keskiviikko 25. marraskuuta 2009

Wake-Up Light

eli valoherätyskello (harvinaisen ruma sana, muuten). Inka toivoo tällaista lahjaksi.Inka on syntynyt kolme päivää ennen joulua eli taas alkaa vuotuinen ihmettely mitä lapselle lahjaksi. Kaikki mummit, kummit ja niiden kaimat tietävät, että kaihdan turhaa tavaraa kuin ruttoa. Kummeille lankeaa, ei kristillinen kasvatus, vaan lehtitilaukset. Tässä on nyt selkeä murros käynnissä. Witchit ja kumppanit ovat taakse jäänyttä elämää, nyt on Suosikkien ja Demien aika.

Suosikista Inka bongasi tuon herätyskellonkin. Itse löysin heti kehittyneemmän version, Philipsin kapineen johon saa Ipodin kiinni. Onko kenelläkään kokemusta?

13 kommenttia:

 1. Meillä on tuollainen normiversio ollut käytössä jo parin vuoden ajan; ihana herätä sarastukseen ja linnunlauluun :) Mutta uijui: tuo iPod-versio! IhQ!

  VastaaPoista
 2. Miettinyt olen. Kiva. Kiitti. iPuhelin kun on vieressä muutenkin... Toisaalta- taas yksi sähkövaras. Tämä sisään, mutta mikä ulos?

  VastaaPoista
 3. Mä haluun tuon; sarastusta ja linnunlaulua nyt kuka muka voisi vastustaa?!? Niitä käyttäjien kokemuksia odottelen minäkin..

  VastaaPoista
 4. Hyvä maku tytöllä. Ja äidillä. Taitaa olla Inkalla sama synttäripäivä kuin meidän nuoremmalla.

  Kummina olen ollut oikein tyytyväinen näihin Suosikki-toiveisiin. Aku Ankka tulee taas meille lahjatilauksena.

  Kerro lisää joululahjaideoita! Meillä on lahjottavia lapsia niin monta (ei kaikki omia sentään), että joskus omat ideat loppuu. Mistä 5-6 -vuotiaat pojat tykkää?

  VastaaPoista
 5. Toi iPod versio vois toimii meilläkin, en kyllä tiedä heräiskö Sofia siihenkään...

  Lehtitilaukset on mainio lahjaidea, tänks.

  VastaaPoista
 6. Mä mietin tuota meidän ekaluokkalaiselle, mutta onko se vähän ruma???

  Violette, Anteeksi, että tökkään väliin, että 5-6-vuotiaat pojat minun kokemukseni mukaan ovat tällä hetkellä aivan hulluina Star Warsiin!
  Keväällä se oli Bakuganit, vuoden leikkikalu.

  Mutta monella lapsella on myös tavaraa liikaa: leluja, kirjoja, musiikkia, leffoja, niinkuin meilläkin.

  Jos saan toivoa, niin toivon pojille mieluummin jotain lippuja, lahjakortteja.

  Vaikka meidän kaverit on urheiluhulluja (kaikki liput matseihin käy, kaikki liikuttavat lahjakortit, pelaavat futista ja tennistä), niin kulttuurikin menee myös aina.

  Kaupunginteatterissa pyörii nyt Maija Poppanen, leffassa Saiturin Joulu, oopperaan myydään kevään Pappa Bachin lippuja, jne. Ipanapa, Sås och Kåpp, Frööbelin Palikat, Hevisaurus, jne. Onhan näitä.

  Finette

  VastaaPoista
 7. -J-, se siis toimii? Eli siihen herää?

  Viidenaiti, no lieden vois meillä aina viskata jorpakkoon, ihan turha kapine.

  Violette, riippuu ihan pojasta. Minkätyyppisiä teillä olisi lahjalistalla? Jos jotain urheilua harrastaa, niin jotain urheilutarvikkeita. Niitä meinaan kuluu. Star Wars on kanssa aika taattua tavaraa. Ja osa tuon ikäisistä jo lukeekin, tai ainakin kuuntelee satuja mielellään. Geomagnetics (menikö oikein) ja kaikenlainen rakennusmateriaali, Minityylissä on ollut ihan hyviä vinkkejä.

  Katri, jos siihen tarpeeksi hoocee musiikkia tarpeeksi kovalla lataa niin kai Soffi sitten? Ai, mutta sitten herää muukin talo;)

  VastaaPoista
 8. Meillä myös tuo Philipsin ensimmäinen karvalakkimalli, ei edes radiota (mitäs pitää aina ensimmäisenä ostaa kaikki ja vasta sitten tulee paremmat mallit). En tykkää. Todella ruma. Ärsyttävä linnunlaulu. Herkkäunisena herään usein siihen puoltatuntia ennen herätystä tulevaan valoon (juu, sitä voi säätää, mutta silti).
  Näin eilen jossain veikon Koneen kantispostissa hyvännäköisen Sonyn herätyskellon, jossa ipod-telakka, tämä voisi tulla meille:
  http://www.engadget.com/2009/09/02/sony-icf-cl75ip-alarm-clock-digital-frame-ipod-dock-a-surpri/

  VastaaPoista
 9. Nina, toimii toimii, ainakin vanhemmassa mallissa on useampi eri hälytysääni, vedensolinasta (tms) ihan normia NRJ:n aamushow'hun niin halutessaan ;) En herää sarastukseen jos yöunet on jääneet tosi lyhyiksi (niinkun usein jää, kolmeen-neljään tuntiin) mutta jos on ajoissa käyty unille niin sitten herään jo siihen valoonkin, mikä on aika rento herätys. Paremmin mulla on tuo toiminut kuin mikään muu herätyskello, kun ääniä, valoja ja voimakkuuksia saa mallailtua just niinkun haluaa. Ja mä luulin, että sen virallinen nimi on joku sarastevalo tai sarastusvalo tms? :)

  VastaaPoista
 10. Ok, kiitos -J-, se lähtee pukinkonttiin. Juu, ei ole kaunis ei, mutta toivottavasti toimii.

  VastaaPoista
 11. Korjaan heti väärän vinkin ;) Maija Poppasessa onkin ikäraja, 7v, eli ei 5-6-v:lle. Taas harmittaa nuoremman puolesta. Samoin Pähkinänsärkijässä ja Hiirikuninkaassa suositus 7v, mutta riippuu tapauksesta...

  Nuo Ninan mainitsemat urheiluvaatteet/välineetkin on hyviä lahjoja, mutta omissa lajeissaan pojilla on kaikki seuran vaatteet, treenipaidoista lähtien ja niitä ei kannata muiden lähteä ostamaan, koska jäsenet saa ostaa jäsenhintaan...

  F

  VastaaPoista
 12. Nina ja muut asiantuntevat Ladyt,
  neuvokaas mistä tuota telakallista lamppua vielä saisi?! Nettikaupasta, mielellään.
  Googletin tänään ahkerasti, ja Gigantistakin tuo oli jo loppuunmyyty. Tai ainakin "väliaikaisesti"..
  Mä innostuin tästä kovin, kerrankin tarpeellinen hyödyke kotiin! Ja ei lihottava;-).
  nim.käytän joulusuklaa budjetin tähän!

  VastaaPoista
 13. Aamunkukka, Stockalla ainakin oli, nettikaupoista en osaa sanoa, sorry.

  VastaaPoista