sunnuntai 29. marraskuuta 2009

Leggareita

Lupasin taas jotain, ja koska tontut kurkkivat ikkunoista, yritän lunastaa lupaukseni. Vai lupasinko? Aamunkukka ainakin odottaa tätä postausta ja silloinhan se pitää toteuttaa. Koska Aamunkukka on hyvä tyyppi: aina ystävällinen kaikille, kuulostamatta falskilta. (Joo, nyt mä kuulostan falskilta, mutta mulla on vuosisadan darra, joten koettakaa ymmärtää). Itku pitkästä ilosta, ja vähän lyhyemmästäkin.

Omia kuvia ei ole, koska mun leggarit on 99% mustia ja koska mulla ei ole Ananan kuvaustaitoa, niin mun mustista leggareista tulisi vain mustia kasoja. Ei maksa vaivaa.

Mulla on kolme kategoriaa mun leggareille: työ-, vapaa-aika ja bilebyysat. Tuo viimeinen kategoria on täysin turha, mä en enää i-k-i-n-ä mene lähellekään mitään bileitä, ainakaan ens viikonlopun jälkeen. Ne on pahasta, lähes kuolemaksi. Ainakin tällä iällä. Ja sillä viinamäärällä.

Vapaa-ajan leggarit on pehmeitä ja joustavia, tässä sarjassa parhaat on Mopin ja Jackpotin. Kestää pesusta pesuun ja erityisesti Jackpotissa kestää myös värit tosi hyvin. Mexxin leggarit ovat tosi huonoja, suosittelen kiertämään ne kaukaa.

Töissä käytettävät leggarit ovat aavistuksen jäykempää matskua ja näin ollen ryhdikkäämmät. Ja ehdottomasti mattapintaiset. Tässä sarjassa suosikit ovat PBO ja Filippa K. Myös Selected Femmellä on hyvälaatuinen leggarivalikoima, ja myös monipuolisin, löytyy nappia, vetskaria ja muuta himmeliä lahkeista.Juhlaversioissa on samat merkit Filippa, PBO ja Selected. Näissä vaan on enemmän kiiltoa ja hilettä.

Onlylla, Vero Modalla ja Vilalta löytyy jokaiselle jotakin. Mulla on yhdet Vilan farkkuleggarit, ihan hyvät nekin. Filipan vastaavat ovat kyllä paremman tuntuiset, toisaalta hintakin on sitten ihan eri.


Kuvat on Vero Moda, Vila ja Asos.

12 kommenttia:

 1. Hahahaa, ei saa nauraa kuin muilla on darra. Mulla ei ainakaan ole piiiiitkään aikaan. Ensi perjantaina on pikkujoulut, mutta mä oon autolla. Jostain ihmeen syystä:)

  Noita leggareita voi sitten koettaa kun tää kumpu tästä sulaa ensi kesänä.

  VastaaPoista
 2. Mä arvasin, että tänne tulee joku pahanilmanlintu mulle irvailemaan;) M:kin yritti sanoa ettei se viina maailmasta juomalla lopu, mutten uskonut.

  Ens viikonloppuna on M:n nelikymppiset, sit saa riittää tämä "ilonpito" seuraavaksi 10 kuukaudeksi. Joo en aio hankkiutua paksuksi, mulla on vaan tapana dokata vain pikkujouluaikaan.

  Nina, jonka bloggerikin heitti pihalle...

  VastaaPoista
 3. Kiittää ja kumartaa; juu, kyllä tätä on odotettu! Täydellinen bloggaus, sanoisin, kuinka sä jaksat vielä juhlien jälkeenkin olla näin tehokas?!?

  Joo, ja olisihan se pitänyt arvata että sen lampun löytää Stockalta-oliko se niin että mitä sieltä ei saa, sitä ei tarvita;-);-)

  VastaaPoista
 4. Ähäkutti :) Dagen efter pari kertaa vuodessa on ihan sallittua. Ja varsinkin pikkujouluaikaan, miksei kerran kesälläkin. Informatiivinen bloggaus. Nyt tämäkin tietää, että leggarit eivät siis ole ne, jotka laitettiin aerobicciin jumppapuvun alle kultaisella 80-luvulla ;) Niitä on siis ihan housujenkin näköisiä ja oloisia. Tänks.

  Aamunkukka: aikalailla noin... ;-) Loput Kauppahallista tai Kämpistä.

  VastaaPoista
 5. En voi todeta muuta kuin että allekirjoitan kaiken, mitä viidenäiti jo sanoi.

  Olipa hyvä leggaripostaus, kattava. Mulla on siniset ja mustat farkkuleggarit tunikoiden ja saappaiden kanssa ihan vakiokäytössä, muta mun ei tarvitsekaan esiintyä business suitissa kuin tosi harvoin.

  Nina, kai nyt kesällä vähän samppista sentään..;)

  Violette, ei ehtinyt edes kirjautumaan, kun innostui Ninan darrasta...

  VastaaPoista
 6. Pakkohan se oli tulla kateellisena aukomaan;)

  Joo mullakin on yleensä darra ainoastaan pikkujouluaikaan, entisessä duunipaikassa lisäksi kesäjuhlien jälkeen;)
  Mulla on joku synnynnäinen antabus-geeni, en voi juoda paljoakaan vaan se darra iskee jo yöllä päälle. Tämä kyllä aika hyvin hillitsee sitä juomista.
  Katri kirjautumatta

  VastaaPoista
 7. Mä juon tosi harvoin, mutta sitten kun otan niin menen ranteet auki meiningillä. Mulle tulee ihan (tai ainakin melkein) samanlainen darra kahden lasillisen tai kahden pullollisen jälkeen, joten on luontevaa valita se jälkimmäinen vaihtoehto. Viisasta.

  Ja mä en tipu, ehei, sehän olisi liian helppoa.

  Olin eilen illalla silittämässä 50 paitaa Luksun futisjengin myyjäisiä varten (mä olen niin pro silittämään, että se onnistuu tärisevillä käsilläkin). Muut äidit siinä tohkeissaan selittivät kuinka on lasten kanssa laitettu joulua ja tonttuiltu. Joo, mäkin tonttuilin, ihan ilman lapsia.

  Viidenaiti, mä puen ens viikonloppuna autenttiset kasari-trikoot päälle ja olen tosi Fame! Kyllä M saa taas olla ylpiä vaimostaan. Varsinainen flaksi pojalla käynyt:D

  VastaaPoista
 8. No tämähän oli loistava bloggaus. Jäin Wolfordeihin koukkuun jonkun bloggauksesi älkeen (aikaisemmin en uskonut, että sukkahousuissa voi olla niin isoja eroja..) ja nyt olen metsästänyt hyviä leggareita. Tack.

  VastaaPoista
 9. Kiitos leggarivinkeistä. Varastontäydennys olisikin paikallaan.

  VastaaPoista
 10. Sen verran vielä utelen, (kun itse käytän pelkästään farkkuleggareita,ja aina tummansinisellä perinteisellä pesulla) että mikä kikka kolmonen olisi hyvä mustan denimin/trikoon siistinä pysymiseen? Ja nimenomaan housuissa, ettei ala polvet kiiltämään ja väri haalistumaan epämukavasti jne. Käytätkö jotain erikoispesuainetta; vai onko se yksinkertaisesti niin ettei halvalla hyvää saa?!

  VastaaPoista
 11. On se varmaan niinkin, ettei halvalla saa hyvää, paitsi Loggia;)

  Mexxin leggarit eivät ole sen halvemmat kuin esim. Selectedin mutta Mexxin housuista lähti väri aika nopeasti.

  Ei mulla ole mitään erityistä kikkaa, nyt olen käyttänyt Perlanan black&delicates pesuainetta tummalle pyykille, en kyllä osaa sanoa onko merkittävää eroa. Aikaisemmin käytin ihan Bio Luvilia ja hyvin on silläkin värit pysyneet. Pesuaine on ollut nestemäistä niin kauan kuin nestemäiset ovat markkinoilla olleet. Pulvereista jää "paakkuja" tummiin vaatteisiin.

  Yksi juttu on, kun pari vuotta sitten vaihdoin uuteen pesukoneeseen niin pyykin laatu parani heti.

  VastaaPoista
 12. Mä käytän mustien ja muiden tummien vaatteiden pesuun nestemäisiä, ei-valkaisevia pesuaineita, ja ne ainakin toimii hyvin, ei merkillä väliä.

  Nina, teillä on siis kasaribileet???!!! Vielä kun muistat olkatoppaukset ja valkoisen pinkin huulipunan, niin miehesi ei voi käsittää, miten tuli toimeen ennen sua!

  VastaaPoista