sunnuntai 19. kesäkuuta 2011

HM - pitkästä aikaa

Kävin pitkästä aikaa H&M:llä. Tilasin aikaisemmin keväällä Luksulle sieltä shortseja ja t-paitoja, kylkiäisenä Inkan vaatteiden kanssa. T-paidat olivat jonkinlainen pettymys, ihan kuin laatu olisi heikentynyt. Tai sitten olisi pitänyt ostaa niitä 9,95 paitoja niiden 4,95 paitojen sijaan. Ne paidat nimittäin kulahtivat heti pesuissa, aikaisemmin en ole samaa huomannut.

Ostin siis niitä kalliimpia, ja kyllä niiden laadussa selkeä ero on.
Ja niin varmaan kuuluu ollakin.


Keltaista, valkoista ja sinistä. Numeroita ja kirjaimia.

 

Lakanat tulivat jo aikaisemmassa satsissa.
Erittäin positiivinen yllätys.
Näitä voisi ostaa lisääkin

3 kommenttia:

 1. Pitääkin katsastaa varsinkin tuo lasten lakanat. En ole vuosiin tilannut mitään tuolta nettiputiikista. Siellä on todennäköisemmin enemmän valikoimaakin kuin tuossa lähiliikkeessä. Tai oikeammin luulen, että sieltä on aina ehtinyt mennä ne kaikki kivat, kun harvemmin sieltä mitään löydän.

  VastaaPoista
 2. Mä myös tilasin keväällä joitain edullisia lasten t-paitoja HM:ltä. En tiedä ovatko samoja kuin sinun tilaamat, mutta nuo meidän on yllättävän ohuita. Tosiaan ihan erityyppistä trikoota kuin mitä yleensä on HM:n t-paidoissa. Saman huomasin, että nopsaan kulahtivat, venyivät ja vanuivat ja kuin kuviollekin olisi jotain käynyt, vaikka alunperinkin se oli kulutetun oloinen. Se toisenlainen, ihana paksumpi ja pehmeä HM:n trikoo taas on osoittautunut loistavaksi. Tilatessa on kyllä vaikea tietää mikä paita on minkäkinlaista ainetta...

  VastaaPoista
 3. Jassu, kannattaa ehkä kuitenkin ostaa liikkeestä jos mahdollista. Näin tietää miltä ne tuntuu. Mutta nuo pussilakanat ovat ihan jees.

  Onaha, kiitos tuosta kommentista. Tai siis samoista havainnoista, en siis ole vainoharhainen;). Ne neljäysiviis-paidat ovat tosi ohuita, kun taas muutaman euron kalliimmat ovat tosi hyviä.

  Nina

  VastaaPoista