sunnuntai 15. marraskuuta 2009

Tontun uudet popot

Kas tässä. Tuotan heti pettymyksen, eivät ole mustia tyylikkäitä eivätkä edes tyylikkäitä mutta ah, niin käytännöllisiä.

Timberlandin vk-kengät. Neljäs pari samaa mallia jo menossa, pysyvät ehjänä. Yhden päivän vanhat, en putsannut kuvausta varten, että pysytään totuudessa. Laitoin nauhoihin pikalukitukset, näin Luksu saa ne itse auki ja kiinni.Kahdet Superfitin talvigoret. Tykkään enemmän tuosta musta-pronssi kengän mallista mutta väritykseltään harmaat ovat kivemmat. Todennäköisesti palautan nuo harmaat.Otin kuvaan mukaan vielä viime talvena Saaran vinkistä löytyneet Sofie Schnoorin tähtisaappaat. Kiitos Saaralle, nämä olivat mun eka aleostos vuosikausiin.Pompiissa oli myös kivoja Naturinon gorekenkiä mutta ne on niin paksuja, että Luksulla hikoaa jalat niissä.

Geoxilla on yhdet mustat talvigoret, jotka pitää vaan jostain paikallistaa.

Ja nämä Timberlandit ehkä mustana (kuvassa viime talven ruskeat).

11 kommenttia:

 1. Samaiset Saaran vinkkisaappaat löytyy meiltäkin. Meillä Niklas valitti, että varpaat palelee Timben goreissa, joten ollaan pidetty nyt niitä Hullujen päivien Vikingin goreja. Pitäs vielä toiset goret löytää, noi Superfitit voisi tulla meillekin.

  VastaaPoista
 2. Luksu on siis asti mennyt ihan vuorettonilla lenkkareilla, nyt siirryttiin vk-malliin.

  Nuo kolmetarraiset Superfitit on paremmat (ja jotenkin sirommat) kuin kaksitarraiset. Eli jos valita voit niin ota ne kolmetarraiset.

  Jos en löydä niitä himoitsemiani Geoxeja niin sitten toiseksi talvigoreiksi tulee Vikingit, bongasin Stockalta yhdet ihan siedettävät (ne viime kuun kantistarjouksen Vikingit olivat ihan liian massiiviset).

  VastaaPoista
 3. Meillä on siirrytty myös Timbeen, kapean mallin vuoksi käyvät pojalle, ei niinkään tytölle vaikka yhdet hänellä käytössä onkin. Tänään huomasin että Timpsun liike oli taas avattu uuden yrittäjän voimin. Olen jo muutamat tilannut Ebaysta, lähtee aika paljon huokeammlla kuin Liikkestä.


  Viikkarit on pojalle aivan liian leveät, tytölle passelit. Tää kenkäbisness on vaike, jo kauniiden kenkien löytäminen on vaikeaa, saatikka oikean lestin :D Teillä tuntuis olevan nyt homma hanskassa ;) (Ei niisssä hukassa olevissa)

  VastaaPoista
 4. Meillä on just noi Superfitin kaksitarraiset harmaat, Rasmuksella menee kolmitarraisten kanssa hermot.

  Noi Luksun saappaat on upeat!

  VastaaPoista
 5. Superfitin kolmetarraisten värit eivät kyllä käy yhtään muiden vaatteiden kanssa. Toisaalta jos hommaa kokomustaa vaatetta niin sittenhän noi on kivat.

  Vikingit on tosiaan aika leveät, meillekin kävisi kapeampi malli. Se Geoxin kapeampi;)

  VastaaPoista
 6. Täydellisen ihania kenkiä;-) Meillä on myös nuo kolmetarraiset Superfitit pakkasia odottamassa. Mä suoraan sanoen rakastan ko.valmistajan kenkiä; kevyet, kauniit,käytännölliset; lisäksi melkeinpä vielä lisäisin että "terveyskengät". Kaik samasssa paketissa;-) kenelle vaan lesti sopii,niin suosittelen ehdottomasti.

  Nuo alakuvan Timbet on mulla myös ostoslistalla, ensi vuotta varten. Samoin nahkakengät tyyliin Bisgaard,Angulus tai Sofie Schnoor.

  Mä itse en hirveästi pidä Vikingin enkä Eccojen goreista. Ensinnäkin, ne ovat omaan silmääni todella tylsän näköiset, lisäksi ainakin Eccoista olen kuullut paljon huonoa palautetta kestävyydestä;että olen suosiolla pysynyt Superfiteissä.

  VastaaPoista
 7. Superfit \o/ Ja just noi kolmetarraiset-pronssi-mustat. Löytyy myös sellaiset nauha-vetoketjuversiot plus vähän enemmän talvisaappaat. Ensin Geoxit tai Superfitit. Hätätilassa Timbet. Pompiista. Tottakai :)

  Kämpissä on avattu uusi kenkäliike. Kenkiä lapsille. Anyone? Tahtoo palata ajassa taaksepäin, aikaan kun siellä oli myös vaatekauppa. Lapsille!

  VastaaPoista
 8. Aamunkukka, Vikingit ja Eccot ON tylsiä, ja samaa olen kuullut Eccojen kestävyydestä.

  Meille ei tule nahkaisia talvikenkiä (Bisgaard etc), ei olla kolmeen talveen tarvittu, tuskin nytkään. Noissa alakuvan Timbeissä on ohut villavuori ja ne ovat riittäneet siistimpään käyttöön.

  Viidenaiti, Vincent Shoe store? Käveltiin la ohi, mutta merkki ei mua nappaa. Yhdet kengät joskus oli enkä vakuuttunut.

  Ja joo, mäkin haluaisin lastenvaatekaupan missä olisi vähän laajemmat valikoimat kuin nykyisissä. Laurette, Gaudete, Unq ja Zicco ovat ihan kivoja mutta niissä on kovin vähän valikoimaa meille.

  VastaaPoista
 9. Nuo Sofie Schnoorin tähtisaappaat on niin makeet! Onko niissä muuten vuori? Tuota mustaa väriä ei taidakaan tänä talvena olla valikoimissa:(

  Mia

  VastaaPoista
 10. Voi vimpula. Tämä taisi ostaa just alakuvan Timbet. Tumman ruskeat. Mustassa ei ollut kokoja :(

  VastaaPoista
 11. Mia, ei ole vuorta. Viidenaiti, niinkö sulle kävi?;)

  VastaaPoista