sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Tänä vuonna olen ajoissa.

Sama vanha virsi, joka marraskuun alku hoen samaa "tänä vuonna olen ajoissa".  Erittäin pontevasti uskon siihen vielä marraskuun lopussa. Joulunalusviikolla tajuan, etten tänäkään vuonna ollut ajoissa. Ja sitten vannotan itseäni, että ”ensi vuonna olen ajoissa”. Eikä sitä tule koskaan, sitä ajoissa olemista.


Yksi joulutähti löysi jo paikkansa.
Sen pallon eteen osuneen lampun tilalle.


Amaryllis.
Aika hyvin on pysynyt kuosissaan,
vaikka en ole vettä vaihtanut koko viikkoon.


Katsoin kalenteria, en tule olemaan tänä vuonnakaan ajoissa. Kaikki illat ja viikonloput on buukattu jouluun asti.
Olen joululahjaostoksilla joulunalusviikolla, kuten joka ikinen vuosi tätä ennenkin.

10 kommenttia:

 1. Mä oon yleensä ajoissa, nyt en. Kaunis tuo amarylis.

  VastaaPoista
 2. Täällä yksi samanlainen! Aina olen "seuraavana" jouluna paljon aikaisemmassa. Tosiasiassa mun kaikki koristeet, valot ym viettää joulunsa komerossa ja mä juoksen aattona hikisenä aamukasilta ostaa kaikille lahjat...

  VastaaPoista
 3. Mitähän mun olis siis jo pitänyt tehdä? Että mistä olen auttamattomasti myöhässä?

  Eiks tässä ole vielä hyvin aikaa? ;D

  Meillä W viritti tänään pihalle jouluvaloja, että on täällä jotain tehty. Tosin ei mun aloitteesta. Mä olin enemmänkin että häh, jouluvalot, nyt jo?

  Joululahjat ajattelin tänä vuonna yrittää löytää kaikki nettikaupoista.

  VastaaPoista
 4. Mä olen yleensä ostoksilla vasta joulunalusviikolla siitä syystä, että en voi ostaa lahjoja ajoissa, jos vaikka sitten löytäisinkin jotain vielä kivempaa... Ikinä en keksi, enkä tietenkään enää löydä niitä "liian" hyvissä ajoin keksimiäni lahjoja ja siinä sitä sitten ollaan, joka vuosi sama juttu.

  Miten mahtavaa olisikaan, kun kerrankin voisi aatonaattona vaan nautiskella glögiä ja ottaa rennosti eikä tarvitsisi huhkia paketointihommissa pitkälle yöhön.. :)

  VastaaPoista
 5. Anni, kerta se on ensimmäinenkin:) Kiitos!

  Pirjo, hyvä, että joku muukin:)

  Nina, et sä vielä ole myöhässä. Mutta tiedän, että olen tarkalleen kuukauden päästä tarkalleen yhtä vaiheessa kuin nytkin. Joka vuosi. Hyvin on aikaa, ja ... hups;)

  Zeta, mussa vähän samaa vikaa. Saamattomuuden ja kiireiden lisäksi kuvittelen myös löytäväni jotain vielä kivempaa. Jotain hajua on, mitä ne lahjat voisi olla. Paitsi Luksu, ei mitään käsitystä mitä hänelle...

  Me muuten ollaan joskus harrastettu ystävien kanssa "muutaman glögin jälkeen jouluostoksille" -sabluunaa. Voi tytöt, mitä lahjoja silloin on tullutkin hankittua:)

  VastaaPoista
 6. Hyvä idea toi muutaman glögin jälkeen lahjaostoksille:) Meilläkin mies viritteli tänään pihalle jouluvaloja ja mä olin ihan ihmeissäni, ett nyt jo.
  Mulla on tavoitteena saada keittiö ennen joulua valmiiksi, lahjoja oon ostellu pitkin syksyä joten ne on kasassa. Kunhan vaan muistan missä se kasa on:)

  VastaaPoista
 7. Heh :D Niin tuttua. Tämä tosin taitaa olla ensimmäinen joulu kun laitetaan koti "joulukuntoon" :)

  VastaaPoista
 8. Minä olen täällä juuri pähkäillyt lahjoja ja jotain hajua on, mutta pahoin pelkään, että saattaa kuitenkin mennä viime tippaan ennen kuin saan ainakaan kaikkia hankittua. Nettiostoksilla yritän päästä aika pitkälle. Mutta joulun laittaminen tai sen sunnnittelu noin niin kuin muuten ei ole vielä napannut.

  VastaaPoista
 9. No mut sulla on kuitenkin jo tähti ja kukka, se on jo paljon :)

  VastaaPoista
 10. Katri, pienessä nousussa kaikki on helpompaa, joululahjaostoksetkin:)

  Maria, kiva kuulla susta!

  Sanna, eihän tässä vielä mikään kiire. Mun kalenteri vaan sanoo, että se kiire tulee;)

  I-A, no sanos muuta. Mulle riittäisi nuokin, mutta lapsille pitää varmaan kehitellä jotain muutakin:)

  VastaaPoista