keskiviikko 10. kesäkuuta 2009

BUILTBUILTilla on näppäriä (tai ainakin hauskan näköisiä) kuljetusratkaisuja kodin pienille tarvikkeille. Tutustuin merkkiin Luksun ollessa vauva, käytössä merkin pullokassi tuttipullolle. Paremmin merkki on tunnettu (viini-)pullopusseista ja eväslaukuista. Mulla on jemmassa aina noita pullopusseja, täytteen kanssa käy hyvin tuliaiseksi.Merkiltä löytyy erilaisten pullo- ja eväslaukuista läppäri- ja kameralaukkuihin.Nyttemmin merkin suunnittelijat ovat itse saaneet jälkikasvua ja laajentaneet valikoimaa erilaisiin vauvanhoitotarvikkeisiin.

7 kommenttia:

 1. Mageita kasseja. Hyvä mökkituliainen! :)

  VastaaPoista
 2. Kivoja ja raikkaita väreiltään ja designiltaan. Tuo raidallinen vaippakassi on söpö kuin mikä, voi kun olisi pikkuinen ..

  Kiva Finette, että käyt kommentoimassa täällä. Harmi,ettei sulla ole blogia enää, sille olisi ollut kyllä lukijoita!

  VastaaPoista
 3. Kiitos vinkistä, tosi hyviä mökkituliaisia viinipullon kera.

  VastaaPoista
 4. Niin ja piti vielä kysyä, oletko tilannut tuolta nettikaupan kautta vai saako näitä jostain ihan fyysisestä kaupasta?

  VastaaPoista
 5. Noita on ainakin Kodin 1:ssä ja varmaan isoissatavarataloissakin :)

  VastaaPoista
 6. Katri, en ole tilannut nettikaupan kautta. Stockalta ja muista isommista tavarataloista saa jotain mutta valikoimat on aika suppeat. Itse olen ostanut reissuilta, usealta isommalta kentältä löytyy kattavampaa valikoimaa.

  VastaaPoista