torstai 15. toukokuuta 2014

Ragu


Kaupunkiin on talven ja kevään aikana saapunut useampikin uusi ravintola.

Bronda. Miljöö on kiva ja palvelukin pelasi, mutta pääasia eli ruoka ei vaan toiminut. Jopa aina nälkäinen 9 –vuotiaskin oli sitä mieltä, että ruoka on ”vähän pahaa”. Hinta-laatusuhde ei missään tapauksessa kohtaa. Toivotaan, että kyse on vaan alkukankeudesta

Melkein Brondan naapuriin on avattu Presto. Tunnelmaltaan todella kiva italialaista ruokaa tarjoava ravintola, jonka ruoka oli ainakin Brondaan verrattuna hyvää. Täälläkään ei kuitenkaan ihan hinta ja laatu kohdanneet, mutta tänne mennään varmasti uudestaan.

Kahden aavistuksen pettyneen kokemuksen jälkeen menimme kulman taakse Ludviginkadulla sijaitsevaan Raguun. Jackpot, tässä on uusi lempiravintolamme. Paikka on kiva, palvelu on hyvää ja ruoka on taivaallista. Harvoin pääsee sanomaan mutta tässä tapauksessa ruoka oli laatuunsa nähden melkeinpä alihinnoiteltu. Ja homma toimi viikko avajaisten jälkeen kuin rasvattu.
 
Menkää Raguun, sieltä saa hyvää ruokaa!


Ragun viereen on avattu kreikkalainen El Greco. Itse en ole sinne ehtinyt mutta onko muilla kokemuksia, kannattaako mennä?

8 kommenttia:

 1. Prestosta on kokemusta ainoastaan lounasajalta, oli ihan ok, muttei erityisen säväyttävä. Brondan aloitus on tainnut olla vähän takkuileva (edelliset saivat niin lentävät lähdöt), mikä on sääli - ehkä se siitä vielä nousee!

  Ragusta olen kuullut hyvää muualtakin, joten täytyy ottaa asiakseen käydä siellä tässä lähiaikoina (sitten kun ehdin syömään jotakin muuta kuin vartin pikalounaan).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin samanlaisia kokemuksia kaikilla. Joo, käy ihmeessä ja tsekkaa se El Greco samalla:)

   Poista
 2. Mahtista kuulla, meillä on Raguun ens viikolle varaus! Bronda oli myös mulle pettymys, wieninleikkeen tarpeessa valitsen paikan toisin. Presto vielä kokeilematta, mutta heitän suositukset Toca:lle hyvä hinta-laatu, niin ruuassa kuin juomassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Toca -vinkistä, nämä (=hyvä ruoka) ovat aina tervetulleita:)

   Poista
 3. Onko Ragu fine dining vai voiko sinne mennä lastenkin kanssa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ragu taitaa kallistua fine dining -osastolle (joskin halvempi kuin moni vastaava) mutta sehän ei estä lasten mukaanottoa. Ei meillä ainakaan voi jättää lapsia nälissään kotiin:)

   Poista
 4. Uusi ravintolakeskittymä! Jee! Raguun tuli kutsu. Pitää siis mennä :)

  VastaaPoista