sunnuntai 15. helmikuuta 2009

Valoa vaatekaappiin

Olen monessakin asiassa "vähän sinnepäin" -ihminen mutta ystäväpiirissäni olen niittänyt kyseenalaista kunniaa kaappieni sotilaallisella järjestyksellä. Meillä on muovikassitkin siististi viikattuna kaapissa, ei missään ihme putkessa tai muualle rytättynä.

Vaatekaapit ovat tietenkin se rakkain ja niihin voi kutsua vaikka vieraat kylään;) Varsinkin nyt kun laitoin kaappeihin led-valotkin. Mulla on jemmassa vino pino Ikeasta ja Bauhausista ostettuja valaisinsysteemejä mutta niissä olisi ihan hirveä nassarointi, joten se homma on jäänyt. Löysin kuitenkin Osramilta DOT-It led-valon joka on kaikessa yksinkertaisuudessaan nerokas. Kaapin seinään vaan paketissa olevalla tarralla kiinni ja se on siinä! No, eihän se kaunis ole mutta aina ei voi voittaa.

2 kommenttia:

 1. Haa, nyt tää onnistuukin ;)!
  Meillä on tässäkin asiassa aika paljon yhtäläisyyttä... Meillä nimittäin myös vallitsee kaikissa kaapeissa ja vaatehuoneissa sotilaallinen järjestys :). Se tosin pätee meidän kodissa ihan joka kohdassa ja sopessa. Ystävät ja siskoni joskus vitsailevatkin mulla olevan joko neuroosi tai sitten Asperger-piirteitä :).
  Tosin tollasia ledejä en ole vielä keksinyt laittaa. Tosi vinha keksintö!

  -Milla-

  VastaaPoista
 2. Aivan esimerkillistä toimintaa-ei voi muuta sanoa.
  Oih ja voih, ehkä jonain päivänä meilläkin, kun ensin saisimme sen isomman kodin ja säilytystilaa enemmän..
  Tuo valo on tosi näpsäkkä ratkaisu!

  VastaaPoista