torstai 5. huhtikuuta 2012

Yön hiljaisina tunteina


Olen huono katsomaan telkkaria, Kympin uutisia ja Tulosruutua lukuun ottamatta. Viimeisin sarja, jota aktiivisesti seurasin oli Jack Bauerin 24 ja siitäkin on useampi vuosi. Täydellisiä naisiakin katsoin aikaisemmin, mutta kaksi viimeisintä tuotantokautta olen passannut.

Nyt olen löytänyt kaksi sarjaa, joista katsoin ilmestyneet jaksot putkeen. Jep, mulla on ollut ylimääräistä aikaa yön hiljaisina tunteina. Ja olen koukussa kumpaankin. Kumpikin edustaa genreä, jota en ole koskaan katsonut, mutta parempi myöhään kuin ei ollenkaan.

Viidakon tähtöset, onko parempaa viihdettä olemassakaan. Tunnistan näistä daameista neljä: Susannat ja Martinan, loput kuusi ovat mulle täysin tuntemattomia suuruuksia, mutta se ei haittaa lainkaan. Aivan helmiä, jokainen. Ja mikä määrä liian pitkiä ripsien pidennyksiä, puhumattakaan silikonirintojen määrästä (pitäisi varmaan hommata isompi näyttö, että näkisi kaiken).

Toinen on Iholla, en tiedä mikä siinä viehättää. Formaatti on sangen puiseva, mutta ohjelmaan on löydetty sopivat ihmiset. Myönnän, yksi näistä on mielestäni niin mielenkiinnoton, että hyppään hänen osuutensa yli. Toinen taas on niin ärsyttävä, että olen paskahalvauksen partaalla hänen ilmestyessään ruutuun, mutta sekin on katsottava. Kolme on ylitse muiden, arvaatteko ketkä?27 kommenttia:

 1. Samoja ohjelmia täälläkin seurataan, vaikka en olisi etenkään Viidakon tähtösistä uskonut. Iholla jaksot olen katsonut kaikki. En tykkää yhtään siitä muusikosta, muut menee, mutta kaikki ovat kyllä omalla tavallaan ärsyttäviä, ehkä se parturi-kampaaja vähiten :)

  VastaaPoista
 2. Se muusikko on just se, jonka yli kelaan, ei jaksaisi vähempää kiinnostaa.

  En ole koskaan katsonut yhtäkään tosi-tv (vai mitä nää nyt on) -ohjelmaa, ja nyt pohdin, että mitähän mä olen menettänyt;)

  VastaaPoista
 3. Olen nähnyt vain muutaman Iholla-osan (aika alusta), mutta sanoisin, että kolme mielenkiintoisinta on se
  *yh-äiti, jolla on aikuistuva poika
  *Reino Nordinin puoliso, jolla on jännä suhtautuminen lapsiinsa
  *Se äiti, jolla on pieniä lapsia ja tontti Italiassa

  Toi kertonee jo kaiken, tiedän niistä niin vähän, mutta ehkä se, että niillä on lapsia ja miten ne suhtautuu niihin ja omaan elämäänsä, naiseuteensa, puolisoihinsa jne. Kiinnostaa siis enemmän kuin vaikka 16 v lukiolainen, kun itsellä ei sen ikäistä, tai edes tyttöjä ole ;)

  Ja minäkin katson todella vähän TV:ä. Juuri Täydelliset Naiset on must! Ja nyt seuraan Helsingin Herraa. Viidakon tähteitä näin puolen jakson verran, eikä sytytä. Toki "joudun" lukemaan käänteet netti-iltiksestä. Joskus äitini, joka ei katso oikeastaan ollenkaan tv:ä, mutta ostaa aina iltapäivälehdet, tiesi kaikki tv:n ohjelmista. Mitä muuta ne lehdet enää kirjoittaa kuin sarjojen käänteistä, tapahtumista, äänestystuloksien oikeudenmukaisuudesta, esitysten tasosta jne.

  Kummalliseksi mennyt maailma ;)

  t. Kalkkis 30+++++

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun lempparit on tuosta sun listasta eka ja kolmas. Rouva Nordin on se, joka saa mun paineet ihan tappiin. J***lauta nainen, puhu kunnolla...

   Poista
 4. Mun oli pakko käydä katsomassa kumpaakin sarjaa netistä parin jakson verran, kun kuulin ihmisten puhuvan niistä. Ja tähtöset oli todellakin juuri sitä miksi sen kuvittelinkin.

  Sen sijaan mut koukutti tuossa Iholla sarjassa se poloinen kynnysmattonainen, tiedät kyllä ketä tarkoitan. Voi elämä, voiko tuollaisia ollakaan! Mä kelasin kaikkien niiden muiden hahmojen yli, kukaan muu ei herättänyt mussa suurta kiinnostusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos sä Nordinia tarkoitat, niin en ole lainkaan vakuuttunut sen poloisuudesta. En yhtään ihmettele, että Reinolla on pinna vähän tiukalla, olis mullakin, kun tuollainen lässyttäjä pyörisi nurkissa. En kyllä katsoisi Reinoakaan päivääkään; siinä on vakka kantensa löytänyt.

   Poista
  2. No just se lässytys. Ihan käsittämätöntä. Ja onko sillä mitään mielipiteitä vai onko sillä joku ihme rooli päällä tuossa??? Ei pysty käsittämään.

   Poista
 5. Iholla on tosi koukuttava. Myös muusikkoa jaksan nykyisin seurata. Suosikkini on Saara. Tähtöset ei vakuuta. -T

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saara on hyvä, eniten samaistun häneen tai ymmärrän hänen ajatusmaailmaansa. Vaikka en ole kotiäiti enkä asu missään skoogessa, enkä varsinkaan kirjoittele mitään kirjoja. Ehkä mun täytyy antaa muusikolle toinen tilaisuus...

   Poista
 6. Mua kiinnostaa Iholla-sarjassa eniten se parturi-kampaaja sekä kolmen pojan äiti, ärsyttää eniten Nordinin vaimo (en voi ymmärtää miksi aikuinen ihminen puhuu lässyttämällä- puhetyyli saa mun verenpaineen tappiin!!!) ja vähiten kiinnostaa vielä mistään mitään tietämätön 16-vuotias lukiolainen.

  Viidakon tähtöset-sarjaa seuraan juuri siksi, koska odotan naisten sanovan jotain aivan älyttömän typerää...=) Ja sanoohan ne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just näin. Nordinit ei voi olla todellisia, kumpikaan. Toivottavasti. Se teinikin menee, meillä on vuotta nuorempi, joka kylläkin aivan erilainen, mutta jotain samaa kaikissa tuon ikäisissä tytöissä on.

   Viidakon tähtöset ei petä, sitä oikein jännityksellä odottaa seuraavaa sammakkoa:)) Halvat on munkin huvit...

   Poista
  2. Mun esikoinen on "vasta" 11-vuotias, joten ei ihan vielä meidän perheen aihepiiriä ne lukiolaisen jutut. Muutaman vuoden päästä kyylään varmaan kaikki tuon aihepiirin asiat.=D

   Viidakon tähtösissä odotan aina eniten Martinan hermojen menetystä ja sitä kuinka monta ihmistä se saa raivon/itkun partaalle tai jopa ihan kyyneliin jutuillaan... Että fiksut ovat minunkin huvini.

   Poista
  3. Mua jotenkin säälittää se Martina. Stessinsietokyvyssä olisi todella parantamisen varaa ja luulisi tuollaisten kilareiden saaminen olevan aika kuluttavaa.

   Poista
 7. Oon niin ulkona. Sitä tähtöset sarjaa en ole katsonut, vieläkään. En pääse yli siitä v****-sanojen ja raivoomisen määrästä jo mainoksessa ja en ole löytänyt sitä syytä miksi jaksaisin/ehtisin kiinnostua. Nyt kun kaikki vain hehkuttavat sarjaa, on ilmeistä että on pakko katsoa jakso.

  Ja se Iholla -sarja on nyt käynyt ruudussa pari kertaa hetkellisesti. Minusta molemmilla kerroilla on ollut se Nordinin vaimo ruudussa ja se puhetyyli on tosi erikoinen aikuiselle, mutta ajattelin että jos on vain tahtomatta sellainen ääni niin minkäs sille voi. Muita henkilöhahmoja en ole nähnyt.

  Molempien sarjojen kiinnostumattomuus ehkä piilee siinä että minusta puuttuu se geeni että "muiden asiat" kiinnostaa. Eli se miksi monet lukevat Seiskaa ja iltapäivälehtien paljastusjuttuja jne. niin minua ei vain kiinnosta mitä muiden elämäsä tapahtuu, ellei kyse ole lähimmäisistä. Lienee turha sanoa etten myös kyttää naapureita, enkä ole katsonut bb:tä tms. sarjoja. Mussa on varmasti joku virhe joka korjaantuu esimerkiksi iän karttuessa tai ajan lisääntyessä tai jotain. Ja sitten toinen juttu; siinä tähtöset sarjassa varmasti tapahtuu paljon asioista mistä tulee paha mieli... siis sillä tavalla empaattisesti koska eikö niitä suurinta osaa aika ilkeästi käsitellä julkisuudessa? Joo, mussa on varmasti vain virhe.

  Ja tiedän että loppujen lopuksi kyse on aivojen nollaamisesta varmasti kaikilla. Minulla ne nollaantuu vaan paremmin nypyköiden (rip), csi:n, täykkäreiden, bonesin tai vaikka Housen avulla -ainakin toistaiseksi.
  Mutta ehkä kehityn, ja ennen kesää olen jo täysiverinen *mikä sen ohjelmaformaatin nimi nyt oli* narkki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmmmm.. et katso mitään etkä lue mitään mutta silti tunnut tietävän heidän julkisuuskuvastaan?!? selittelyn makua...älä leiki fiksumpaa kuin olet...sinulla on kauniita kuvia...keskity niihin...

   Poista
 8. Mä oon niin pihalla noista(kin)! Viidakossa en oo hillinnyt ikinä ruudun takana ja Iholla katsoin kerran. Ihan sen laulajan takia, jos siellä mäyräkoira vilahtais. Ei näkynyt silloin. Eikä sen jakson perusteella näy mukaan ruudun takana. Yöks.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi hyvänen aika, miten iPad on taas korjannu tekstiä. Viidakossa siis en oo hillunut. Ja Iholla jakson perusteella ei näy muakaan ruudun tällä puolen. Huoh.

   Poista
  2. Mä yritin kuvitella sut siellä viidakossa hillittömänä..:))

   Höh, se Iholla on hyvä.

   Poista
 9. Katsoin eilen tähtöset neulonnan lomassa. Täytyy tunnustaa että oli paljon kevyempi ja lepposampi ohjelma kun olin odottanut. Ja paino oli mielestäni selkeästi niissä kilpailutehtävissä, en edes ollut käsittänyt että sen koko humpan juoni on tuollainen. Olin jotenkin ajatellut että naiset on laitettu viidakkoon ja siellä pitää lähinnä selvitä :D No vielä en koukuttunut mutta ehtiihän tässä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla ei ollut mitään ennakko-odotuksia, siksi olinkin positiivisesti yllättynyt sen viihdyttävyydestä.

   Poista
 10. Ananan tapaan en omaa uteliaisuus- geeniä. The big C & Revenge toimivat. Ja House tietty. Ja naapurimaan miljonääriäideistä Maria M- hurmaavalla tavalla naiivi. Muut skippaan. Kiitos TVkaistan ja iPadin. Reaaliaikaisesti katson tosi harvoin mitään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei siihen mitään uteliaisuusgeeniä tarvitse, se on turhaa selittelyä.
   Noita siis katsotaan tvkaistalta yön hiljaisina tunteina.

   Poista
 11. Arvaan että paskahalvaus uhkaa kun Maria ilmestyy sössöttämään ja kuuntelemaan olmi-ukkonsa solvauksia, ja voisit skipata Esinin osuuden..näin ainakin itsellä.

  Ehkä ikänsäkin puolesta Pia kiinnostaa ja jotenkin hän on näennäisessä kova gimma -olemuksessaan ihanan haavoittuva kuitenkin...oikeestaan mua ei kyllä kiinnosta se lapsukainen eikä se kirjoittava (nimi?) nainenkaan hienossa talossa, Kajo on jännä. :) Harmittaa että tämän Pian osuus on aika pieni tai sit tuntuu vaan siltä kun haluais tietää enemmän.

  Masokismia, silkkaa sitä, on näiden Nordinien inhoten seuraaminen. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. " Maria ilmestyy sössöttämään ja kuuntelemaan olmi-ukkonsa solvauksia". Apua, meinas tulla pissat housuun (ostan tenoja heti huomenna). Paremmin et voisi asiaa tiivistää:)

   Pia on paljon kokenut, ja sen huomaa. Niin hyvässä kuin pahassa.

   Poista
 12. mà olen aivan koukussa Iholla-sarjaan katsoisin jo ihan sen takia ettà siinà on joka vàlissà ihania kaupunkikuvia Helsingistà, ikàvissàni tuijottelen ja jopa kelailen eestaas katunàkymià :D
  Lòydàn ihan jokaisesta jotain tuttua mità on itsessà ollut/on jossain elàmànvaiheessa. Mun lempparit on Saara ja Helin àiti, ylitsepursuavan positiivinen ja energinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ymmärrän ikäväsi. Mulla tulee ikävä aurinkoa, joka kuvissa näkyy. Kevät on täällä edelleen vain märkä päiväuni...

   Poista
 13. tvkaista on tosi jees sisiliassakin :)

  VastaaPoista