keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Tweenies

Ostin pitkästä aikaa Mama lehden. Lasten ollessa pienempiä luin joka numeron, mutta viimeiseen pariin vuoteen vain hyvin satunnaisesti. Olen (tai lapset ovat) kasvanut ulos kohderyhmästä ja muutenkin lehti toistaa itseään. Uusimman lehden kannessa oli kutsuva Tweenie sana, joten ostin numeron. Selasin lehden ja blaah, sitä samaa aina vaan.


Ainoa mitä lehdestä jäi mieleen, oli yhden sivun mainos uudesta (?) rätei ja lumpui myyvästä nettikaupasta Kids Brand Store. Merkkivalikoima ainakin on lupaava.

4 kommenttia:

 1. Jaaha. Taas mentiin sitten meikäläisen "never höörd-osastolle". Ei ole tuo toinen kotimainen niin hyvä, että ostaisin lehtiä sillä kielellä.

  Mutta tuo nettikauppa pitää tsekata. Thänks.

  VastaaPoista
 2. J, missä tynnyrissä sua on pidetty? Ihan hyvä lehti se on, jonkin aikaa. Kokeile, mäkin ymmärrän ehkä kolmanneksen lukemastani. Ja siellä on paljon kuvia:)

  VastaaPoista
 3. Vaihtelu virkistää... ostan joskus tämän Damen (siis sen, missä on kuninkaallisten juorut). Aikuisten satulehtihän se on, mut mun takuuvarma selitys on kummitäti, jolle ne vien kuvina katseltaviksi ;)

  Kivalta linkiltä näyttää, mut en lähtenyt kommentoimaan siitä. Vaan tuota rätei ja lumpui. Törmäsin kerran kauppaan, toimivaan ja ihan liikevoittoakin tuottavaan, nimeltään Tummun rätti. Myytiin vaatteita. Ei keittiötarvikkeita... :D

  T Miia (kirjatumatta jälleen kerran...)

  VastaaPoista
 4. Miia, aika hilpeä nimi:) Oliko sen omistajan nimi Tummu?

  VastaaPoista