keskiviikko 3. kesäkuuta 2009

Viikko vierähti

Näin se viikko taas meni. Vaiheessa olen niin tämän blogin kuin muunkin elämän kanssa.

Luksu sentään ehti parturiin mummin kanssa.Ja mun oli pakko antaa periksi ja käydä lääkärissä. Varvas murtui viime viikolla. Näin paha saa palkkansa, kun Katrille vinoilin. Teippasin vaan varpaan ja toivoin, että kipu hellittäisi. No, ei helpottanut. Kävin sitten tänään ihan oikealla lääkärillä vaikkei siitä hullua hurskaammaksi tullut, murtunut mikä murtunut. Teippi takaisin ja kipulääkeresepti kouraan. Ja hoito-ohjeeksi lepoa ja tukevat kengät. Lepoa ja tukevat kengät? Eikö siellä lääkiksessä vieläkään opeteta, että asiakkaille kuuluu puhua y-m-m-ä-r-r-e-t-t-ä-v-ä-ä suomea?

7 kommenttia:

 1. Murtuneet varpaat ovat ikävä riesa, sympatiat sinne. Itselläni taittui aikoinaan varvas tosi pahasti ja työpaikkalääkärin välinpitämättömyydestä johtuen ei varvas enää ikinä tule kuntoon. Kyseessä oli nikamavamma jonka olisi saanut korjattua sillon mutta kun ei. Sen sijään jouduin pitämään leveitä ja pehmeitä kenkiä yli VUODEN ja edelleen kaikki kovemmat ja kapeemmat (lue naiselliset) kengät sattuvat varpaaseen niin paljon ettei käyttö juurikaan onnistu.

  Toivottavasti varpaasi paranee sopivasti seuraaviin helteisiin ;)

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista sinne varpaalle!
  Mulla repesi eilen tikit varpaasta ja luultavasti huomenna laitetaankin uudet tikit. Liikaa oon pomppinut tällä pakettivarpaalla, om syy. terveydenhoitaja käski istumaan palavereissa jalka koholla, mutta hei en mä nyt sentään ala nostaa koipiani pöydälle.

  VastaaPoista
 3. No voi teitä "varpaan telojia"! Pikaista paranemista; tosiaan tässä tapauksessa on varmasti hyvä ettei tarvitse varvasta helteessä hautoa :-)

  ps. Onpa kiva tuo Novan paita Luksun päällä!

  VastaaPoista
 4. Meinaatko, että juonneopetus ei vieläkään ihan ole tavoittanut kaikkia lääkiksissä opiskelevia tai opiskelleita ;)?

  Joo, mutta murtunut varvas on ikävä riesa :(. Mun äiti teloi taas varpaansa viimeksi meillä ollessaan. Ja tosiaan taas, koska on kaksi kertaa sen saman murtanut ja aina meillä ja aina samaan kulmaan! Arkkitehdilta kai vissiin vähän huonosti suunniteltu ;)...

  VastaaPoista
 5. Katri, mä olen istunut omassa huoneessani jalka pöydällä ja paliksissa jalka viereisellä tuolilla. Kukaan ei ole kommentoinut mitenkään, fiksua porukkaa;) Tai on joku naispuoleinen kollega ihaillut mun varpaankynsiä.

  VastaaPoista
 6. Milla,, jotain sellaista;)

  Anana, otan todella osaa. Toisaalta taloudellista, säästyy aika paljon rahaa...

  Ja Aamunkukka, tuo paita sopii pojalle kuin nenä päähän. Vaikken mikään printtien ystävä olekaan. Mä en löytänyt sulle mitään laukkua, rumia kaikki:(

  VastaaPoista
 7. Kiitos katsastelusta Nina! Kävin itsekin tänään katselemassa laukkuja Stockalta ja Beliziasta, ja samat sanat, vain rumia läppärilaukkuja löysin.
  Kyllä olisi hyvä sauma jonkun nuoren suunnittelijan saada mallisto kasaan, mini-ja isommille "läpyköille"..

  VastaaPoista