keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Your order has been despatched

Olen säästänyt oikein urakalla. Taalat vaan vilkkuvat silmissä.  Alexandalexalla on ihan kelpo alet -40 -50 pinnaa vaatteista, joita ostan normihinnallakin. Ei toimituskuluja.

Lähinnä Luksulle käyttövaatetta, enimmäkseen housuja. Vaikka talvimallistot eivät nappaa enää yhtään, niin housut ovat siinä määrin hajoavaa luonnonvaraa, että niitä ei paljon kannata normihinnalla ostaa.

Parit Scotch Shrunkin housut lähtivät matkaan. L:llä on nyt syksyllä ollut merkin cargot ja chinot käytössä ja olen ollut erittäin tyytyväinen, kummatkin housut ovat vielä ehjät. Eli näitä tilasin muutamassa eri värissä. Lisäksi muidenkin merkkien housuja, mutta niistä en vielä hehkuta, kun en tiedä mitä sieltä tulee.

Tommylla on myös 30 % ale käynnissä. Samoin Lilliksen ale käynnistyi jo joulun pyhinä, siellä on vielä mm. jotain Peakia ja Tommya jäljellä, käykää katsomassa.

6 kommenttia:

 1. Jee, kiitos! :-D
  Hitsiläinen, olen tähän asti pysynyt kaukana tuosta nettiputiikista, mutta nuo alet kuulostavat kyllä liian hyvältä... Jos vaan ihan pikkaisen kurkkaisin.

  VastaaPoista
 2. Minkälaisia kalsareita Luksu käyttää? Meillä on taistelu 8-vuotiaan pojan kanssa kalsareista, päälle kelpaisi vain kalliit bokserit joissa on leveä tekstikuminauha vyötäröllä. Onko sinulla vinkkejä niiden suhteen?

  Terkuin Minna

  VastaaPoista
 3. Vinkiksi Minnalle että noita kalsareita on ainakin Lilliksessä nyt alessa, tai ainakin ollut :)
  Ja kiitti Nina vinkistä, olin jo täyttämässä koria ja sitten tuli sellanan blaaah, en mä nyt jaksa mitään posteja maksaa :D Ok, ehkä tilanne olisi olut eri jos olisin löytänyt jotain J:lle mutta aika vähän oli hänen koossaan mitään.

  VastaaPoista
 4. Nina, kerro sun salaisuutesi? Oletko media-/muotialalla töissä? Luin uusinta Gloriaa ja siellä oli useampi trendi josta muistan joskun lukeneeni täällä sun blogissa. Gloriassa ne esitellään kuumimpina uutuutena mutta sinä olet kirjoittanut samoista asioista jo monta kuukautta tai vuotta sitten:-)

  t. vakkarilukija

  VastaaPoista
 5. Jassu, ostin myös itselleni uudet houstu, syyn varmaan arvaatkin:(

  Minna, joo samanlaisia meilläkin. Millaisia vinkkejä tarvitset, mallin, merkin vai minkä suhteen?

  Anana, mua jäi useampikin riepu vaivaamaan, mutta annoin silti olla;)

  Ano, juu en ole. Ei ole mitään salaisuuksia, ihan tuolla reissatessa niitä bongailen, lehdet tulevat aina vähän jälkijunassa.

  VastaaPoista
 6. Olipas otsikossa tuttu lause. ;)

  VastaaPoista