tiistai 20. syyskuuta 2011

Kierteessä

Ihan ensin pahoittelut, mulla on jäänyt levy päälle.

Olen ihan kamalassa kierteessä.





Ruskeassa kierteessä. Tan, konjakki ja mitä niitä nyt on. Ja sitten vielä se perinteinen tummanruskea, silläkin on varmasti joku helvetin paljon fiinimpi nimi. Ennen vanhaan oli ruskea ja vaaleanruskea, jos oikein snobbailemaan alettiin niin löytyi myös suklaanruskea. Siis mun sanavarastosta. Ja vauvankakanruskea. Ai niin, eihän sekään kuulu enää mun sanavarastoon. That’s it.

Kyllä musta on niin paljon helpompi.

13 kommenttia:

 1. Kattelin just Stockalla IHANAA ruskeaa veskaa... no sitten äitini sano että ethän sä ton väristä voi ostaa. No nii-i! Ei se sovi mihinkään... mutta kun se oli NIIIIIIN kaunis ♥

  Ei oo pöllömmät noi teikäläisenkään vehkeet ;)

  VastaaPoista
 2. voi kuule, mustastakin löytyy niiiiin paljon eri sävyjä!
  suklaaruskea on kyllä hyvä nimi sellaiselle hyvälle, tummalle perusruskealle.

  VastaaPoista
 3. Ahaa! Siis tämä oli se tan-konjakki-oak-projekti.

  Ei ole helppoa ei. Mulla on kaksi kivaa ruskeaa (mitäliesävyä) laukkua ja arvaa vaan onko ne koskaan mukana kun eteen tulee kivat ruskeat kengät tms. Yritän siinä sitten ulkomuistista miettiä, että olikohan se näiden värinen vai ei. Ja just hommasin uudet saappaat tästä ongelmakategoriasta. Joten I feel you friend!

  VastaaPoista
 4. Hei, mulla on sama kierre. Vielä ei ole tarpeeksi monta ruskeaa juttua, kun nuo samat alkaa kyllästyttämään. Mutta jotenkin se ruskea miellyttää enemmän kuin musta. Siis kengissä ja laukuissa. Vaatteet on eri asia.

  Onko nuo broguesit Tarsalat? Meinasin ostaa ne first alella, mutta en ehtinyt jäädä sovittamaan, joten se jäi.

  VastaaPoista
 5. Anana, kyllähän se mustan kanssa sopisi. Mutta jos äiti kieltää, niin en mäkään uskaltaisi ostaa. Mun äidissä on kleptomaanin vikaa, meinasi pölliä mun kengät. Piti ihan eteisessä kytätä, ettei vie mukanaan. Peittyvästi periytyvä ominaisuus, sekä tytär että äiti, mutta en mä tietenkään.

  Ano, voi kuule, ihan niin paljon ei kiinnosta, että alkaisin mustan sävyjä vertailemaan. Mutta ymmärrän kyllä pointtisi:)

  Jassu, tämä muun muassa:). Yksi ruskea hyödyke menee, sen voi yhdistää kaikkien mustien kanssa, mutta monta eri ruskeaa onkin haastavampi setti.

  Sanna, mulla ihan sama juttu, mustat asusteet kyllästyttää. Vaatteet on eri asia.

  Jep, Tarsalat. First alella:)

  Nina

  VastaaPoista
 6. Kuukausi sitten sanoin ääneen, että tarvitsen (haluan) konjakinväriset broguet. Kiitos, nyt tiedän, mistä saan! Tod.näk. Stockalta koot loppu, mutta jospa hra Tarsalalta sais.

  Violette

  VastaaPoista
 7. Nättei värei! Mun muisti on vaan niin huono, että luulin kaupassa ostaneeni justiinsa kenkiini mätsäävän vyön. Ei sitte ollu. Enää en ees yritä.

  VastaaPoista
 8. Ja mähän muuten paukasin sulle tunnustuksen, tsek it aut.

  VastaaPoista
 9. Vee, myös TH:lla ja Mopilla on ihan saman väriset ja muutenkin samanoloiset popot. Nekin kannattaa tsekata. Mä valitsin Tarsalat. Koska ne on Tarsalat, parhaimmat jalassa:)

  Tiksu, just tota mä inhoan. Kun luulee ostaneensa jotain sopivaa, eikä se sitten olekaan sopivaa. Tackar, käyn noukkimassa:)

  VastaaPoista
 10. Mä oon samassa koukussa ja ihana, että konjakin ruskea on vihdoin rantautunut Suomeen. Kauan se kestikin. Me oltiin 2 vuotta sitten ihan harmaita. :)

  Finette

  VastaaPoista
 11. Mop'n vyö näyttää tutulta. Ei muuttanut yksin. Halusi mukaansa 3/4 hihallisen villamekon- väri joku rusehtavanbeige. Ja ruskeat saappaat. Eilen :) Mistä rullaportaiden kaiteesta tai hissin napista tämä ruskeakierre- tartunta oikein tuli? Vastustuskyky ihan nollassa ;)

  VastaaPoista
 12. Finette, niinhän me oltiin. Nämä menee sykleissä. Viimeksi olin ruskeassa moodissa L:n vauva-aikana.

  Viidenaiti, mulla on viime talvelta muutama rusehtavanbeige mekkoviritys. Ja jo useamman vuoden takaiset ruskeat saappaat. No sitä tässä ihmetellään, näköjään isommalla köörillä.

  VastaaPoista
 13. Hä? Kuka täällä Suomessa on sitten jo vuosien ajan ostanut Mulberryltä kaikki oak-väriset Bayswaterit? Eihän tässä värissä ole mitään uutta, paitsi tietty niille, jotka aina käyttävät mustaa. Oak/tan/konjakkia löytyy ihan joka syksy kengissä ja muissa asusteissa.

  VastaaPoista