torstai 15. syyskuuta 2011

Stadium -25%

Stadiumin nettikaupassa kaikki tuotteet -25%. Voimassa 18.9 asti.

Everestin untuvaparka on täydellinen hinta-laatusuhteeltaan. 99,90 euroa. Alen kanssa vielä vähemmän. Viime talvena takki myytiin loppuun ennen kuin tangoille asti ehti.

Värit Black, Red, Khaki Green, Dark Navy.

Reilua mitoitusta. Inkan 36 on mullekin väljä (normisti käytän takeissa kokoa 40, joissain menee 38).

Löytyy myös juniorkoot. Sama hinta kuin aikuisten malleissa. Mutta edullinen silti.

10 kommenttia:

 1. Siis onko tuo naistenkin malli reilua kokoa (kaupassa kahta mallia, vai onko tietoa?)

  VastaaPoista
 2. Onko kaupassa kahta mallia? Siis se kaupan naisten malli on reilua kokoa. Kävin tänään sitä sovittamassa, varmistaakseni onko mitoitus muuttunut viime talvesta, etten puhu teille ihan puuta heinää. Eli suosittelen ottamaan normaalia kokoa yhden pienemmän.

  Lasten mitoituksesta en uskalla sanoa. Mulla ei ollut Luksua mukana joten en voinut sovittaa (ja sille nyt ei kannata muutenkaan mitään sovittaa;). Silmämääräisesti en osannut hahmottaa, onko lasten mitoitus reilua vai ei.
  Mutta naisten on edelleen reilu.

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä tai kiitos ja kiitos:) H tarvitsi uusia vaatteita ja hups heijaa, ostoskori tuli nopsaan täyteen:)

  VastaaPoista
 4. Kiitti vinkistä. Otin molemmille pojilleni tuollaisen parkan (miten se taipuukaan..) Pakko oli ottaa eri väreissä, niin ei ole joka aamuista hulabaloota että "kumman takki tää on". Meillä pojat käyttää harmittavasti samaa kokoa, niin kierrättäminen ei onnistu, tylsää.
  Aika monta kertaa olen haksahtanut ostamaan samanlaiset ja väriset kengät, hanskat, takit tai housut, mutta nyt olin viisaampi :)

  VastaaPoista
 5. Katri, ole nyt hyvä kuitenkin:). Ja ajattele mitä säästit...

  Ano, ole hyvä sinäkin:). Otitko ihan oman koon mukaan? Ihan hyvä valinta. Mä en osaa päättää, musta vai khaki?

  VastaaPoista
 6. Otin oman koon mukaan, toivottavasti osui oikeaan. Mä jouduin ottamaan siis molemmat, mustan ja khakin. Musta miellytti enemmän kuvassa, mutta saa nähdä livenä sitten miten käy. Toivottavasti on kivoja molemmat

  VastaaPoista
 7. Ano,se khaki on tosi kiva, siis jos tykkää väristä ylipäätään. Taidan ostaa Luksulle sen.

  Nina, joka ei pääse kirjautumaan omaan blogiinsa

  VastaaPoista
 8. Tuo parka kyllä kiinnostaisi, mutta koon kanssa jäin arpomaan. Käytän normaalisti kokoa 36, joten olisiko syytä ottaa 34. Olen kuitenkin pitkä ja mietin mahtavatko hihat jäädä lyhyeksi tuossa koossa 34. Osaatko auttaa?

  VastaaPoista
 9. Käytiin tänään sovittamassa Luksun kanssa takkeja. Sovitin L:lle kokoa 140 cm (on siis nyt 140 cm:n vaatekoossa), ja se oli reilu, hihan pituuskin oli riittävä, jopa reilu. Mutta ei liian iso, se on varmasti sopiva koko talveksi.

  Itse käytän takeissa kokoa 38 tai 40. Yleensä 40, koska hiha/hartia ei riitä pienemmissä. Kokeilin kokoa 38, hukuin siihen. Koko 36 oli sopivan reilu. 34 meni päälle ihan hyvin ja hihakin melkein riitti, mutta hartioista oli minulle liian kapea.

  Toivottavasti tästä on apua.

  VastaaPoista
 10. Niin ja Anolle, mä olen 173 pitkä ja pitkäraajainen/leveäharteinen eli jos olet sirompaa mallia etkä kovin paljon pidempi, niin tuo 34 on varmasti sopiva.

  VastaaPoista