sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Kommentointi explorerilla

Onko teillä muilla ollut kommentoinnin kanssa ongelmia? Itse en saa explorerilla kommenttilaatikkoa lainkaan auki blogeissa, joissa kommentointi on upotettu (en siis omaanikaan). Kommentointi ponnahdusikkunalliseen onnistuu.

Onko kukaan muu huomannut samaa?

15 kommenttia:

 1. On ollut ongelmia! Ei siis ole latautunut koko kommenttisivu lainkaan.

  VastaaPoista
 2. On ollut ongelmia...ja syytin jo miestä, joka hetken lainasi mun konetta. Ongelma kun luonnollisesti ilmeni vasta sen jälkeen. Ehkä pitää muutaman päivän päästä tunnustaa, että voi olla, ettei vika ehkä olekaan hänessa ;)

  VastaaPoista
 3. Windows 7 ja Explorer yhdessä sucks. Duunikoneella se yhdistelmä ja kommentointi ei onnistu ollenkaan. Kotona Mäkki ja Chrome rules!

  VastaaPoista
 4. Jep, ie:llä ongelmia mutta kotona kettu kuittaa moitteetta ;)

  VastaaPoista
 5. Nelly, ok, hyvä tietää, että syy ei ole mussa:)

  E&A äiti, miehen syyttäminen _ihan mistä vaan_ sujuu myös täällä:)

  Tiksu,mMulla on itsella 10 käytössä, mutta en aikaisemmin huomannut ongelmaa. Ja selainta voi tosiaan vaihtaa, mutta suurin osa kuitenkin käyttää exploreria, niin olisi kiva, että pääsisivät kommentoimaankin.

  VastaaPoista
 6. Jotain on bloggerissa tapahtunut. Mä surffaan Firefoxilla ja huomasin, et ensinnäkin osaan blogeista on tullut uudenlaiset kommentointisivut. Sellaiset kun sullakin oli hetken, että jokaisen kommentin alle voi jättää alakommentin. Lisäksi, joihinkin blogeihin (suljettuihin) en voi jättää kommenttia ollenkaan, kun "en kuulu johonkin tiimiin" tms? Mut silti pääsen sinne suljettuun blogiin kuten tavallista. Ei ymmärrä.

  VastaaPoista
 7. Jassu, sun blogista ongelman ensin huomasinkin.

  Mä surffaan nyt Crhomella eikä tähän onnistu viestiin vastaaminen, kun viestit ovat ponnahduslaudassa. Upotettuna siis onnistuu.

  Tämä blogger -alusta on ihan syvältä muutenkin...

  VastaaPoista
 8. Siis etkö päässyt jättämään kommenttia mun blogiin? Huomasin, että kappas - mullakin oli se uudenlainen kommenttiloota. :-) Kävin nyt äsken muuttamassa sen tällaiseksi erilliseksi ponnahdusikkunaksi, onko tää nyt siis toiminut kaikilla?

  VastaaPoista
 9. No en päässy. Mikä menetys kaikille, jäädä paitsi mun viisauksista. Lopulta pääsin chromella, mutta olin jo unohtanut asiani.

  Tämä käsittääkseni toimii kaikilla. Jos ei toimi, niin ei sitä kyllä pääse kertomaankaan.

  VastaaPoista
 10. Äh, siis pitää olla upotettu että onnistuu? Millainen mulla on? Pystyykö sinne kommentoimaan?

  VastaaPoista
 11. kommentointi mobiili-safarilla jumittaa. kannettavalla onnistuu. chrome rules.

  VastaaPoista
 12. Jep, edelleen tökkii IE:lla. Ja uusi malli ei toimi seiskalla. Vaikeeta on.

  VastaaPoista
 13. Mä saan kyllä auki, mutta siinä vaiheessa kun kirjoittaa kommenttia, niin olenkin jo kirjautunut ulos.. Anonakaan ei onnistu, vaan lataa sivua joka kertaa uudestaan, kun yrittää valita nimettömän profiilin..

  VastaaPoista
 14. Pirjo, ihan sama juttu. Vaihda selainta:)

  VastaaPoista