tiistai 27. syyskuuta 2011

Paperinukkeleikkejä


En muistanutkaan kuinka paljon neuleet vievät kaappitilaa. Agendalla siis raivoisaa vaatteiden siirtelyä paikasta a paikkaan b. Hamsteriksi en missään tapauksessa tunnustaudu, mutta silti tätä kudetta tuntuu kertyvän. Keksin mielestäni nokkelan ajatuksen, kuvaan kaikki vaatteeni (en tietty alusvaatteita tai trikoopaitoja) ja asusteeni, ja siirrän ne koneelle omaan kansioon. Näin pysyn kärryillä mitä mulla on ja mitä ihan välttämättä vielä tarvitsen. Nerokasta, vaikka itse sanonkin. Kukaan muu ei ole tätä ennen keksinyt. Saati toteuttanut. Paitsi ne, joilla on palkattua henkilökuntaa tähän hommaan. En mäkään vielä, mutta hyvin suunniteltu on… you know.
Repeatin cashmerevärisuora.

Jotain kuvia, kiitos bloggaamisen, on jo olemassa. Kaikki tämän postin kuvat on täältä omasta blogista napattu. Homman ei pitäisi oikeasti olla ihan mahdoton. Suurin ongelma on mustat vaatteet. En osaa kuvata mustia vaatteita (joita suurin osa duunivaatteista on ja joita ei siksi täällä paljon näy). Paljon se auttaa, että kuvaan mustia neuleita tai neulemekkojani, ne näyttävät kuvissa kaikki ihan samanlaisilta.

A Wang neule.

Repeat cashmereponcho

Repeat cashmereneuletunika.
Tai siis oli, tälle kävi se tapaturma,
nykyään hieman lyhyempi:)

Ja sitku kaikki vaatteet dokumentoitu, voin rakennella asuja ihan vaan nappia painamalla, ei tarvitse myllätä kaikkia vaatteita kaapista pois. Tämän on muuten ihan pakko toimia. Todennäköisesti tässä tulee jotain elämää suurempia vastoinkäymisiä, ihan ensimmäisenä ajatellen ajanpuute, mutta toteutuessaan tämä on vähintäänkin erinomainen idea. Vähän niin kuin paperinukeilla leikkisi (se vaihe jäikin lapsuudessa väliin).

Joku mua vielä fiksumpi, niitäkin kuulemma on, on varmaan kehitellyt jonkin softan tämän toteuttamiseen?

15 kommenttia:

 1. über hyvä idea, sitku mäkin jaksaisin ton toteuttaa elämä olis varmaan 150 % helpompaa aamuisin:)

  VastaaPoista
 2. Tsekkaapa
  http://www.imdb.com/title/tt0112697/
  ;)

  VastaaPoista
 3. Mulla pitäis olla toi siksi etten ostain taas uutta mustaa mekkoa tai trikoopaitaa. Mä en oo vaan keksinyt (enkä jaksanut miettiä) miten se toteutetaan.

  VastaaPoista
 4. OT, mitä mieltä olet tästä kirjoituksesta:

  http://anrinko.blogspot.com/2011/09/mainonnasta-ajatuksia.html

  Kiinnostaisi tietää hyvätuloisen? työssäkäyvän ja ymmärtääkseni riippumattoman bloggaajan mielipide tähän mielipiteitä herättävään asiaan?

  T. tällä kertaa anonyymi vakkarilukija

  VastaaPoista
 5. Kokeiltu on:) Ongelmaksi muodostui, että en osannut järjestää vaatteita edelleenkään niin, että olisin löytänyt ne, sitten kun olin löytänyt sen hyvän asun:) Ehdotin miehelle, että laitan hyllyjen reunoille numerokoodit, mutta sain sen verran outoja katseita, että päädyin takaisin normaaliin sekasotkuun:)Olisko sulla tuohon joku idea?

  VastaaPoista
 6. Oi, olet varmaan katsonut liikaa leffoja ;) Mä muistan haaveilleeni samasta silloin kun Clueless oli pop.

  Mutta milloin ehtisit kuvia selailla? Mulla on päivittäin päällä ne vaatteet jotka ensimmäisenä käteen aamun hämärinä tunteina tarttuu...

  Julis, jota blogger hylkii ikuisesti

  VastaaPoista
 7. Katri, sitku mä ole toteuttanut itselläni niin tulen teille:) Ihan just ei kannata laittaa kahvia tippumaan...

  Anana, no enkä tsekkaa:)

  Anni, no juuri tuon takia. Olen ihan varma, että tippuu neulepommi päähän, kunhan jatkan loppuihin yläkaappeihin;)

  Ano, en ole asiaan vihkiytynyt Ananan blogin keskustelua enempää, joten en nyt jaa mielipidettäni. Enkä varsinkaan kommentoi toisten bloggajien ajatuksia omassa blogissani. Mutta kiitos kysymästä.

  Riikka, menisin joko värisuoran tai merkkisuoran mukaan. Helppoa, koska olen väri- ja merkkiuskollinen:) Oikeasti, en ole päässyt tässä prosessissa noin pitkälle.

  Julis, mä en katso leffoja. En ainakaan tuollaisia. Kerran menin katsomaan jotain laadukasta komediaa (ei sellaista ole) ja lähdin kesken pois. Mun leffat ovat Wallandereita tai Bondeja, ja niissä ei ole asiaa sivuttu;).

  Aamulla, Hesarin jälkeen, ajattelin ehtiä:))

  VastaaPoista
 8. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 9. Minulla olisi tuo sama ongelma kuin riikalla, jos vaikka niiden mustien kuvaaminen jotenkin onnistuisikin. Miten ihmeessä siitä mustien neuleiden pinosta tunnistaa juuri sen halutun?

  Mutta kerro toki, jos tuo toimii.

  VastaaPoista
 10. Ok, ymmärrän.Minusta lukijana kirjoitus oli loukkaava sinua ja monia muita bloggaajia kohtaan. Olisi ollut kiinnostavaa kuulla sinun ajatuksia asiaan;-)

  t. se edellinen anonyymi

  VastaaPoista
 11. Mulla on se ongelma ettei ole mitä kuvata :) Nakkasin melkein kaiken menemään ja kuvittelin vaan marssivani ostoksille.. Yllättävän vähän sieltä kaupasta mitään löytyy kun budjetti ei ole megaiso.

  Tympeä kommentti muuten anolta. Mun ymmärryksen mukaan anrinko ei moiti yhtään bloggaria vaaan kertoo miksi itse tekee niin (mainostaa ja ottaa ilmaiseksi vastaan)

  VastaaPoista
 12. No mutta, kauniit värit sinun neuleissasi, kelpaisi minullekkin :)

  VastaaPoista
 13. Sanna, mustien ja valkoisten trikoopaitojen kanssa tuo on mullakin ongelma, mutta en usko, että neuleiden kanssa, niitä on kuitenkin hallinnassa oleva määrä. Kerron:)

  Ano, taidan ymmärtää pointtisi, mutta en edelleenkään lähde ruotimaan toisten kirjoituksia täällä. Sori:) (Enkä ihan ymmärrä miten asia ylipäänsä liittyy minuun? Jokainen voi blogissaan kirjoittaa ihan mitä haluaa.)

  Poitsujen äiti, et kai sentään alasti kulje?;)

  Maria, jep ymmärsin edellisen:)

  Nina

  VastaaPoista
 14. Tuota, meinaakko, että löydät ne kuvat sitten koneelta jostain aamulla kun pitää keksiä mitä laittaa päälle? Ja tietenkin, että ne olisi siellä vaatekaapissa järjestäyneet itsestään kuvien mukaan näppärästi?
  Ehkä pikkaisen vielä kehittämisen paikkaa tuossa suunnitelmassasi...

  VastaaPoista
 15. Tiksu, eihän mun niitä aamulla tarvitse katsoa:) Ideanan tuossa olisi, että muistaisi ylipäänsä mitä vaatekaapit ovat nielleet, eikä ostaisi sitä kuudetta mustaa neulemekkoa.

  Mun kaapit on sen verran ojennuksessa, että sieltä kyllä löytää, kunhan muistaa mitä etsii;)

  VastaaPoista