sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Rakas Joulupukki,

olen ollut tooosi kiltti.

Snow Light autolapio

Muuta en tarvitse.

Toivoo,
Nina

9 kommenttia:

 1. Heiiii - you're back! :-D
  Mulla taitaa olla jossain sellainen superkevyt autolapio, mutta se on ihan liian lyhyellä varrella ihan kunnolliseen luomen luomiseen. Lienee tarkoitettu jotain hätätilanteita varten (joita ei onneksi *kop kop* ole tullut).

  Lumentyönnin hankittiin TÄNÄ VUONNA hyvissä ajoin, hyvässä muistissa on viime talvi jolloin myytiin ei-oota keskellä talvea. Ei olisi ihan heti uskonut, että tässä maassa voi lapiot ja lumikolat loppua kesken..

  VastaaPoista
 2. No sulla ei ole suuret toiveet joten luulisi toteutuvan :) Mä en ole vielä havainnut tarvetta autolapiolle vaikka olenkin sellaisen ostoa harkinnut.

  VastaaPoista
 3. Minulla on kolme erikokoista lapiota peräkontissa. Näillä keleillä en ota riskejä...

  VastaaPoista
 4. Mullekin tuo! (meillä sellainen muovinen, ei sentään lastenlapio, mutta melkein...) Täällä Hgin keskustassa asuessa, näillä lumimäärillä aivan ehdoton varuste.... Eilen kaivettiin omaa autoa ensin tunnin verran hangesta (ollut siellä yli viikon), sitten puoli tuntia sudittiin, että päästiin tielle. Toki jalankulkijoita valjastettiin apuun. Niin ja ennen lähtöä vielä autettiin toista kotikatumme varrelta liikkeelle lähtevää :)

  Alan pian harkita lotossa voittamista ja autohallipaikan ostamista...

  VastaaPoista
 5. Jassu, tuossa lapiossa on sellainen lyhyt varsi, pidempi ei mun takakonttiin mahtuisikaan:)

  Maria, tervetuloa stadiin autolla. Lupaan, että tarvitsisit lapiota.

  Venny, kolme? Onko sulla joku Vani vai miten sinne mahtuu?

  Heidi, mulla on tällä hetkellä sellainen lasten muovilapio. Punainen. Se ei oikein toimi... Ja vajaan viikon tauon jälkeen lähdin parkista ohikulkijoiden työntämä, palasin myös ruutuun ohikulkijoiden työntämänä. Eipähän tarvitse pelätä, että auto pöllittäisiin;)

  Nina

  VastaaPoista
 6. Koitin saada autopaikkaa keskustasta kun menin kampaajalle, viimeks jäin pikku-roballe jumiin (onneks pari salskeaa junnua auttoi), mutta tämän päivän kelin nähtyäni vein suosiolla siihen q-parkkiin. Ihan karmeessa kunnossa kaikki kadut!

  VastaaPoista
 7. Anni, mutsi oli meillä viime viikolla lapsenvahtina ja ilmoitti tulevansa seuraavan kerran kun kadut on aurattu. Varoitin sitten lapsia, ettei mummia näy ennen huhtikuuta...

  Toisaalta positiivistä tässä on ihmisten auttamisen halu. Aina löytyy ohikulkijoista työntöapua:)

  VastaaPoista
 8. Nina- jos lapiot on loppuunmyyty, toivo kunnon 4x4 maasturia ;)

  VastaaPoista
 9. Maasturiin en taivu, sen verran vihreä olen ( mun ajoilla se olisi oikeasti nolo) ja pienissä ei oikein löydy nelivetoa, paitsi Suzukilla taitaa olla. On kyllä käyny mielessä;)

  Nina

  VastaaPoista