sunnuntai 27. marraskuuta 2011

The Laundress

The Laundress - New York on intohimoisesti pyykinpesuun (tiedän; pimeä mikä pimeä) suhtautuvan luottomerkki. Klassikko, sanoisin. Näitä kannan reissuista vielä kotiin.

Itse olen käyttänyt vain tekstiilien pesu- ja suoja-aineita mutta tuotevalikoimasta löytyy paljon muutakin.


Käsittääkseni näitä ei saa Suomesta. Tai sitten saa. Surffasin merkin nettisivuilla ja se antoi yhteystiedot (maahantuoja?) myös Suomeen. Tietääkö joku missä näitä voisi olla? Nettikauppoja löytyy ihan kiitettävästi, jokin niistä toimittaa varmaankin myös Suomeen.

Pyykkäreillä on oma blogikin.

Muutama aihepiiriin liittyvä uusi tuote pesuainekaapissa: Compagnie De Provencen nestemäinen Marseille -saippuaa sisältävä pyykinpesuaine. Tätä voi käyttää myös konepesussa. Erityisen hyvä silkki- ja villavaatteille. Toinen löytyö on UGG:lle tarkoitettu puhdistusaine. Hoitosuihketta löytyy joka kaupasta, mutta tämä cleaner & conditioner tuntuu olevan kiven alla. Omani ostin Saksasta, Helsingissä ainakin Urban A myy. Saattaa löytyä myös muista pienemmistä Uggia myyvistä liikkeistä.

2 kommenttia:

  1. Vinkkaan vaan että tuota Ugg Cleaner & Conditioner ainetta saa Babyshopista: http://fi.babyshop.com/cleaner-and-conditioner/p/13635#filter-3. Tänään näkyi olevan joulukalenterissa Uggit -30 % :)

    VastaaPoista
  2. Hei Ano, kiitos tiedosta (vaikka myöhässä luinkin:).

    VastaaPoista