sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Koko kesä edessä

Muistatteko omasta lapsuudestanne kesäloman alun? Sen kutkuttavan tunteen, loputtoman pitkältä tuntuvan ajan, jolloin kaikki oli mahdollista. Sen vapauden tunteen? Mä muistan. Vieläkin.


Luksun loma on jalkapalloa, ystäviä ja uimista. Lomaa jalkapallotreeneistä tosin on vain kolme viikkoa, aikataulutonta lomaa siis vähemmän kuin meillä aikuisilla. Inka menee ensimmäistä kertaa kesätöihin eli kesäkuu menee meillä arkirutiineissa. Onneksi on pitkät, valoisat (lämpimät) illat, silloinkin ehtii vaikka mihin.


 

Tokan luokan todistuskin tuli kotiin, ei ihan sileänä, mutta kuitenkin. Tyypiksi, joka ei erityisemmin pidä koulunkäynnistä (laskee jo elokuun kolmannella viikolla päiviä seuraavaan lomaan) todistus on varsin kohtuullinen. Huippuunsa viritetyllä kilpailuhengellä on puolensa. Pieni kauneusvirhekin sieltä löytyy. Pidempään blogia lukeneet varmasti arvaavat mistä osa-alueesta on kyse?

Hyvää lomaa kaikille lomalaisille! Ja onnea tuoreille ylioppilaille ja ammatteihin valmistuneille! Itse juhlin kummitädin ominaisuudessa niin intensiivisesti, että vieläkin on otsa kipeä.

1 kommentti:

  1. Voi niitä aikoja.. Jotenkin hämärästi sen vielä itsekin muistaa, se mieletön joutilaisuus ja joskus jopa kyllästyminen. Yllättävää kyllä sitä koulunkin alkua taas sitten loppukesästä odotti.

    Hieno oli todistus!

    VastaaPoista