lauantai 16. huhtikuuta 2011

Matto

Taas mattoasiaa.

Mattoprojektit ovat olleet jäissä. Ei ole ollut aikaa etsiä, eikä eteen ole etsimättä tipahtanut sopivaa.

Eteiseen haluan harmaan villamaton. Meillä on ollut eteisessä aina erilaisia paperinarumattoja: mustia ja valkoisia (valkoisia aikaa ennen poikalasta), sitten on ollut mustia ja muka-valkoisia (valkoinen ei toimi L:n kanssa, erikoista sinänsä). VM-Carpetilla olisi ollut sopiva harmaa paperinarumatto, samanlainen kuin nykyinen musta. Mutta haluan villamaton. Tai onhan niitä kivoja harmaita villamattoja maailma täynnä, mutta hinta on tullut vastaan. Koska kyseessä on eteinen, olin ajatellut hinnaksi 200 - 300 euroa. Se sitten rajasikin kaikki kivat pois.

Anti olla koko maton. Katellaan sitten syksyllä.

Kävin eilen Ikeassa, ihan vaan pikaisesti, aikaa oli 10 minuuttia. Piti hakea yksi pieni juttu.

Mukaan lähti tämä. 100 % villaa. Esittelykappale (ei lattialla vaan seinällä ollut), 75 % normihinnasta pois.


Tekee siis 50 euroa. Ei paha.

Enkä edelleenkään muista mitä sinne menin hakemaan. Olen niin tyytyväinen löydöstäni. En koskaan löydä mitään kivaa halvalla, alesta ostan max kerran vuodessa. Saati, että kompastuisin esittelykappaleita täynnä olevaan mattokärryyn Ikeassa. Onneksi kompastuin.

Niin, ja mun logiikalla olen 150 euroa rikkaampi kuin ennen Ikea -reissua.

9 kommenttia:

 1. Varmasti oikein käypä matto! Ja jee - mihin ajattelit sijoittaa sen säästetyn 150€!? :-D

  VastaaPoista
 2. No johan oli löytö! Onnittelut! Minulle ja Jassulle voit 75 eskoo per naama keksiä koteihimme. Eikös olis hyvä aidieaa....?

  VastaaPoista
 3. Niin mun makuun, niin mun makuun koko postaus, onnittelut hyvästä löydöstä! Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta mutta kyllä näitä tapahtuu;-) harmaa on niin just sun väri ja noin eläväpintaisena matto ei näytä ollenkaan synkältä (mitä kerran päivittelit).

  Naisen logiikka on pettämätön;-)!

  VastaaPoista
 4. Jassu, se on jo sijoitettu:) Kasvavat oikein korkoa (kirjaimellisesti) tuossa eteisen kenkäkaapissa:)

  Tickler, sori, te vähän myöhästyitte:)

  Aamunkukka, ei mulle koskaan ole käynyt näin, mutta kerta se on ensimmäinenkin:). Eikä haittaa yhtään, vaikka varpaaseen sattuu vieläkin (kompastuin siis oikeasti siihen kärryyn).

  VastaaPoista
 5. Siis sustahan on tullut ihan alehaukka (tervetuloa joukkoon)! Muistan, ettet ennen ymmärtänyt ollenkaan alennusten päälle, varmaan on tavarassa vikaa tai jotain;) Mä ostin ne 4 paria kenkiä (3+1) ja parit farkut normaalihinnalla ja ihan pahaa teki.

  Viittauksena aikaisempaan, niin älä kauheasti sure, ettei mua näy, enhän mä mitenkään osaa olla pois täältä. Aikaa on minimaalisesti, mutta käyn aina jossain blogissa ja luen monta postausta kerrallaan. Pitäähän sitä rentoutuakin ja itseään viihdyttää. Tosin nyt on ollut ihan liian kiireistä, toista viikkoa 4-5 tunnin yöunilla ja ihan kuin olisi puolet ajasta darrassa puhtaasti väsymyksestä. Tekis ehkä hyvää olla poissa jonkun aikaa, mutta kun te ootte niin ihania.

  VastaaPoista
 6. Onnittelut mielettömästä löydöstä! ja mikä säästö. Pikaista paranemista sille varpaalle!

  VastaaPoista
 7. No todella, siis sähän olet suorastaan tehnyt rahaa!! Ja loistavaa, jos olet SIJOITTANUT ne KORKOA kasvamaan;). Mattokin vaikuttaa oikien hyvältä, mukava bonus siis;)!!
  Hyvä Nina!!

  VastaaPoista
 8. Kerro sitten, miten maton kanssa kävi. Meillä samainen yksilö lähti parin vuoden jälkeen kiertoon, kun hermo paloi siihen totaalisesti: karvanlähtö oli uskomatonta... Parketti oli ihan järkyttävän näköinen.

  VastaaPoista
 9. Maisa, ihan hyvin ainakin tähän asti. Olen kuullut samaa, Ikean villamatot pölisevät tolkuttoman paljon. Luulen, että tuo meidän uksilö on seinällä roikkuessaan päästänyt pahimmat...

  VastaaPoista