maanantai 2. marraskuuta 2009

Pikkuväen ysmy

Mä olen vähän myöhässä mutta Pompiissa on Pompiin ja Pikkuväen Halloween ysmy 30.10 - 5.11 eli menossa parhaillaan.

En yhtään tiedä mitä on tarjolla, kuulin asiasta pipoa hakiessa. Asiasta on kuulemma lähtenyt spostia, mutta mä en ainakaan ole saanut, kuten ei moni muukaan Pikkuväen postituslistalla oleva. Joo, annoin palautetta.

12 kommenttia:

 1. Oijoi, harmillista! Tuolta olisi taas tehnyt löytöjä- itse ehdin paikalle vasta torstaina; liekö enää mitään jäljellä silloin.
  Mutta kiva kun kerroit edes nyt;-) mä en varmaan ole millään listoilla siellä, mutta ainahan näistä aikaisemmin on joku osannut infota jo hyvissä ajoin..

  VastaaPoista
 2. Mä myös kävin siellä tänään ja ihmettelin tiskillä olevia ysmymainoksia. On kantiskortti ja postia pitäis tulla, mutta enpä vaan tiennyt ysmystä mitään. Sen verran paljon olen sieltä ostanut, että luulis mun rahojen kelpaavan, murrrr:(

  VastaaPoista
 3. Joo, siellä on vissiin jotain "teknisiä ongelmia", moni muukaan ei ole saanut postia asiasta.

  Ei siellä meille olisi mitään kuitenkaan ollut, lohduttaudutaan sillä;) Itse asiassa Inkalle olisi voinut jotain löytyäkin, on sitä äärikokoa.

  VastaaPoista
 4. Mä joudun joka tapauksessa palauttamaan ostamani hanskat, joten kai siellä Pompiin puolella on "pakko" käväistä. Ai niin, Pikkuväkeen ei voi palauttaa, joten jotain on löydyttävä...

  VastaaPoista
 5. Miten niin ei voi palauttaa? Joo, tiedän, että on niiden politiikkaa mutta oikeasti se on kyllä sellaista bullshittiä että morjens. Siitäkin voisi antaa palautetta. Mä olen kova antamaan palautetta.

  VastaaPoista
 6. Siis oikeesti ei voi palauttaa, jos ei ole mitään vikaa, mutta useimmat isot kaupat antaa palauttaa kysymättä mitään. Pikkuväki antaa vaihtaa tai antaa vuoden kestävän lahjakortin samalle summalle. Mulla ei ole mitään ongelmia saada lahjakorttia vuodessa kulumaan yksistä hanskoista;) Tosin en ole ennen joutunut mitään palauttamaankaan. Nyt on ihan väärän malliset hanskat meidän neidin mielestä, liian pienet ja liian isot yhtä aikaa???

  Hyvä, että on joku muukin kova antamaan palautetta:) Mä olen nykyään kunnostautunut kehumaan joka kerta, kun on aihetta. Se on ilmeisesti niin ihmeellistä tässä maassa, että kohta hukun kylkiäisiin ja tuotenäytteisiin. Viime viikolla sain monta prosenttia alennusta vakuutusyhtiössä ihan pyytämättä, en ymmärrä. Mutta annan toisenlaistakin palautetta ja muristen, jos aihetta on. Paitsi tänään. Onneksi sä annoit meidän kaikkien puolesta.

  VastaaPoista
 7. no joo, tällaista postia ei tosiaan ole tullut tännekään. muuten kyllä kantisposti on heiltä tullut niin sähköisest kuin perinteisestikin. ei sillä, että välttämättä paikalle ehtisin, mutta ajatushan se tärkein ;o)

  VastaaPoista
 8. Ei tullut kutsua mullekaan, vaikka muu kantisposti tuleekin. Onkohan se sähköposti mennyt kellekään :D?

  VastaaPoista
 9. Postia sain. Moneenkin kertaan. Taas. Pompii oli täynnä laatikoita, rullakoita viime viikolla. Kotiuduttua spostia. Pikkuväestä. Onneksi ehdin alta pois. Ärsyttääkö ketään muuta kaiken maailman kanta-asiakaskortit, johon kerätään leimoja? Lompakko muutenkin täynnä lippua ja lappua. " Keräätkö leimoja?" En!

  VastaaPoista
 10. Minulle tuli myös s-posti asiasta, vaikka en kummassakaan liikkeessä usein asioi, joskus olen kantiskortin ottanut vastaan...en ole ikinä käynyt heidän ysmyssään ja nykyäään en jaksa käydä enää missään ysmyssä, vaikka kutsuja tulee vaikka mistä ihme paikoista. En todellakaan jaksa taistella tavarasta, jonottaa sisään ja kassalle tuntitolkulla, varata riittävästi (vain!)käteistä jne - maksan mieluummin täyden hinnan juuri siitä tuotteesta jonka haluan (= laiska, vanha ja ilmeisesti tarpeeksi varoissaan).
  Jep, minua rasittaa kaikenmaailman kantiskortit ja leimakortit, en suostu enää yhtäkään ottamaan vastaan - tai no, jos Hermèsiltä saisi, mutta niillä ei semmosia ole.
  Olen myös ahkera antamaan palautetta, tosin sekä negatiivista että positiivista! Viimeksi tänään positiivista Raaseporin kaupungin työntekijälle :-).

  VastaaPoista
 11. Mä sain kutsun ja kävinkin tänään, mutta ei siis mitään ostettavaa! Samat kamat kun keväällä ja samoilla prossilla..
  Töihin palaamisen (ja "landelle" muuton jälkeen) on kyllä ysmyt jääneet aika vähiin. Ja en myöskään jaksa tapella kamoista ja jonottaa hiki päässä käteisiä laskien. Huomenna on kyllä pakko tehdä poikkeus :)

  VastaaPoista
 12. Anni, niin mä vähän epäilinkin.

  Mäkään en ole mikän ysmyjen ystävä, ei vaan jaksa. Sitä tuplanollakakkosta olisin kaivannut, mutta kun sitä ei ollut niin ei ollut.

  Ja tuo kantissysteemi on mennyt vähän yli. Niitä kutsuja pukkaa joka viikko. Paras ehkä oli jonkun rautakaupan kantisilta, johon sain kutsun. En mennyt.

  VastaaPoista