maanantai 16. helmikuuta 2009

Vihreä
Minä tykkään vihreästä, olen aina tykännyt. 80-luvulla se oli neonvihreä ja sinne saa jäädäkin. 90-luku ei muistaakseni ollut vihreän voittokulkua mutta 2000-luvun puolivälissä se tuli taas. Kiva mulle.

Viime vuosina on ollut omenan-, limen-, oliivin- ja tiesminkähedelmän-vihreää. Tänä vuonna sävyn nimi on mikä? Ruoho? Kiwi?

Tämän Juicyn asun haluaisin itselleni, sävy saisi olla hieman tummempi:


Mini A Turen juuri oikeansävyiset tennarit:


Luksun viime vuotinen Timberlandin lime-setti, joka sävynä ei enää niin miellyttäkään:

4 kommenttia:

 1. Täällä myös toinen "vihreän värin ystävä".
  Mun silmääni kaikki nuo esittelemäsi sävyt ovat kauniita.
  Itse olen haalinut juuri limenvihreää ja kirkkaan vihreää poikien kaappiin, ja hyvin sitä on tähän astikin löytynyt. Tanskalaiset ja ruotsalaiset lastenvaatemerkit ovat ansioituneet tällä saralla;-)
  Tänään muuten meille tuli Underten paketti, Ranskasta-siellä(kin) todella kaunis limenvihreä paita ja musta/lime vyö. On muuten hyvä yhdistelmä sekin!

  ps. Tuo Timben setti on ihana! Onko se siis ihan käyttämätön, vai noinko siistinä on säilynyt?

  VastaaPoista
 2. Meillä on nuoremmalla tytöllä juurikin kuvassa oleva vihreä Juicyn "tuubimekko" ja äiti on NIIN "vihreä kateudesta", kun ei ole osunut samasta mekosta omaa kokoa omalle kohdalle :).

  Meinasin myös ehdottaa sulle Odd Mollyn velourasua mutta eihän siellä nyt ollukaan vihreää tällä seasonilla. Ja noihin Juicyihin on tietty vielä erona se, että niissä Mollyissa on vähän niitä "hörsötyksiä", joista ei kaikki tykkää.

  Mun mielestä myöskin nyt kuvassa toi viime vuotinen Timben takki näyttää raikkaammalta mutta kyllä me silti se viime viikkoinen ostos pidetään. Ei mulla ole enää kuittiakaan jäljellä, että voisi vaihtaa...

  -Milla-

  VastaaPoista
 3. Aamunkukka, nuo kuvat on vuosi sitten otettu, silloin vaatteet olivat uusia.

  Mulla on vanhan blogin kuville oma kansio ja voinkin kätevästi kierrättää vanhat kuvat täällä;)

  Milla, voi olla, että puhutaan eri takeista mutta se minkä olen tänä vuonna nähnyt on enemmänkin keltainen, tai sitruunanvihreä tjsp;)

  VastaaPoista
 4. Nina, jos päätät luopua tuosta Timben takista niin tästä löydät potentiaalisen ostajan ;) harmittaa etten viime vuonna ostanutkaan tuota ja tänä vuonna Timben takkien värit ei miellytä :(

  VastaaPoista