sunnuntai 23. kesäkuuta 2013

Diorskin Nude BB Creme

Nyt mä olen sen löytänyt, parhaan BB -voiteen. Aika montaa olen viime ja tänä kesänä kokeillut ja tämä toimii parhaiten. Ajattelin olla ihan hiljaa asiasta, koska olen tehnyt näitä "löytöjä" aika monta ja epäilen, että uskottavuus on matkan varrella karissut.

Uusin Gloria -lehtikin testasi tämän ja totesi parhaimmaksi, joten mä voin kompata. Itse laitan Diorin BB -voiteen suoraan seerumin päälle ja lopputulos on luonnollinen ja kestää koko päivän.


Diorskin Nude BB Creme. Toimii. Tuossa Glorian kuvassa on Nude Tan -versio, joka käsittääkseni on asteen kevyempi versio. Mutta sama se, hyvää kamaa.

2 kommenttia:

 1. Mielenkiintoista! Mä liputan Armanin bb- voiteen puolesta jo viime kesästä (ja tosi monta kokeiltuani).Ihan huippu,ootko testannut? Tosin nyt alkaa vaikuttaa että kotimainen päihittää tänkin. Lumenen uusi cc-voide sopii mulle täydellisesti,ei just tarvi kuin seerumin alle ja säilyy mattana koko päivän.Ja on tietty rutkasti edullisempi (16€ vrt. n.70€).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni testasin Armania viime kesänä yhden näytepakkauksen verran. Täytyy myöntää, että olen kokeillut niin montaa etten enää muista mikä oli mikä.

   Mulla on tuo uusi Lumenekin, ihan hyvää, varsinkin hinta-laatusuhteeltaan. Mutta kyllä tuo Dior painii ihan eri luokassa, ainakin keski-ikäisen elähtäneellä iholla :)

   Poista