sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Nomination
Inka saa uuden Nomination palan ystävänpäivän kunniaksi. Sydämen tietenkin.

Nomination on aika uusi juttu meillä ja olen ollut siinä uskossa, että se on ihan teinien heiniä. Hämmästykseni olikin suuri kun huomasin, että useampikin vanhempi naisihminen oli ostamassa itselleen uutta korua. Olenko mä ihan kalkkis vai eivätkö nämä rouvat ymmärrä ajan kulua?


12 kommenttia:

 1. Meillä Sofialla on samainen koru, mutta jäänyt vähemmälle käytölle. Pitäisikin alkaa taas ostamaan siihen uusia osia.

  VastaaPoista
 2. Hahaa, no täällä yksi "vanha rouva" nomination ranteessa=D Rakas mieheni osti sen minulle joululahjaksi; kalliimaan simppelin perusmallin zirkoniasydämellä. Taidan sit kuiteski olla aika nuorekas mutsi=D

  Musta tuollainen yksinkertainen on kaunista. Nuo kirjavat vaihtopalat kyllä tuovat nimenomaan teini-korut mieleen; ja siinähän ei ole mitään pahaa. Tosi kiva lahjavinkki, myös kummityttärelle. Voi iän ja kiinnostusten mukaan ostaa osia, ajaton lahja.
  Tulee muuten tässä mieleen, kun itse teininä sain muutamia kalevala-koruja lahjaksi.. ne oli silloin kyllä aika kauhistus!

  VastaaPoista
 3. Niin, ne rouvat oli oikeasti vanhoja;)

  Siis mähän hankin itselleni tuollaisen heti jos se on sallittua yli kolmekymppisille...

  VastaaPoista
 4. Joo, no ilman muuta on sallittua; meidänkin työpaikalla muutamalla kollegalla on, ja osa heistä jo muakin vanhempia =D

  VastaaPoista
 5. Anteeksi tyhmyyteni, mutta missä näitä koruja myydään? Kultasepänliikkeissä?

  Ihan uusi tuttavuus minulle, mutta kivoja ovat!

  VastaaPoista
 6. Kultasepänliikkeissä ja ihan Stockallakin.

  VastaaPoista
 7. Minkä hintaisia nuo ovat? Myydäänkö ensin vain se ranneke johon sitten lisätään paloja vai miten?
  Olisi kiva lahjaidea tietenkin hinnasta riippuen.

  t.Vierailija

  VastaaPoista
 8. Täällä myös yksi Nomination-fani ilmoittautuu ja ikää on himpun päälle 30v :) Tämä on mainio koru ja ihmisten on helppo ostaa lahjoja, uutta palaa vaan! Minun korussani joka palalla on jokin merkitys, osa kuvastaa lapsia, on ulkomailta ostettuja "nähtävyyksiä" missä on tullut käytyä, harrastuksiin liittyviä jne.. Mies on ostellut timantteja ja sydämiä ;)

  Paloja löytyy joka lähtöön ja hinnat vaihtelee 16-45€ per pala, joten ihan halvasta rihkamakorusta ei ole kyse! Perusranneke on muistaaksen pikkusen alle 20€.

  Tosin näitä Nomination kopioitakin myyvät ns. halppis-kultasepänliikkeet, hinnat n. 6€ per pala, mutta ovat laadultaan surkeita ja irtoilevia... Pikku tytöillä meillä nuo halvemmat mallit, jos sattuu menemään hukkaan ;)

  Omalta äidiltänikin koru löytyy ja voi miten helppoa on hänelle lahjoja ostella ;)

  -Johku-

  VastaaPoista
 9. Minulla on ranteessa joka päivä kolme Nomination korua, joissa on tyttöjeni nimet. Tytöillä itselläänkin on korut, joihin ovat saaneet pala kerrallaan aarteita.

  Minusta Nomination-korut ovat iättömiä, jokainenhan voi tehdä niistä itsensä näköiset!

  Julis, joka löysi tiensä tänne vauvan blogin kautta

  VastaaPoista
 10. Heippa Julis, ja muut:-)

  No okei, kyl mäkin sit kehtaan jos muutkin. Ja loistava idea tuo lasten nimet.

  Ja hintatiedusteluihin tulikin jo vastaus, eli hintahaitari on aika laaja.

  VastaaPoista
 11. Hei, Nina! Ihan ovat sallittuja jopa yli kolmekymppisille..;) Tunnen yli kuusikymppisen oikeasti hienon rouvan, jolla on Nominationeja ranteet täynnä. Olen ostanut lahjaksi suvun tytöille, mutta olen vähän katsellut itsellenikin. Ehkä en halua omaa nimeäni siihen, mutta jotain muuta. Ota uusi harrastus: ala katselemaan naisten ranteita, yllättävän monella näitä on. Rohkeasti vain shoppaamaan!

  t. Violette

  VastaaPoista
 12. Ihan ok-kivoja näistäkin varmaan saisi koottua mutta silti pitäydyn arkena jatkossakin Swarovskeissa. Joitain kivoja arkikoruja olen löytänyt myös Snöltä ja Oxxolta.
  Mulla käy välillä melkoinen hävikki korujen suhteen, kun en muista missä ja milloin olen niitä viimeksi pitänyt ja riisunut, joten ihan aitojen timanttien kohdalla hävikki kävisi melko kalliiksi ;). Siksikin nuo Swarovskit on kivoja.
  - Milla -

  VastaaPoista