maanantai 19. toukokuuta 2014

Emma S. ja väriä sääriin

Huomasin tänään ruokaostoksilla, että Stockalle on tullut myyntiin Emma S. ihonhoitotuotteet. Ostin talvella Tukholmasta (kaikki matkakokoiset putsarit olivat loppu) sarjan silmämeikinpoistoaineen ja matkakokoisen Cleaning Facial Wash vaahtoavan puhdistusaineen. Itse käytän normaalisti eksklusiivista kosmetiikkaa, joten en ehkä ole paras henkilö arvioimaan näitä halvempia versioita mutta Emma S:n tuotteet ovat varmasti hintaansa nähden hyviä. Plussaa kivan mustavalkoisista purnukoista:)


Silmämeikinpoistoaine on tehokasta, poistaa myös vedenkestävän meikin helposti, helpommin kuin öljypohjaiset putsarit. Tuote kuitenkin kirvelee silmissä, joten päivittäisessä käytössä en tätä käytä mutta reissussa hyvä matkakaveri.

Kulunut kevät on ollut samea, kolea ja harmaa muuallakin kuin Suomessa. Mihin tahansa menikin niin aina oli sama tylsä sää vastassa. Siitä huolimatta, ja sinnikkäästä kentän laidalla notkumisen ansiosta, olen ollut kasvoista päivettynyt jo pitkän aikaa enkä ole käyttänyt lainkaan itseruskettavaa kasvoille. Mielestäni parhaat itseruskettavat ovat edelleen Chanelin Soleil Identité ja St. Tropezin Gradual Tan, kumpikin vaiheittain ruskettava (aiheesta vuosi sitten täällä).


Kintut ovat edelleen valkoiset ja laitoin niihin juuri äsken St. Tropezin Bronzing Moussea. Aiemmin olen käyttänyt saman merkin asteittain ruskettavaa myös säärille, mutta nyt vedin riskillä ja päätin kokeilla meneekö syteen vai mihin. Purkki on korkkaamaton viime kesältä, ei kai ne miksikään avaamatta mene. Tässä tuotteessa on se hyvä puoli, että aine on värillistä, joten heti levitysvaiheessa näkee mahdolliset epätasaisuudet.  Tai ainakin huomenna näkee :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti