keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Onnea on…

..kesä, lämpö ja Helsingin Jäätelötehtaan jäätelö. Mattolaiturilla. Omalla veneellä. Ensin autolla veneelle, sitten veneellä Kaivariin. Teinin mielestä jäätelöreissusta tehtiin turhan monimutkainen, miksei olisi voitu mennä suoraan autolla? Eihän se nyt ole sama asia, haloo. Tiedän, erittäin epäekologista, mutta niin hauskaa. Jäi se Nykin reissu tekemättä, sillä säästetyillä sademetsillä voi muutaman turhan reissun veneilläkin, eikö vaan?Fillarillakin pääsisi. Mutta mulla ei ole mitään havaintoa missä mun fillari on? Se on joko varastettu tai luvatta lainattu. Olen myös saattanut unohtaa sen jonnekin. Niinkin on käynyt, ihan selvin päin. Pitäisi ostaa uusi. Tai hyväkuntoinen käytetty? Anyone?

Ja sitten asiaan. Ajattelin tuupata teinin veneilijäkurssille. Onko kenelläkään tietoa, onko sinne alaikärajaa? Voin toki itse kysyä liitosta, mutta ajattelin kysyä ensin täältä. Tämä on tarkempi kuin google:).

Olin jo töissä asiaan kuuluvassa teemassa.

9 kommenttia:

 1. Gotto ♥ the irony ;)
  Mepä oltiin rantsussa, tuossa 200 mtrin päässä, KAHDELLA autolla. Että onneks jäi meidänkin nykin reissut tekemättä ;)
  Oon kyllä kade teidän veneilykeikasta, megan mielestä se on tyhmää -joten tuskin on venettä edes tulossa. Ehkä otat mut kuvaajaks joskus teidän mukaan ;)

  VastaaPoista
 2. Hyi teitä! Paheksun erittäin syvästi. Ja tähän väliin voisin kertoa sen tarinan, kun ajettiin M:n kanssa kahdella autolla peräkkäin. Tutkaan...

  Ai tekin olitte menossa? Me mennään varmaan syyslomalla, sitä on niin pitkään luvattu, ettei enää voi vedättää.

  Toki voitte tulla mukaan, Padmelle ei ole liivejä mutta muille löytyy (Pompulle L:n vanha ja sulle Inkan vanha;).

  VastaaPoista
 3. Kuullostaapa idylliseltä, varsinkin jos tuo arki-iltaan mahtuu.

  Meidän iltaan mahtui vain veneen katsastus + punkkirokotukset koko perheelle ja jäätelötkin syötiin omalla pihalla. On kyllä vaikea saada valoisina kesäiltoina tätä porukkaa kammettua illalla sisälle pesemään likaisia varpaitaan, miten mielellään sitä jäisi vaan ulos nauttimaan. Mun loma alkaa vasta heinäkuun puolessa välissä, mutta onneksi pikkuväki pääsee lomalle ensi viikon jälkeen.

  Hienossa mekossa olet tänään edustanut!

  Julis, joka ei pääse kirjautumaan

  VastaaPoista
 4. Nina, on meillä liivejä muttei venettä :D (Olenhan purjehtijan lapsi ja vielä joku vuosi sitten jetteillyt tossa edustatalla -siis vesijetillä ;) ) Ja ei, me ei mennä minnekään -en varmaan ikinä enää pääse ulkomaille koska oon töissä, ainaainaaina... (kesä-burn-out-angst?).

  VastaaPoista
 5. Jäätelötehtaan jäätelö on parhautta! Ja kelpaisi minulle tuo veneretkikin. Tuolla syvällä pohjoisen metsissä kasvaneena veneilykokemukset on rajoittuneet lähinnä soutuveneilyyn.

  VastaaPoista
 6. :) Nams..

  T. Sokrutin joks on taas bloggerista out

  VastaaPoista
 7. Kesä, meri, jäätelö, mikä sen ihanampaa! Tuosta kurssista, kysyn, että mitä sä oikein meinaat. Jotain virallista tutkintoa? Rannikkolaivuri. ;D Joka seuralla on lapsille jollakursseja ja niihin ei tartte kuin osata uida. Iällä eikai niin väliä.

  Finette kirjautumatta

  VastaaPoista
 8. Mattolaiturin suklaakakku on muuten syntisen hyvännäköistä, et jos jäde alkaa puuduttamaan :) Mä kävin purjehtijakurssin kivenlahden venekerhossa, kun oli tuttu ope, hoskilla on varmasti aktiivisin kurssitoiminta.
  -A-

  VastaaPoista
 9. Julis, kyllähän sitä nyt joutaa, kun harrastukset ovat futista lukuunottamatta kesätauolla. Inkakin kehui mua: "Hyvä äiti! Sä olet taas onnistunut, ei olla kertakaan tällä viikolla syöty kotona":). Mullakin alkaa loma vasta heinäkuun puolivälissä, mutta ei haittaa, kesästadi on ihan mahtava. Vaikka pelkästään arki-iltojen kanssa.

  Sanna, mähän olen enemmän järvi-ihmisiä, mutta olosuhteiden pakosta veneilen merillä:).

  Sokrutin, nii-in:)

  Finette, en mitään tutkintoa, vaan ihan kurssia. Aikuisten sellaista, ikä on ajanut lasten kursseista ohi;).

  -A-, kiitos tästä. Olisin ehkä voinut elää ilman tätä tietoa:). Mä join siellä vaan samppanjaa;).

  VastaaPoista