torstai 26. tammikuuta 2012

Kääntyy itseään vastaan.Haavisto hype.
Ekalla kierroksella se oli vielä positiivista.
Nyt alkaa tuntumaan, että ne
fanaattisimmat ja äänekkäimmät
(siis ne vähemmän fiksut)
kaivavat omaa kuoppaansa.
Tai Pekan kuoppaa.
Sääli.

Mä en ole vihreä. Enkä ruiskukansininen.
Olen harmaa - valkoinen.

Ja vähän pihalla.

29 kommenttia:

 1. Mä olen ihan yhtä pihalla :D Ajattelin kuitenkin, että pahinta on jättää äänestämättä. Joten uurnille vaikka arpomalla jos ei muuta selkoa tule.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että joku muukin. Näin ekan kierroksen vaalipäivää edeltävinä öinä painajaista, että tokalla kierroksella olisi Väykkä ja Soini. Ja tästä olisi seurannut tilanne, että en olisi voinut äänestää ollenkaan tokalla kierroksella (helvetti jäätyy ennemmin kuin minä äänestäisin noita kapistuksia). Nyt olen win-win tilanteessa, mutta olo on kuin maansa myyneellä. Vaikeeta, niin vaikeeta.

   Poista
 2. Hei harmaavarpunen. Älä yritä, mee intuitiolla!
  Ja lopeta se kaappien penkominen. Taas niin kauniita juttuja. Jos haluat haudata tuon Lexingtonin tyynyliinan jonnekin perukoille, niin tänne voi heivata. Ei meinaan tule enää sitten takaisin. On upia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon todellakin, että intuitio pelastaa mut.

   Selvä!:)

   Poista
 3. Juteltiin kavereiden kanssa tänään yliopistolla just samasta asiasta. Meistäkin oli lähes kaikki äänestänyt Haavistoa ekalla kierroksell, mutta nyt alkaa jo ärsyttää (aika paljon!) tuo innokkaimpien kannattajien jatkuva mainostaminen ja hypetys, joten saa nähdä muuttuuko kanta vielä ennen, kun käy äänestämässä..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin. Mihin katosi se paljon mainostettu suvaitsevaisuus? Johonkin todella syvälle fanaattisuuden alla.

   Btw, se UB:n esiin kaivaminen oli niin vikatikki;)

   Poista
 4. Ihana tuo harmaa palmikkotyynyliina! Mistähän olet löytänyt sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on Stockalta, Casan tai Villan, en muista kumman.

   Poista
 5. Lisää tälläisiä postauksia kiitos. Todella piristävää luettavaa:-)

  VastaaPoista
 6. Juu, ärsyttää ihan suunnattomasti! Kiinnostaisi kyllä tietää miten olisi käynyt hetero-Haavistolle ilman persujen eduskuntavaali menestystä, on varmaankin monelta hypettäjältä unohtunut mistä näissä vaaleissa olikaan lopulta kyse.

  Äänestetty on ja päätös oli erittäin helppo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että jollekin. Mullekin asia oli kuukausi sitten vielä helppo...

   Poista
 7. Mähän oon sininen ja siis 'jäävi'. Musta itse asiassa tuli jäsenkirjasininen kuusi vuotta sitten, juurikin näiden samaisten vaalien seurauksena. Tykkäsin Niinistöstä kovin, silloin. Nyt... no joo...; Haavistossakin (ja Lipposella tai jopa Essayahilla) olisi omat vahvuutensa tuohon hommaan. Ja Niinistöllä omat heikkoutensa. Mun ääni menee Niinistölle, koska tykkään hänen tyylistä miettiä asiat loppuun asti ja tulla sitten johonkin johtopäätökseen (ja pitää siitä sitten tiukasti kiinni). Toisaalta; voihan tämän nähdä heikkoutenakin....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin teen johtopäätöksiä ja seison niiden takana. Mua kutsutaan kusipääksi;)

   Poista
  2. Tunnistan tuon kutsuman, koska itsellä on sama piirre... :D

   Poista
 8. Mä taas olen aika epäsininen, ja Haavisto tuntuu muutenkin fiksulta ja humaanilta vaihtoehdolta, mutta minullakin alkaa hypetys tulla korvista. Parasta siis käydä nopeasti äänestämässä ennakkoon ;)
  Ja UB:han oli ihan loistoveto!

  P.S. Minäkin näin kauhukuvia ennen ekaa kierrosta siitä, että tokalla kierroksella olis pitänyt äänestää Väykkää... Silloin olisi kyllä ääni mennyt Aku Ankalle ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo ennakkoäänestys saisi kyllä asian pois päiväjärjestyksestä, mutta perinteet velvoittavat...

   Olen aikakauteni kummajainen, UB ei ole napannut koskaan.

   Poista
 9. Samoilla linjoilla. Alkaa ärsyttää varsinkin fb:ssä jatkuva Haaviston hypettäminen. Tuntuu, että kaikki, mitä mies tekee, on ennenkuulumattoman ihanaa.

  Ja sitten tämä puoliso-asia. Huh. En jaksa sitäkään enää YHTÄÄN! Tarkoitan tätä "lapsiensa ikäisen naisen valinnut sovinisti vastaan kännääjä-pahoinpitelijä miehen valinnut homo"

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua ei homous häiritse pätkääkään, mutta muuten kummankaan ehdokkaan puolisot eivät ihan vakuuta. Toisaalta tässä mitään puolisoa olla valitsemassakaan.

   Poista
 10. Älä Nina viitsi, ei sua sinisempää olekaan.

  Olet ihan oikeassa, sosiaalisessa mediassa on mennyt vähän yli. Haavisto itse vaikuttaa erittäin miellyttävältä, mutta tuo innokkain äänestäjäkunta vesittää kannatusta.

  VastaaPoista
 11. Jos ympärille katsoo niin yhtä värikkäältä näyttää. Joku pian luulee, että musta-valkoisen musta on vaan kulahtanut. Tai ne valkoiset ovat likaisia. Ainakin täällä.

  Perinteet velvoittavat. Äärimmäisessä hädässä( lue kerran matka, toisen kerran "suunniteltu" sairaalareissu) ennakkoon. Tosin ikää jo sen verran, että mieleen hiipii ajatus jos ei pääsekään uurnille… jos jotain kamalaa tapahtuu tässä välissä ;)

  VastaaPoista
 12. Vai että pihalla. Teillä oli paahtopaisti ja kaikkea;).

  Ja juu - korvista tulee ulos täälläkin. FB on muuttunut ihan villiksi ja ihmiset ovat muuttuneet vaalityöntekijöiksi - toivottavasti se ei käänny itseään vastaan. Vaikka ei se mua haittaa.. Hyvän pressan Suomi saa joka tapauksessa.

  Ekalla kierroksella äänestin ennakkoon - ekaa kertaa elämässäni ja ilman mitään kummempaa syytä. Nyt täytyy fiilistellä varsinaisena vaalipäivänä - ja viritellä se paisti (huomaatko - rupesin himoitsemaan sitä..:).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullon stressi. Mitenhän sitä toiselle kierrokselle nokittaisi?;)

   Poista
 13. Ihan ilman mitään kunnollista sisältöä (multahan ei koskaan saa kannanottoa politiikkaan) tulen vaan ihmettelemään hauskaa viestittelyä. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilman sen kummempaa sisältöä: jos mun blogin kello on oikeassa, niin paheksun:)

   Poista
  2. Kello on näköjään väärässä. Vedän sanani takaisin. Ja menen etsimään asetuksista kellonaikaa...

   Poista