perjantai 6. tammikuuta 2012

Jemmoja


Sen lisäksi, että jemmailen tavaroita kaappeihin, jemmailen niitä muuallekin. Pesulat ovat hyvä jemma. Multa on useampi kadoksissa oleva takki löytynyt pienen etsimisen jälkeen pesulasta.

Alkuviikosta kaivoin kiivaasti kaappeja etsien monen vuoden takaisia luottotalvihousujani. Ei löytynyt mistään. Niiden oli pakko olla pesulassa. Kiivaan puhelinrumban jälkeen oikea pesulakin löytyi (pitäisi käyttää yhtä ja samaa pesulaa, olisi paljon helpompi jäljittää). Kyseisestä pesulasta oli yritetty soittaa minulle, mutta puhelinnumeroni oli vaihtunut. Niin, olin vienyt ne pesetettäväksi keväällä 2010. Jännä, kuinkahan kauan olisivat niitä siellä säilöneet?


Itse housuista, näissä jos missä on saanut täyttä vastinetta rahoilleen. Ostin nämä Hilfigerin villakangashousut palattuani töihin Luksun jälkeen lokakuussa 2005. Olen käyttänyt näitä talviaikaan viikoittain siitä lähtien (pois lukien viime talvi:), eivätkä ole menneet miksikään. Housujen pinta on aivan yhtä priima kuin ostettaessa eikä kangas ole kulunut edes takapuolesta. Olen pesettänyt housut joka kauden päätteeksi, muuten vain tuulettanut. Näihin ei edes lika tartu lahkeisiin. Malli on klassinen suoralahkeinen: tarpeeksi pitkät lahkeet, tarpeeksi kapea lantio ja tarpeeksi tilaa vatsan kohdalla. Siis täydelliset mulle.

Tällä hetkellä yhdet saappaat ovat hukassa. Villi veikkaukseni on, että ne löytyvät Erottajan suutarista. Jäin vain miettimään, kuinkahan paljon mulla on ympäri stadin pesuloita vaatteita, joita en ymmärrä edes kaivata.

8 kommenttia:

 1. Voi hyvänen aika sua! Tätäköhän tyyppiä mä sitten fanitin tasan vuosi sitten kun aloitin bloggaamisen...
  Tulit muuten tänään useasti mieleeni. Esimerkiksi löytäessäni laatikosta 12 kpl erilaisia skumppapullon takkeja. Mitä ihminen tekee niillä kaikilla? Oottelee vissiin täyttöjä, jotka säilyvät kyllä ihan ilman rotsiakin viinikaapissa.

  VastaaPoista
 2. Haha, sä et kyllä petä ikinä =D Sait aikaseksi reaktion jopa M:ssä, ja se vaati jo jotain. Nauraa hekotteli tossa menemään kun kerroin viimeisimmät ...

  VastaaPoista
 3. Oot sä vaan mainio. :-) Ja hei - samalla olet ratkaissut meidän vaatekaappiongelman! Mähän vaan ripottelen niitä eri pesuloihin odottamaan seuraavaa kautta ja pesun hinnalla saan myös säilytyksen!

  VastaaPoista
 4. Sä olet tosiaan huippu, kuten aiemminkin tullut todettua. :D

  Joku pesula muuten joskus pisti ukaasia, kun jengi jätti tarkoituksella keväällä untuvatakit pesuun ja haki vasta kun talvi tuli, ratkaisi siten säilytysongelmat, että jos ei vaatteita haeta olikohan se parin kuukauden sisällä niin ne hävitetään, tai jotain. Varo ettet vie, ainakaan mitään rakasta, sellaiseen puljuun. ;)

  VastaaPoista
 5. Tiksu, eikö sulle muka koskaan ole käynyt noin? Kiva, että olen mielessä:))

  Anana, hyvähän se on toisen kustannuksella naureskella:)

  Jassu, ei pesulat niitä ilmaiseksi säilyttele, valitettavasti. Ja niillä on joku aikaraja jonka jälkeen heivaavat ne jonnekin. Tuo mun housupesula on pieni yksityinen pesula, ja jostain syystä olivat säilöneet mun housuja, eivätkä edes ottaneet kuin nimellisen korvauksen pitkästä noutoajasta.

  Nina, joo. Taitaa kaikilla pesuloilla olla jonkinlainen sanktio, eivätkä niitä loputtomasti säilö. Mulla on käynyt flaksi, useamman kerran:))

  VastaaPoista
 6. Hahaa, ihan loistavaa. Mut tosi paljon parempi "hävittää" vaatteita sellaisiin paikkoihin mistä ne on saatavissa takaisin kun muuten vaan ihan lopullisesti ilman merkkiäkään siitä, mitä ois voinut tapahtua.

  Yli vuoden säilytys on kyllä aikamoisen asiakasystävällistä!

  VastaaPoista
 7. Kiitos, mä sain taas päivän piristyksen:) Just hetki sitten töistä tulon jälkeen olen kuumeisesti penkonut kaappeja, kun lupasin mennä huomenna aamulla törkeen aikaiseen tyttäreni kanssa Valtteriin myymään. Ihmeesti noi kaapit vetää tavaraa täälläkin:) Niin ja löysin yhdet vanhat farkkuni, jotka menivät ihan soljuen päälle. me happy:)

  VastaaPoista
 8. Mizumi, kyllä todellista asiakaspalvelua:) En taida kuitenkaan ihan tavaksi ottaa.

  Tanja, hyvä se on siellä hymyillä:)

  Katri, Hyvä hyvä! Mulla ei ole pelkoa, että yhdetkään housut soljuisivat jalkoihin:((

  VastaaPoista