ;)

  VastaaPoista
 2. Kiitos M, niin minustakin.

  A, teillä on saman sarjan mekko, vähän pienempänä. Mun piti linkittää se tähän mutta tää taas tökkii.

  VastaaPoista
 3. Lämpimän ja Jouluisen oloinen! :)

  Mäkin olen päässyt neulemekkokammosta ohuiden kasmirmekkojen myötä! Palmikot on vielä vähän liian rustiikkia, sama kuin ruutupaidat.

  F

  VastaaPoista
 4. Mistä tuollaisen saa ja missä koossa? Ihana!

  VastaaPoista
 5. über suloinen! Voisi kotiutua meillekin, jos löytyisi mammakoossa:)

  VastaaPoista
 6. Mekko on Marc O'Polon, yllätys. Näkyi olevan Stockan joulukuvastossakin, itse ostin Saksasta, neljäkymppiä halvemmalla kuin täältä.

  Mekko on siis naisten mallistoa eli mun. M-u-n. Ja mitoitus on väljä, meinasin saada sinne joulukinkut mahtumaan joten kai se yhden vauvankin vetää.

  F, ruudut ja palmikot, niinhän ne on. Mut ah niin trendikkäitä;9

  VastaaPoista
 7. Hieno on mekko! Ja hyvin menee maut yksiin, tilasin kolmelle pienimmälle juuri nämä:

  http://files.hm.com/media/products/797/DXL797_66050_11011_34_0396.jpg

  VastaaPoista
 8. No nyt sun on kyllä pakko vinkata et mistä nettikaupasta löysit.;)

  VastaaPoista
 9. Mä himoitsin samaa mekkoa siitä Stockan kuvastosta, mutta ainakin Turussa ne oli myyty (siis nimenomaan noi valkoiset ) alta aikayksikön loppuun:(. Eli jäin ilman. Ja joo, mä käytän usein kokoa 38 ja meinasin hukkua kyseiseen 38:iin...

  VastaaPoista
 10. Moi Nina.
  Tilasin sulta huutiksesta poikien v.harmaat samettihousut.Nyt on käynyt niin hölmösti,että en pääse s-postiini,herjaa koko ajan,enkä tiedä miksi.Soitin jo tänään saunalahdellekin,mutta ei auttanut asiaan.Voitko lähettää yhteystiedot ja tilinnumeron pekka@pk-brodeshop.fi, niin voisin hoitaa laskun samantien pois.Sorry kamalasti.Mulla on kaikki huutiksen tunnuksetkin omassa s-postissani,enkä ole pystynyt ottamaan edes yhteyttä.Onneksi keksin tämän tavan.
  Kati

  VastaaPoista
 11. Olisiko Sulla Nina tai jollain muulla (minityyli, huhuu) jouluun koristusideoita? Miten koristelette kotona? Mä ajattelin tänä vuonna oikein tosi perinteistä jouluteemaa ja huomaan, ettei musta ole siihen ollenkaan, en osaa.

  Siis meidän pojathan suunnilleen luuli, että joulun väri on valkoinen, koska sitä meillä pääasiassa on ollut joka joulu: kukat, koristeet, no okei jouluvaloja tietty. Mutta nyt tää runsaus punavalkoisena - ehkä tummanvihreää (- ei löydy vielä mitään?)... Tää ei o mun juttu, mutta yritän. Olen kaivanut Taalainmaan hevoset ja kaikki tosi perinnejutut, mutta silti - something is missing.

  Saako pyytää joulubloggausta kaikilta kynnelle kykeneviltä?! Kiitos!

  F

  VastaaPoista
 12. Rachel, mekko oon ostettu ihan fyysisestä kaupasta, mä olen tosi huono noiden nettikauppojen kanssa.

  Tanja, Mopin neulemekot on tosi reiluja mitoitukseltaan. Mä oon normisti kokoa 36-38 ja Mopin mekot ovat kaikki kokoa 36/S, lyhythihaiset mekot kokoa XS (kun ei tarvitse välittää hihan pituudesta).

  Kati, laitoin sulle meiliä. Ei paniikkia;)

  F, kuittasin tuohon uusimpaan tekstiin.

  VastaaPoista