tiistai 27. joulukuuta 2011

Tuli vähän kiire

joulunaluspäivinä. En ehtinyt hyviä joulujakaan toivottamaan (kävi kyllä mielessä, mutta aika ei riittänyt toteutukseen asti). Voiko vielä toivottaa, vaikka valmiiksi ensi vuotta varten?


Joulu meni (ensimmäistä kertaa) maltillisesti, kaikin puolin. Yhtäkään hutilahjaa ei tullut ja jätteetkin mahtuivat yhteen roskapussiin. En olisi uskonut sitä päivää näkeväni. Johtuu varmasti siitä, että lahjapaperi/lahjapaketti/muovipaketti –leluja ei tullut lainkaan (en tajua miksi lelut ovat niin moneen kertaan pakattuja). Kaikki olivat tyytyväisiä ja meillä uskotaan edelleen joulupukkiin. Ruokaa syötiin maltillisesti, ainoastaan suolan määrä tökkii nyt aika pahasti. Ja jouluruuat oli syöty joulupäivän iltaan mennessä, hyvä me! Tapaninpäivänä ymmärrettiin jo siirtyä vieraisiin pöytiin, että ihan ruuatta ei olla oltu.


Luksu sai lahjaksi Perhe Aliaksen. Suosittelen, peli jota (lukutaitoiset) lapset ja aikuiset voivat pelata tasavertaisesti. Onnistuu lukutaidottomiltakin, joku muista pelaajista voi lukea sanat, mutta pelin idea ehkä kärsii kovin pienen pelaajan kanssa pelattaessa.

Hyvää loppuvuotta!

6 kommenttia:

 1. Meilläkin oli kohtuullinen joulu. Jouluruokien viimeiset jämät syötiin eilen iltapalalla ja pakettien sisällöt on otettu tehokkaasti käyttöön. Muutamat legot on vielä kokoamatta ja kirjat lukematta.

  VastaaPoista
 2. Voi toivottaa vielä, kiitos:).
  Suola noissa jouluruoissa tosiaan tökkii, mulla kertyy HETI ihon alle niin, että käveleminenkin sattuu. Kiitos perhealias-vinkistä - pitääkin katsastaa!
  Hyvää loppuvuotta myös teille!
  ps. huomenna olisi laadukasta lounasseuraa tarjolla;)

  VastaaPoista
 3. Hyvä hyvä, tekin sitten selvisitte joulusta hengissä :-D
  Jotenkin helpottavaa, että se on nyt ohi. Siitäkin huolimatta, että meillä mentiin ihan reilusti helpoimman kautta kaikella tavalla.

  Siltä varalta, että sulla tulee taas kiire - Hyvää Uutta Vuotta!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa hyvältä!
  Ja hei kiva tuo lahjasäkki, vink vink, mulle saa myydä jos kyllästyt ennen ensi vuotta :)

  VastaaPoista
 5. Sanna, meillä on jopa luettu kaikki kirjat;) Legoja ei sitten tänä vuonna tullutkaan, äidin harmiksi.

  Tanja, no oikein hyvää ensi joulua! Damn, mulla on jo tuplabuukkaus huomiseen lounasaikaan. Vaikka olo on kyllä sellainen, että paasto tekisi ihan terää.

  Jassu, meillä mennään aina helpoimman kautta, mutta tekemistä on siinäkin. Olenko kuulevinani vinoilua sun toivotuksissa? Eihän mulla enää kiire ole:)

  VastaaPoista
 6. Anni, pidän mielessä:) Se on se surullisen kuuluisa säkki, joka maksoi Tanskassa kantisalen jälkeen enemmän kuin Suomessa normihintaan. Ja tunsin itseni taas tosi välkyksi...

  VastaaPoista