sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Rantakassi

Kävin ostamassa Ipanajameista Coq en Pâten ranta-/viikonloppukassin. Tähän menee helposti neljän hengen biitsikamat tai lasten viikonloppuvaatteet. Plussaa taskuista, päädystä löytyy mm. taskut juomapulloille.

10 kommenttia:

 1. Onpa hauskan näköinen kassi, kestääkö myös kosteutta?

  Minkälaisia picnic-varusteita sinulla on?

  Ja pyyhkeet, olen miettinyt ostavani erilliset rantapyyhkeet, kannattaako?

  t. Laura

  VastaaPoista
 2. Tosiaan kivan näköinen kassi ja just sopiva meidän frankofiiliperheelle. Meidän lasten viikonloppuvaatteet ovat aina entisen työnantajani mainoskassissa, joka malliltaan ja kooltaan on hyvä, mutta.. Entinen on entinen.

  Kosteuden kestävyydestä minäkin kysyisin?

  Violette

  VastaaPoista
 3. Söde kassi, olen katsonut näitä nettisivuilta, tosin silloin en keksinyt mitään hyvää tekosyytä ostaa sellaista.
  Francofiiliys voisi olla hyvä syy, kiitos, Violette, vinkistä! (Ollaan varmaan törmätty monta kertaa kun samoilla nurkilla
  pyöritään ;-))

  Samaan kuoroon yhdyn minäkin; voiko sen pestä koneessa?
  Gloria

  VastaaPoista
 4. Ei ole muovitettu jos sitä meinaatte? Mua kanssa epäilytti tuon takia ostaa mutten ole parempaakaan löytänyt. Lexingtonilla ja Gantilla on samantyylisiä samaa kokoluokkaa muttei niissäkään "rantasuojausta" ole.

  Gloria, voi pestä koneessa. En kyllä löytänyt pesulappua mutta sen verran harjaantunut pyykinpesijä olen, että uskon tuon kestävän hienopesun.

  Laura, pyyhkeet ja picnicvarusteet on to-do-listalla, pyrin palaamaan näihin asap.

  VastaaPoista
 5. Kaunis kassi! Ja kiitos muuten tuosta Ipanajamit vinkistä jo koskien niitä I&E farkkuja! Varmasti tullaan visiteeraamaan ko. liikkeessä piakkoin :)!

  Ja sitten vähän off topic mutta tavallaan liittyy tohon sun harjaantuneeseen pyykinpesusilmään... :) Sain sulta joskus jo aiemmin vinkkiä Superfitien pesusta. No nyt en tullut kysyneeksi neuvoa sulta vaan luotin oman silmäni mahdolliseen harjaantumiseen ( a big mistake, really a huge one ;)). Tungin siis koneeseen yhdet Crocs-talvisaappaat mallia Flurry. Nyt olenkin sitten pari päivää imuroinut koneesta ja sen ympäristöstä pientä, harmaata putua ja murua, kun toisesta saappaasta oli KULUNUT KOKO KÄRKI POIS :D! Tyttö on parkunut pari päivää ammottavaa aukkoa saappaissaan ja mieskin "kiittää", koska samassa koneellisessa oli hänen kauluspaitojaan ja niistä myös edelleen jostain kumman syystä tiputtelee tuota samaista "crocsainesta"...

  Että siis niitä ei kannata pestä koneessa :)! Olisi vissiin blondinkin kannattanut uskoa sitä myyjää, joka kertoi astianpesuaineen ja vanhan tiskiharjan toimivan parhaiten niiden puhdistamiseen...

  VastaaPoista
 6. Ou nou:D Sorry, ei sais nauraa toisen vahingolle mutta...

  Joo, jossain kengissä on sellainen pinnoite tai sisus jotka hajoaa koneessa, kuten siis olet huomannutkin;)

  Ihan sitten pikkuvinkkinä vastaisuuden varalle: jos et ole varma niin pese kengät yksinään. Ja ne voi laittaa sellaisiin sukkienpesupusseihin eli jos vahinko sattuu niin pääsee pienemmällä siivoamisella.

  Niin, mä löysin siitä veskasta pesulapun. Konepesu 30 asteessa. No, tuonhan mä jo tiesinkin. Mä oon niin kone...

  VastaaPoista
 7. Saa nauraa :)! Sitä mä olen itsekin tehny viim. pari päivää :D!

  Ja jos sulle joskus tulee ajanpuute, niin voisit hyvinkin perustaa sellasen 1-800-CALL-NINA'S-LAUNDRY palvelun :)!

  VastaaPoista
 8. Vilkutuksia Glorialle :D Piirit on niin pienet, että kaikki tuntee kaikki! Hyvin ollaan voitu jossain törmätä. Mä vielä kun tutustun uusiin ihmisiin helposti (höpötysgeeni), niin olen todennut, ettei kauan mene, kun uusien ihmisten kanssa löytyy yhteistä taustaa. Tää maa on niin pieni kuitenkin:)

  Violette

  VastaaPoista