maanantai 16. huhtikuuta 2012

Söderhamn


Ikean valikoimiin on tullut uusi Söderhamn –moduulisohvasarja. Miellyttävä ulkonäkö ja todella hyvä istua.


Moduuleja voi rakennella oman maun ja tarpeen mukaan. Esimerkiksi yhden istuttavasta sohvasta saa nojatuolin erikseen myytävillä käsinojilla. Itse ihastuin erityisesti tarpeeksi isoon (93x93x40) rahiin, samantyyppinen kuin meidän Elle -sohvan rahi.Värejä on tällä hetkellä neljä, halvin Samsta –kangas (harmaa) on juuri sen näköinen, että se on halvin, mutta beige Replösa -kangas vaikutti ihan pätevän oloiselta. Ja Isefall -kankaatkin saattavat kestää enemmän kuin kuukauden siisteinä. Kaikki kankaat ovat irrotettavissa ja lisäpäällisiä myydään erikseen. Sarjasta löytyy myös vuodesohva.

Jos hieman edullisempaa sohvaa tai lepotuolia olet etsimässä, niin tämä sarja kannattaa ehdottomasti tsekata. Meillä ei ole koskaan ollut Ikean sohvia, mutta olen kuullut, että ajavat asiansa.

13 kommenttia:

 1. Kiitos.
  Me tarvittais uusi, ehkä tarkastamme tuon jossain vaiheessa :)

  VastaaPoista
 2. Mekin tarvitaan uus, kunhan saadaan remppa valmiiksi. HT Collectionin M-sohvaa olen himoinnut, mahtaako tämä viedä hinnassa voiton kirkkaasti.. Mäkin olen kuullut Ikean sohvista lähes pelkkää hyvää. Kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ne ehkä ihan samassa sarjassa paini, mutta tuo Ikean on oikein hyvä kakkosvaihtoehto:)

   Poista
 3. Katos vaan.
  Täytyypäs pitää mielessä. Meillähän on edelleen se sohvadilemma ja piti keväällä palata asiaan. Jos ehditään, mihin nämä viikot oikein menee!?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai niin, se:) Olin melkein unohtanut...

   Ei ne viikot, mutta ne kuukaudet ja vuodet.

   Poista
 4. Kiitos Nina vinkistä, katselin tuota sohvaa Ikean sivuilta. Meiltä on 200 kilsaa lähimpään Ikeaan enkä viitsi turhaan lähteä ajelemaan. Nyt taidan kuitenkin mennä katsomaan.

  tv. Maiju

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä ne mun mielestä kannattaa käydä katsomassa. Olivat positiivinen yllätys livenäkin, mitä nyt nopeasti katsoin.

   Poista
 5. Vitsi toi näyttää hyvältä! Olen myös kuullut Ikean sohvista pelkkää hyvää, oma kokemus on vain 1000 mk aikanaan maksanut ensiasuntoni vuodesohva, se ei ollut hyvä, ei istua eikä nukkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa niin mullakin on ollut, joskus ysärin alussa. Ruotsista tuotu:) Ihan hirveä.

   Poista
 6. Ikeassa myytiin joitakin vuosia sitten sellaista ihanaa, Howard-tyylistä isoa, syvää ja pehmeää, sohvaa jonka kuulin vedetyn pois koska hieman yli tonnin hintaisena tuotantokustannukset olivat liian kalliit! :o Ärsytti suunnattomasti kun juuri niihin aikoihin olisin sen halunnut, (kuuluu olleen tosi kestävä ja laadukas varsinkin hintaansa nähden, joskus niitä Huutonetissä näkee) olen 180-senttinen ja mulla istuma(löhöömä)syvyys on sekä tuoleissa että varsinkin sohvissa ensisijaista. Ja voit uskoa ettei ole ihan helppoa löytää sohvaa yli metrin istumasyvyydellä saati ruokapöydäntuolia yli 50-55 sentillä, ei Suomesta ainakaan. Tarviiskohan leikata 10 cm reiden mitasta veks? :) Pitää käydä hetmiten koeistumassa tuo uusi sohva. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä muistan sen sohvan, kovasti kehuttu. Oletpas sä pitkä, mäkin haluaisin olla, mutta en noin pitkä:) Mun mies on 193 ja aika monta tuolia on jäänyt ostamatta juurikin tuon istuinsyvyyden takia. Meidän Elleen se saa jotenkin itsensä mahtumaan. Itse en ole kuin 173, mutta mulla on aika pitkät raajat ja välillä niitäkin saa asetella, että saa mukavan asennon. Älä leikkaa, jatka mieluummin etsimistä:)

   Ja ostat sen divaaniosan, siihen mahtuu sunkin kintut;)

   Poista
 7. Melkein jo huusin hep, kun löysin sanan vuodesohva. Mutta eih, tarttis saada kaksi vierekkäin nukkumaan. Enkä kahta sohvaa osta. Etsintä siis jatkukoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, sua mä vähän ajattelinkin. En vaan katsonut, että mitä se vuodesohva tässä tapauksessa tarkoittaa. Noilla spekseillä joka sohva on vuodesohva..

   Poista