maanantai 19. joulukuuta 2011

Oma lehmä ojassa

Kävin akateemisessa ja sieltä löytyi mielestäni hyviä lahjoja koko perheelle. Löysin ensimmäistä kertaa elämässäni myös appiukolle vaivattomasti lahjan, se on paljon se. Inkalle ostin tämän HS:n Ensimmäinen ruokakirjan.Myönnän, tässä on oma lehmä ojassa.

Muuten en ole varsinaisilla jouluostoksilla käynyt, suurin osa lahjoista on tullut ostettua vähän sattumalta matkoilta ja loputkin viime viikolla kentältä. Ja tajusin, ettei tarvetta varsinaisille jouluostoksille olekaan, ruokaostoksia lukuun ottamatta. Tuntuu menevän epäilyttävän helposti, mitähän olen unohtanut.

Menu on täysin vaiheessa. Jotain uutta pitäisi joka vuosi keksiä. Viime viikolla olimme Pörssin Joulubuffassa, se on jo perinne. Tällä viikolla on tarjolla vielä Töölönrannan Buffa, suosittelen lämpimästi kumpaakin.
Vielä pitäisi pari päivää töitä tehdä ja yhdet syntymäpäiväjuhlat järjestää. Ja sitten saisikin joulu tulla.
Ja olen pahoillani, en ole ehtinyt täällä pyöriä enkä kommentteja jättää, mutta parannan tapani asap.
Hyvää joulunalusviikkoa!

4 kommenttia:

 1. Samat sävelet! Ja niinkuin mä luulin, että nyt ois aikaa. Otamma iisisti, sehän on vain joulu :). Ps. Voin tulla Inkalle koekaniiniksi ;).

  VastaaPoista
 2. Me oltiin tänä vuonna Sipulissa, suosittelen myös sitä. Pörssissä oli kyllä vielä kauniimmat koristeet. Ja hei kerro sitten mitä Inka tykkää kirjasta, tai siis saatteko hyvää ruokaa!

  VastaaPoista
 3. Tiksu, näinhän se on. Mutta kun jouluun kuuluu tietty paniikki;) En vaan tiedä mitä panikoisin:))

  Anni, mä vähän selasin tuota kirjaa. Ne kaikki reseptit ovat hesarin ruokasivuilla julkaistu. Aika perussettiä, mutta kuitenkin vähän enemmän kuin jossain Pirkan ruokalehdessä, puhumattakaan köksänkirjoista. Mäkin ehkä osaisin, jos viittisin:) Ja Sipulissa on erittäin hyvä, jotenkin vaan tuo Pörssi kuuluu joulunalusaikaan. Töölönranta taas hieman erilainen, ehkä rennompi...

  VastaaPoista
 4. Ihan hyvällä mallilla joulupuuhat sulla kuitenkin!

  Ja mulla sama juttu, lahjat hoidettu ja eilen kävin jo Herkussa hakemassa (oli ihanan rauhallista maanantaina klo 20.30 :-) suurimman osan ruokatarpeista. Enää pikavisiitti lähimarkettiin lähempänä aattoa hakemaan tuoretavarat!

  Tänä vuonna homma on yllättävänkin hyvissä ajoin kasassa.

  VastaaPoista