sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Tennarikelit

Vihdoinkin kevät!Grillikausi avattu. Hyvää ruokaa hyvässä seurassa, olemme onnistuneet kyläilemään aina ruoka-aikaan. ”Sopiiko tulla kylään? Ai grilli päällä? Ollaan jo siellä.”

Terassikausi avattu. Samoissa hyvissä seuroissa. Sori sukulaiset, nähdään sitten kesällä.

Veneilykausi avattu. Nenänpää punaisena. Mä en pala.

Helsingin Jäätelötehtaan jäätelökausi avattu. Sitruuna on paras.

Parveke pesty. Ainakin mun mielestä. M:n mielestä parvekkeen pesu ei ole sitä, että heittää kaksi sangollista mäntysuopaliuosta lattialle. Tekisi itse sitten.

Kaapit siivottu. Ainakin melkein. Erittäin trendikästä.

Mökkikausi avattu. Tultiin kotiin yöksi, menen sinne seuraavan kerran sitten, kun joku on siivonnut ne iljettävät hiirien jätökset pois. Äitii…

Tramppakausi avattu. Erittäin tehokas liikuntamuoto. Näin itselleni uskottelen.

Suklaamunat syöty. Ostin 30 Kinder -munaa, lapset saivat kumpikin kolme, missä ovat loput?

Ja vielä kokonainen vapaapäivä edessä. Tämä se on elämää. Sitten mennäänkin non-stop heinäkuuhun asti.

Mutta hei, kevät on täällä!

9 kommenttia:

 1. Nostan sulle "hattu"; tässä tuli päivän positiivisin postaus, oikea ylistyslaulu keväällä!
  Sä olet paras!

  Heh heh, no kuka sai sitten kunnian kasata kaikki kinderien mukana tulleet yllärit? Laskitko tuliko kuinka monta samanalaista;-)?

  Jatketaaan samalla linjalla, hyvää pääsiäismaanantaita!

  VastaaPoista
 2. Se "joku" heitti ne yllätykset avaamattomana roskikseen. Veikkaan, että yritti vain peitellä jälkiään.

  Joo, mä olen välillä aika ihana:). Varsinkin pitkän talven jälkeen. Loppukevään työkalenteri näyttää aika hurjalta, mutta ei haittaa. Kevät, kevät, kevät!

  Ihan varmasti jatketaan! Samoin:)

  VastaaPoista
 3. Ihan loistavaa! Täälläkin grillikausi avattu ja tänään aloitettu myös puutarhan kunnostus. Oli muuten puoli pääkaupunkiseutua samoissa aikeissa puutarhaliikkeessä.
  Hyvää pyhäpäivää vielä huomiselle!

  VastaaPoista
 4. Kevät! Mä löydän jokaikinen kevät uusia lihaksia itsestäni. Nytkin on reisissä jotain ihan outoja jotka ovat vieläpä kipeinä!! Vielä oudompaa. On sillä puutarhanhoidolla kumma vaikutus!!
  Kerrohan vinkkisi miten tuo Kinderkoplaus tehdään?? Mä en vielä osaa, mutta kuulostaa ihan hyvältä tavalta viettää pääsiäistä :))

  VastaaPoista
 5. Sä olet ollut reipas:) Varmaan meidän Pelle ja Palle on käynyt teidän(kin) suklaamunat syömässä, meiltä ne söi yöllä Mignon munat:)

  Hyvää vapaapäivää vielä huomiselle!

  VastaaPoista
 6. Rouva on tosiaan ollut aktiivinen:-) Joko kaikki kaapit siivottu?;-)

  VastaaPoista
 7. Niinpä - tämä on elämää:)!!! Ihana kevät!!! Mäkin odotan että pääsen korkkaamaan Jäätelötehtaan kioskin - ne on ihan parhaita!! Terassikausikin on avattu vasta omalla terassilla...

  VastaaPoista
 8. Heh! Kevät on tosiaan täälläkin :) kindermunien yllärit lentää roskiin täälläkin... Miten se suklaa onkin parempaa ohuena lastuna verrattuna suklaapatukkaan. Asiaa! Miten ihmeessä vene on jo vedessä? Vastahan jäät lähtivät... Kade. Tsemppiä nonstop- kauteen.

  VastaaPoista
 9. Jassu, kiitos samoin, näin jälkikäteen:)

  Katja, sitä kuuluisaa hyötyliikuntaa, eikö? Siinä jää zumbat ja humpat toiseksi. Koplaus tehdään salaa, ja jemmataan niitä papereita ja sisältöjä vaikka takintaskuihin:).

  Katri, meidän Pelle syö vain Kindereitä, se ei tykkää Mignonista. Kiitti:)

  Ano, niin olen:) Ei ihan, liikaa kaappeja...

  Tanja, Turussa ei taida olla?;) Hyvä syy tulla stadiin:))

  Viidenaiti, meillä ei lapsetkaan ole erityisen kiinnostuneita sisällöstä. Ja tuo on ihan totta, patukat ei maistu yhtään niin hyvältä. Vene vedettiin trailerilla veteen, tai siis työnnettiin. Ja samalla uusavuttoman +25 seurueen Cayenne trailereineen aseteltiin oikeaan kulmaan. Nykyajan nuorisosta ei ole mihinkään. Kyllä mä niille kuittailinkin. "Antakaas pojat, kun täti ja setä auttavat..;)". Niitä hävetti ja ihan syystäkin. Kiitti:)

  VastaaPoista