sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Mitä mutsi duunaa?

Kaivalee yläkaappeja tietenkin, jäbälle pitää löytää talvivaatetta päälle.

Talvivaatteiden lisäksi kaapista löytyi collegepaitoja ja -housuja. Luksu on taas välikoossa: 152 cm on suurimmilta osin liian naftia, 164 cm taas toisilla merkeillä liian isoja, varsinkin leveyssuuntaan.


Yllä: Hollister dudes S / Peak women XS / A&F boys L / A&F boys L / Cube Co 158/164 cm

Kuten olen usein maininnut, niin pojalla on aika paljon Cube Co:n vaatteita, varsinkin collegevaatteet ovat mielestäni erittäin hyviä hintaansa nähden. Useissa Cuben vaatteissa on tuplakoko 158/164 cm, joka on vielä aika reilu, pykälää pienempi koko taas liian pieni. Toisaalta plussaa siitä, että osa vaatteissa menee pienemmällä välityksellä 152 - 158 - 164 cm, jossa 158 cm siis vallan passeli.


Kuvissa olevan punaisen Cuben collegepaidan ostin viime viikolla alesta, hintaa paidalle jäi yhdeksän euroa. Paita (158/164 cm) on kooltaan identtinen Hollisterin S -koon collegepaidan kanssa. Kumpikin reiluja mutta eivät mitään puolijoukkuetelttoja.
Ja housut ovat oma lukunsa: kun lahkeessa on sopivasti mittaa niin vyötäröllä pyörii niin, että tuulee sisään. Tein omasta mielestäni aivan nerokkaan oivalluksen, ostin pojalle Peakilta naisten malliston XS -kokoiset verkkarit. Pituus on sama mutta malli kapeampi kuin poikien malliston koko 164 cm. En luonnollisesti maininnut asiasta pojalle mitään, kaappiinhan ne jäisivät, jos totuus paljastuisi.

2 kommenttia:

 1. Osaatko kertoa millainen mitoitus on, hiha/leveys?

  meneekö kokoa pienemmässä mitoitus samassa suhteessa cuben kanssa? En uskalla sokkona tilata netistä.

  Minna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitoitus normaali/kapeahko, hihojen ja lahkeiden pituudesta ei jää kiinni. Muuten samassa suhteessa Cuben kanssa, mutta ne hihat ovat pidemmät.

   Poista