tiistai 28. kesäkuuta 2011

Se aika vuodesta...

..kun olen yksin kotona. Ei tässä paljon juhlimaan ehdi, teen nyt pitkiä päiviä, jotta voin lomailla rauhassa. Mutta ilmassa on tietynlainen vapaus, sinkkuviikossa, vaikken yössä pyörikään. Ja sitä jaksaa ihan eri tavoin näin kesällä. 10 tunnin työpäivät eivät tunnu missään, sen jälkeen jaksaa vielä lenkille ja tavata ystäviä, muita kesäleskiä. Ja saa syödä sushia olohuoneen lattialla maaten. Ihan rauhassa. Ilman, että kukaan tulee lokkeilemaan. Luksu on erittäin perso sushille, syö ensin omansa ja sen jälkeen muiden.


Sushibaari, suosittelen.

Ostin viime viikolla sen paljon kehutun Chanelin itseruskettavan. Enkä enää yhtään ihmettele, miksi sitä niin kehutaan. Olisiko teillä vinkata sävyttävää kosteusvoidetta? Tällä hetkellä käytössä Diorin Hydra Action, ihan hyvää, mutta tuoksu on kovin ysäri. Toinen mitä löytyy on Lancomen Aqua Fusion, mutta se ei oikein toimi mun iholla. Kaapista löytyy myös Estee Lauderin Day Wear Plus, mutta sekään ei ole ihan nappivalinta.Sopiva kenkä, parempi mieli.

15 kommenttia:

 1. Täytyykin kokeilla tota Chanelia! Sävyttävistä päivävoiteista voisin suositella MAC:in voidetta. Tosi luonnollinen, heleä ja kuitenkin pitää mattana... :)

  -Saaga

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa kovin kivalta viikolta, niin ja tässä dagens neidit sulle ;)

  VastaaPoista
 3. Kade :) Kropalle ja kasvoille sopii Lumene! To_della hyvä hinta-laatu- suhde. Aikaisempi versio oli loistava. Nyt saatavilla oleva on hyvä.

  VastaaPoista
 4. Täytyypä kokeilla, kiitti vinkistä.

  Kade tääläkin, töitä täytyy painaa muun perheen lomaillessa ja kotiin palatessa odottaa remonttikaaos. Elokuuta ja lomaa odotellessa, eiks se oo jo ihan just...

  Annille huudettava täältä välistä suuren suuret onnittelut pikkuprinsessasta, voi hyvänen aika mikä vaaleanpunainen kaksikko, ihanat neidit. ONNEA!

  VastaaPoista
 5. Saaga, kiitos vinkistä, just tänään sekoilin MAC:n tiskillä;). Ja kokeile tuota Chanelia, on tosi hyvä tuote.

  Anni, kiitos:) Ihania! Kovin on vaan pieni kuva...;)

  Viidenaiti, ehkä mä kokeilen sitä. Mulla on ollut vaan huonoja kokemuksia Lumenesta, en tiedä mikä niissä tökkii. Mutta ansaitsee toki mahdollisuuden, kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 6. I-A, no ei käy kateeksi remonttikaaos. Mutta elokuu on ihan pian:).

  VastaaPoista
 7. taidat ole tosi kalpea kun otit kesällä sen vaaleamman chanelin? mielestäni kun siitä bronzesta tulee kesällä ihan normi ja sopiva kesäväri tummatukkaselle.

  VastaaPoista
 8. Sinkkuviikko kuulostaa ihan liian hyvältä! Mä teen aina 10 tunnin päivää ja nyt vielä koululaisetkin on jaloissa lomalla... Onneksi enää reilu viikko ja sitten loma!!

  VastaaPoista
 9. Ano, no en ole, olen enemmänkin tumma. Ostin kummatkin, testasin tuon vaaleamman ensin. Kyllä tuokin toimi, tai sitten se olikin aurinko;)

  Katja, auts. Tuo normi 10-tuntinen. No teenhän mäkin välillä illalla kotona töitä, mutta se ei ole ihan sama. Onneksi enää reilu viikko:)

  VastaaPoista
 10. Miksi tuo Chanel on niin hyvä?

  Voi, mullekkin kelpaisi viikko omaa aikaa :) Tulisi tarpeeseen. Tai edes kaksi päivää :D Nauti!

  VastaaPoista
 11. Ainiin. Voitko laittaa treeniblogiin, että miten treenaat tulevaa koitosta varten?

  VastaaPoista
 12. Haa, täälläkin lapset on siirretty Kehä III:n ulkopuolelle kesälaitumille ja tupa tyhjillään miestä lukuunottamatta. Eiliseen duunipäivän iltaan mahtui anopin kukkien kastelun lisäksi tunti tennistä ja veneily Skiffersiin Liuskoille -nam! Tähän voisi tottua...

  VastaaPoista
 13. Ihanan kuuloinen viikko, mä saan yhden lapsen ensi viikolla möksälle, mutta toi pienin jää kotiin:) Ja mä en osaa suositella värillistä voidetta, kun toi mun suosikki sulta jo löytyy. Mulle just nappi, siis toi Lauderin.
  Pitääkin testata tota itseruskettavaa ja siitä ei jää sitten raitoja, eihän?

  VastaaPoista
 14. Niin ja onnea Annille tätäkin kautta, ihanat neidot vaaleanpunaisissa ja Nina, tota kuvaa voi suurentaa klikkaamalla:)

  VastaaPoista
 15. Maria, se levittyy hyvin, tuntuu miellyttävälle iholla, ei jätä mitään läikkiä ja tuoksukin on ok. Joo, laitan treeniblogiin, kun ehdin ajatuksella kirjoittamaan.

  Julis, niin voisi:) Kohta me huomataan, että se onkin ihan todellisuutta ja pyöritellään sormiamme, että mitäs sitten tekisi? Hoitaa lastenlapsia;).

  Katri, muistinkin, että sulle sopii Lauder. Mutta sulla onkin parempi iho. Ei jätä raitoja:).

  VastaaPoista