torstai 12. helmikuuta 2009

Snö of Sweden

Ja koruista vielä. Olen oppinut käyttämään asusteita, siis koruja ja vöitä vasta muutama vuosi sitten. Sitä ennen minulla ei koskaan ollut mitään ylimääräistä päälläni, ei edes rannekelloa. Korviksia, sormuksia ja kelloa en käytä vieläkään mutta kaula- ja rannekorut kelpaavat.

Yksi lempimerkeistäni on Snö of Sweden. Snön koruja löytyy joka lähtöön ja olen tartuttanut innostuksen lähipiiriinkin. Jopa äitiini, joka ei aikaisemmin voinut kuvitellakaan käyttävänsä rihkamaa.

Huono puoli on se, että osa Snön kaulakoruista painaa niin paljon etten pysty niitä käyttämään. Sitä paitsi maan vetovoima tekee tehtävänsä, ei siihen tarvita mitään killuttimia lisävoimiksi;)

Kävin tänään kauppareissulla katsomassa Snön kevään uutuuksia ja värikästä oli. Keltaista, punaista, turkoosia, vihreää, valkoista. Yksi tarttui mukaan, en ehtinyt sitä vielä kuvata. Ihanan keväisiä värejä, käykää kurkkaamassa Snön sivuilta, etusivulle on päivitetty uutta kokoelmaa (sivut on kopiosuojattu joten en pysty tähän lisäämään).

Mun tämän talven eniten käytetyin, kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan.

2 kommenttia:

  1. Minä löysin Snö:n korut pari vuotta sitten ja siitä asti olen ollut fani. Muutaman rannekorun olen saanut jo rikki. Yksinkertaisen kaunis tuo korusi.

    Itse käytän pieniä korviksia, riippuvia en osaa käyttää. Sitten on välillä kaulakoru, mutta useimmiten rannekoru asusteena. Sormukset on aina sormessa, samoin kello näkyy :)

    VastaaPoista
  2. Kaunis tuo korusi. Voisin kuvitella itsekin käyttäväni sellaista.

    Rannekoruja sen sijaan en osaa käyttää. Kaupassa niitäkin joskus katselen, mutta kotiin asti en ole kiikuttanut.

    VastaaPoista